Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Zaakwaarnemer Kudus stuurt aan op Ajax-vertrek: ‘Is heel veel belangstelling’

Laatste update:

De kans is groot dat Mohammed Kudus bezig is aan zijn laatste weken als Ajacied, zo schrijft De Telegraaf. De ochtendkrant heeft contact gezocht met zijn zaakwaarnemer Jennifer Mendelewitsch, die laat weten dat de Ghanees international op de radar staat van vele clubs. The Athletic meldde maandag dat de 22-jarige creatieveling voor een bedrag van zo’n vijftig miljoen euro uit de Johan Cruijff ArenA mag vertrekken en dat hij naar verluidt nauwlettend op de voet gevolgd wordt door onder meer Arsenal, Manchester United en Newcastle United.

Kudus ligt nog tot medio 2025 vast in Amsterdam. The Athletic schreef daarnaast dat hij het aanbod om zijn verbintenis met één jaar te verlengen vorige maand naast zich heeft neergelegd en de clubleiding van Ajax heeft laten weten dat hij tijdens de zomerse transferwindow wil vertrekken. Zijn zaakwaarnemer Mendelewitsch bevestigt tegenover De Telegraaf dat Kudus een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich heeft neergelegd. “Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment.”

De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller zou kunnen rekenen op interesse van Engelse topclubs als Arsenal, Manchester United en Newcastle United. Op namen wenst Mendelewitsch echter niet in te gaan. Ook over de transfersom die Ajax verlangt – naar verluidt 45 miljoen euro – wil ze niets kwijt. “Wat ik wel kan zeggen, is dat er na het WK en dit seizoen heel veel belangstelling is voor Kudus.”

Afgelopen zomer blokkeerde Ajax nog een transfer van Kudus naar Everton. Dat zorgde voor teleurstelling bij de creatieveling. Kudus speelt sinds 2020 voor Ajax, dat de Ghanees voor negen miljoen euro overnam van FC Nordsjaelland. Sindsdien werd de 21-voudig international tweemaal landskampioen met de Amsterdamse club. Dit seizoen staat de teller op 18 goals en 6 assists in 41 officiële duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo is dit het goede moment? Speel als 22-jarige eerst eens een volledig seizoen waarin je het verschil maakt! Dan kun je altijd nog graaien in een grotere competitie.

23 mei 2023 om 07:03

Iedereen heeft hem nog in gedachten van dat WK. Ik snap hem wel. Helaas want hij is geweldig.

23 mei 2023 om 07:37

Maar was hij bij het WK dan zo goed ? Waren het geen 2 goals ? Hij liet zeker leuke dingen zien (doet hij bij Ajax ook) maar hij laat toch ook vaak zien dat hij bepaalde tekortkomingen heeft. Zoals inzicht en teambelang.

23 mei 2023 om 07:54

Hij is geweldig? Nou daar zien we maar bar wienig van terug in de wedstrijden.

23 mei 2023 om 08:12

@mickey12 Misschien omdat hij niet vanuit zijn sterkste positie opereert toch? Wanneer het over Tadic gaat dan komt het omdat hij vanaf links moet spelen en daarnaast heeft hij nog niet een volledig seizoen in de benen waarin hij daarnaast het volledige vertrouwen kreeg.

Zet deze jongen op zijn sterkste positie, geef hem volledig vertrouwen en dan ben ik er van overtuigd dat hij het verschil zal kunnen maken, het is namelijk geen rechtsbuiten. Hij heeft een klik met Brobbey dus ze Brobbey in de spits en Kudus daar achter.

Maar ik begrijp hem wel, onder Schreuder had hij al weg gewild en dat hebben die paar wedstrijden in de basis niet veranderd. Grappig om te zien hoe het werkt met supporters, al had hij gezegd ik verleng en blijf was hij de beste geweest en nu hij weg wil kan hij er niks meer van…

23 mei 2023 om 08:28

Het is algemeen bekend dat jij iedere moment aangrijpt om een sneer uit te delen naar Tadic. Overigens rendeert Tadic ook prima in de spits maar daar gaat het nu niet om. Jij ziet Kudus als 10 maar ik heb daar erg mijn twijfels bij. Hij mist overzicht en vertraagt alles. Hij is snel en sterk aan de bal maar voetbalt voor zichzelf. Hij heeft een korte opleving gehad toen Heitinga kwam, maar zijn niveau is sinds de klassieker naar een abominabel niveau gezakt. Overigens hoef je niet te generaliseren want ik ben nooit zijn fan geweest. Ik was alleen enthousiast over hem toen die 2 jaar terug op '8' stond. Na zijn blessure is het niets meer geworden.

23 mei 2023 om 08:32

@FCVoetbal, allemaal leuk en aardig maar er zijn redenen waarom hij niet op zijn sterkste positie staat. Je kunt dus wel reppen over leuke momenten die hij heeft maar het gaat uiteindelijk om het team resultaat. En het team heeft er nadeel van als hij op zijn favoriete positie speelt. Kortom, misschien is hij gewoon niet zo goed als jij denkt. En wat jou laatste regels betreft… helaas zijn er enkele zo. Maar goed, daartegenover staan mensen zoals jij waar het aan ieder ander ligt dan aan hun favoriet.

23 mei 2023 om 12:14

Nee, spelers als Ziyech en Tadic waren geweldig in hun hoogtijdagen. De Ligt, De Jong, Tagliafico en Martinez waren geweldig. Onana was geweldig. Kudus doet het hooguit leuk, maar meer ook niet. Die komt qua niveau niet in de buurt van die heren.

23 mei 2023 om 07:23

Waarom zou hij? Kudus heeft toch niks met Ajax. Als die naar een grotere club kan is die weg. En als Ajax er 50 miljoen voor kan krijgen moet je daar als club geen seconde over twijfelen.

23 mei 2023 om 08:04

Goede voetballer, maar te weinig rendement en gif. Voor 50 miljoen mooi inpakken.

23 mei 2023 om 08:12

Ik denk niet dat Ajax echt 50 milijoen krijgt voor Kudus hoor. Net even opgezocht, hij heeft 16 goals in de Eredivisie gemaakt in drie jaar tijd (62 wedstrijden). Het meerendeel weliswaar in de laatste jaargang, maar dat zijn geen cijfers waarvoor een topclub even 50 miljoen neerlegt.

Ik denk ook dat het voor zijn eigen ontwikkeling helemaal niet goed zou zijn nu te vertrekken. Hij speelde zich pas dit seizoen in de basis bij Ajax en is nog veel te weinig beslissend. Een veel beter idee zou zijn het contract met een jaartje of 2 te verlengen en dan aan het eind van komend seizoen of het jaar daarop te vertrekken. Maar goed, voetballers en geld, ik snap het ook wel. Bij een club als Newcastle kan hij vermoedelijk het dubbele verdienen.

23 mei 2023 om 08:14

@Jaakke,

Daarnaast veel te weinig overzicht, doet niet mee aan druk zetten en weigert extra meters te lopen.

Iedereen ziet in Kudus 1 van onze beste spelers, terwijl ik hem juist 1 van de zwakste schakels vind voor een team.

Qua individuele kwaliteiten heeft hij echt wel talent, alleen geloof ik dat een elftal zonder Kudus meer een elftal is.

23 mei 2023 om 08:49

@chrissie23
Denk het wel. Deed exact wat Gakpo niet lukte. Scoren in de CL. Ajax naar de overwinning knallen tegen Rangers was toch echt Kudus. Precies de tegenstander waar PSV zich op stuk beet. Vervolgens knalt hij er ook nog een paar in op het WK en dan gaat het hard. Of die 50 waard is, is een ander verhaal. Maar dat hij degelijke bedragen op gaat brengen, zeker bij interesse van verschillende clubs.

23 mei 2023 om 12:19

@ninjakai - Dat is toch een compleet simpele redenering? Ik ben het wel met je eens dat hij een dergelijk bedrag op kan brengen hoor, maar die uitleg slaat kant noch wal. Gakpo haalt momenteel in de PL qua gespeelde minuten een hoger rendement dan Kudus in de Eredivisie. Cijfers als die van Gakpo in de Eredivisie vallen altijd op en daar doen CL-doelpunten niets aan af.

23 mei 2023 om 09:17

2.5 maanden terug wilde hij nog graag zijn contract bij Ajax verlengen. Zo zie je dat zulke woorden niet veel te betekenen hebben. Maar nu z.s.m. verkopen zodat je kan richten op volgend seizoen met spelers die wel gemotiveerd zijn.

23 mei 2023 om 12:01

Als Kudus 50 miljoen waard is kan Gimenez voor 80 weg?

23 mei 2023 om 12:23

Omdat ze nu de jackpot kunnen pakken natuurlijk.

Goede voetballer, weinig aan gehad. Jammer van zijn blessure destijds. Zijn instelling over transfers geeft al aan dat het puur zo snel gaat over mogelijk de stap maken naar de PL. Teleurstelling omdat je niet naar Everton mag...
Misbruikt als spits dus eigenlijk hebben we vrij weinig aan deze speler gehad helaas.

50 miljoen echt veel geld voor iemand die amper een seizoen heeft meegedaan in de Eredivisie, Gakpo had het dubbele rendement. Ach ja Ajax moet wat om een beetje bij te blijven 😉 Mag hopen dat die rare Alvarez wel beneden de 50 miljoen wordt verkocht.

23 mei 2023 om 07:01

Jaloezie is een slechte eigenschap kerel 😉

23 mei 2023 om 07:06

Valt mee hoor een Timber en Brobbey bijvoorbeeld vind ik leuke spelers. Ajacieden hebben de neiging om alles recht te praten qua transfersommen. Antony was het ook dubbel en dwars waard. Een Alvarez zie ik ook niks toevoegen aan Europese topclubs als Dortmund/bayern.

@messibazoer ben benieuwd hoe jaloers jij bent als we straks via een “speciale constructie” Xavi Simons verkopen voor 196 miljoen ðÿ˜‰

23 mei 2023 om 07:11

Ajax pakt voor Kudus en Alvarez waarschijnlijk een soort zelfde bedrag als PSV voor Gakpo kreeg. Daar klink je anders behoorlijk zuur over.

23 mei 2023 om 07:14

Maar je snapt toch ook wel dat fans graag hoge bedragen zien voor hun eigen spelers? Of zou jij liever zien dat jouw club de helft van de transfersommen vangt want anders is het “echt teveel geld”? Ik vind het juist mooi als Nederlandse clubs veel geld binnen halen.

23 mei 2023 om 07:14

Volgens mij heeft letterlijk niemand gezegd dat antony 100 miljoen waard was, dat united dit voor hem betaald is aan hun.

23 mei 2023 om 07:15

Zolang er clubs zijn die deze bedragen betalen weet Ajax in ieder geval wat te doen om bijvoorbeeld een jaar geen CL op te vangen of incidenteel ver te komen in Europa. Dit heet marktwerking.

23 mei 2023 om 07:16

Ik denk dat menig topclub in Europa graag zaken zouden doen met de club waar Pieterpost de TD zou zijn

23 mei 2023 om 07:23

Haha wel man, ik heb hier hele discussies gehad over dat Gakpo tenminste hetzelfde waard zou zijn als Antony en Gakpo doet het in zijn eerste seizoen gewoon beter dan Antony in een slechter lopend team.

Ergens is het mooi Miccoli, maar het moet wel realistisch blijven en niet alleen maar om geld gaan vind ik. Kijk hoe Ajax zich begin dit seizoen gedroeg met Engels achtinge uitgaven, heeft de club geen goed gedaan.

@forlan volgens mij heeft Ajax na deze transferzomer genoeg geld om dit 10 seizoenen op te vangen.

23 mei 2023 om 08:49

Transferwaardes zeggen tegenwoordig noet zoveel. Ieder heeft zn mening over de waarde van een speler, maar het blijft natuurlijk wat een gek er voor uit wil geven. Ajax wilde Anthony niet kwijt, maar voor zulke bedragen kan je hem niet behouden. Kudus hoeft denk ik ook niet weg, maar als clubs hem sillen hebben moeten ze wel de hoofdprijs betalen. Ik snap wel dat clubs zo hoog mogelijk in de boom gaan zitten tijdens de verkoop van de betere spelers, want elke club wil ook voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, mocht de kans zich voordoen.

23 mei 2023 om 08:49

Ajax is inderdaad zeer slordig met zijn geld omgegaan afgelopen zomer, maar dit had natuurlijk ook grotendeels te maken met het gemis van een TD. Er werd geluisterd naar zakenwaarnemers, een matige trainer en een algemeen directeur. Dit staat voor mij los van het binnen harken van grote transfersommen.

Dat het niet alleen maar om geld moet gaan ben ik het met jou eens, pieter. Helaas is het gewoon nodig voor een klein land als Nederland om zo de aansluiting te vinden met de grotere competities. Dit lukt ook aardig want we zijn aardig geklommen in de UEFA ranking.

23 mei 2023 om 15:59

Xavi Simons gaat echt never nooit niet door PSV voor 196 miljoen verkocht worden. Helemaal nooit. Wat een losse Flodder om je punt mee proberen te maken?

23 mei 2023 om 07:20

Ajax moet wat om bij te blijven? Volgens mij loopt die club uit Amsterdam straten, zo niet steden voor op financieel gebied op de rest van Nederland. Je bent op de hoogte dat Ajax dit seizoen tegenover de slechte aankopen nog steeds 100M+ heeft binnen geharkt aan transfers? Maak je vooral lekker druk om je eigen club. Die heeft namelijk een net zo slecht seizoen achter de rug.

23 mei 2023 om 07:37

De lat ligt lager bij PSV dus daar zullen ze van mening zijn dat ze een aardig seizoen hebben gedraaid. 2 ‘hoofdprijzen’ gepakt en ongeslagen tegen Ajax is best veel daar

23 mei 2023 om 07:51

Zijn eigen club heeft 2 prijzen gepakt dit seizoen. Als je club mijlen en mijlen ver voor ligt financieel en je staat alsnog 3e achter de club die Pieterpost aanhangt, kun je dan wel spreken van een "net zo slecht seizoen" of is Ajax dit jaar gewoon schandalig slecht bezig en zijn we daar op vz wat gefrustreerd over?

Ik denk het laatste.

23 mei 2023 om 08:34

Man man wat een discussie. Wat is het hier op VZ? Psv en Fnoord United?? Dikke lol om een slecht Ajaxseizoen. Geniet ervan! Volgend jaar kan het weer heel anders lopen. Trouwens heeft Ajax 300 miljoen ontvangen en 100 uitgegeven. Is nog altijd behoorlijk positief maar je kunt het ook als 200 miljoen kwaliteitsverlies zien. Over transfersommen kun je alleen maar feitelijk zeggen dat Ajax altijd 2 a 3 keer meer vangt dan de concurrentie. Of de kopende clubs zijn gek of zou Ajax het heel goed doen??

23 mei 2023 om 15:25

@Gluubster wat heeft het financiële te maken met de prestaties dit seizoen?

Het is gewoon een feit dat Ajax financieel nog steeds een straatlengte voorstaat op de rest.

Dat dit seizoen schandalig slecht is, zal elke Ajacied beamen. Helemaal gezien de uitgaven dit jaar. Frustratie zal er vast zijn maar wat mij juist opvalt is dat psv'er en feyenoorders al heel het seizoen met Ajax bezig zijn in plaats van met hun eigen club. Geniet van het kampioenschap en we zien volgend jaar weer wat de stand van zaken is.

23 mei 2023 om 15:28

@pieterpost het zou juist mooi zijn als psv zoveel weet binnen te harken voor Simons. Wordt de Eredivisie alleen maar sterker van. Maar wij weten allebei dat dit niet gaat gebeuren.

23 mei 2023 om 07:35

Bijblijven nog wel. Volgens mij zit ajax financieel nog steeds goed en heeft psv schulden

23 mei 2023 om 07:36

Whaha dat psv spelers voor een appel en een ei verkoopt betekent niet dat Ajax dat ook doet!!

23 mei 2023 om 15:53

Ajax moet toch wat? De huid duur verkopen inderdaad. Bovendien heeft Ajax het aan zichzelf te danken dat ze hun spelers op een grotere schaal veel duurder verkopen dan andere ED clubs. Dat kan jij heel vervelend vinden en dat uitten in reacties vol jaloezie en afgunst maar dat doet niks af aan die realiteit.

Voor de juiste prijs mag hij vertrekken, is niet een speler die onvervangbaar is. Ik ben wel benieuwd hoe de Ajax selectie er volgend seizoen er uit zal zien.

Hij wil weg, lekker die clubs tegen elkaar op
Laten bieden, wie weet komt er dan nog wel boven de 50 mil uit, aan een ongemotiveerde kudus heb je niks, dat heeft de laatste weken wel uitgewezen

23 mei 2023 om 07:32

Clubs moeten wel gek zij als ze richting de 50 miljoen voor hem gaan. Of ten Hag moet weer zoals bij Anthony een vriendendienstje doen. In drie seizoen bij Ajax heeft hij 8, 4 en 18 basisplaatsen gehad. Nog niet een volle seizoen kunnen maken en als je dan rond de 50 miljoen betaald dan ben je gek.

23 mei 2023 om 10:34

Ja knettergek. En toch gaan ze het betalen en worden mensen als jij weer gek van afgunst omdat jouw club dat nooit krijgt voor zijn beste speler. Alvarez idem. Kunnen er geen pepernoot van en toch pakt Ajax straks weer een mooie prijs. Vreselijk vervelend natuurlijk.

23 mei 2023 om 15:37

Zal je even duidelijk moeten zijn hoor. Bedoel je Chelsea, doe voor grotere bedragen dan dat spelers heeft verkocht of bedoel je Qarabag? Die met een veel kleiner budget een veel betere Europese campagne heeft gehad, louter tegen sterkere ploegen heeft gespeeld en geen dag met 6 goals om de oren van het veld afliep?

23 mei 2023 om 17:38

Chelsea is jouw club? Nou ja iedereen zijn eigen voorkeur. Hebben die wel eens winst op een speler gemaakt? Quarabag moet je me eens meer over vertellen. Ken ik niet zo goed. Hadden die 1 leuk europees avontuur tov Ajax? Hartstikke goed! Olympiacos Gent Freiburg en Nantes? Verder gekomen in de EL??

23 mei 2023 om 18:34

Afgelopen 5 jaar 660 miljoen aan verkopen gehad, je kan zo opzoeken hoeveel daarvan spelers waren die met winst zij doorverkocht.

En blijkbaar ken je Qarabag dus wel. Zo zie je maar je hoeft helemaal geen 100 miljoen uit te geven om in eigen huis vernederd te worden met 6 goals tegen.

23 mei 2023 om 21:41

Je bent dus voor Chelsea en quarabag ( voor 660 miljoen aan verkopen gehad..??) maar je loopt een beetje stoer te doen en zeikerig over Ajax en Kudus. Topper!! Hoeveel wordt Quarabag gesponsord door de overheid trouwens??

23 mei 2023 om 22:26

Precies nul euro krijgen we van de overheid, die stoppen het geld dat ze hebben in eigen zak. En nee loop niet zekering te doen over Ajax, maar wie de bal kaatst..

24 mei 2023 om 09:58

Doe je wel en daarom krijg jij de bal terug. Trouwens volgens verschillende bronnen werd of wordt Quarabag om politieke redenen door de overheid geholpen.

24 mei 2023 om 15:26

Ik geef simpelweg aan waarom Kudus imo geen 50 miljoen waard is en jij komt aanzetten met "maar jou club krijgt dat nooit", lijkt wel een discussie met een 13 jarige.

Het is in ieder geval duidelijk dat Kudus weg wil. Arsenal lijkt een mooie bestemming. Hopelijk bieden ze snel 45 miljoen zodat we geen transfersoap gaan krijgen. En dan kan Ajax direct gaan shoppen bij Chelsea voor The Wizard of Oz.

23 mei 2023 om 07:19

Heeft bij Arsenal echt totaal niks te zoeken, speler met weinig overzicht en nooit echt beslissend. Voor dat geld zijn er leukere back-ups voor Saka te vinden.

23 mei 2023 om 14:15

Denk dat Arsenal hem niet zal halen als ze hem goed scouten, vooral mentaal lijkt het me geen topper maar ook een totaal gebrek aan overzicht. Verdedigend meedenken met het team kan hij ook niet, waardoor hij (imo) nooit goed als 10 kan fungeren in de top.

Aan de andere kant heb je wel meteen een backup voor Odegaard en Saka tegelijk, maar ik denk dat de dingen die hij mist niet echt aan te leren zijn helaas.

Dat MANU het nog aandurft na Antony,Vd Beek.. ben benieuwd of ze deze vraagprijs wat naar beneden krijgen om de kapitaalsvernietiging van Antony iets wat in balans te krijgen

23 mei 2023 om 12:24

De ene speler heeft niets met de andere te maken.

Krijg altijd een dubbel gevoel bij Kudus. Als je soms het gemak ziet waarmee hij ballen aan neemt en dribbelt denk ik dat hij kwalitatief de beste van Ajax is.

Toch lijkt het er niet echt uit te komen.

Ik denk dat een transfer misschien wel voor beide het beste is.

23 mei 2023 om 08:59

Spelopvatting en tactisch vermogen is natuurlijk ook nog een ding. Met zijn fysiek en technisch vermogen is niets mis maar de afgelopen wedstrijden vertraagt hij veel aanvallen en creeert hij niet veel. Als hij het op zijn heupen heeft is het de beste aanvaller van ajax maar vaak genoeg laat hij niets zien.

Fijn, Kudus als rechtsbuiten heb ik nooit ideaal gevonden!

Gaat de zelfde kant op als Anthony. Laat af een toe wat zien is de laatste wedstrijden een drama.

De hype en het (ook) daaraan hangende prijskaartje voor Kudus vind ik wel echt weer een knap staaltje Ajax-marketing zo lijkt het. Want het is een geweldige zaalvoetballer, maar verder echt niet bijzonder in mijn ogen.

Een hele talentvolle speler met heel weinig voetbalgogme. Zelden zo’n goede voetballer gezien die zo slecht bij Ajax past. Het gebrek aan overzicht, diepgang, handelingssnelheid en zijn oriëntatie in het veld zijn voor de trainers mogelijk wel de reden geweest dat hij nooit op zijn favoriete nummer 10 positie heeft mogen voetballer. Daar is hij simpelweg niet betrouwbaar genoeg voor. Als Ajax hier 50 miljoen voor weet te krijgen, dan moeten ze dat direct doen.

Waaruit moet blijken dat deze jongen 50 miljoen waard is eigenlijk?
Heb nauwelijks een grote toegevoegde waarde kunnen ontdekken aan hem dit seizoen, zat zelfs lange tijd op de bank en ook Heitinga trekt zijn twijfels bij hem.
Altijd staat overigens in elk artikel zijn waarde op transfermarkt vermeld, waarom mis ik deze nu?

23 mei 2023 om 07:57

Omdat hij:
1. Bij Ajax voetbalt
2. Toevallig geëxcelleerd heeft in de CL met zijn goals tegen Rangers en Liverpool.
3. Het op het WK met Ghana prima gedaan heeft en daar ook nog eens 2 keer heeft gescoord.
4. Kudus nog 2 jaar vastligt bij Ajax.

Met deze optelsom komen ze al snel op 50 miljoen uit.

Als je 50 miljoen voor Kudus kan krijgen dan moet je dat gewoon doen. Zeker nu er een beetje hype om hem heen is. En als hij ook nog is een stap wil maken is het voor beide partijen goed. Hij is een goeie voetballer maar te vaak geblesseerd geweest de afgelopen jaren. Dan is het beter om nu gewoon te cashen zodat je nog een prima bedrag aan hem overhoudt.

Fijn, nu na zondag strik erom heen en weg voor 50 en Alvarez ook voor 30.
De CL inkomsten van 40 mis je dus daar moet wat voor terug komen.
Persoonlijk was ik toch niet zo wauh van Kudus met zijn eeuwige gedraai, constant buitenspel staan en alleen leuk op zijn tijd ballen tegen bal op het dak, tegen de top 3 zag je hem niet.
Alvarez verdient een transfer, ik hoop dat Ajax ook wat krijgt voor Sanchez en van mij mag ook Timber weg.
In iedergeval een rechtsback en een centrale verdediger halen en zou ik goed scouten in Zuid-Amerika, types ala Martinez.
En de voorbereiding Godts, Vos, Kaplan enz de kans geven

Deze gozer straalt vooral zo weinig voetbalplezier uit, jammer vind ik dat.

23 mei 2023 om 21:53

Ik vraag me af hoe dat gaat zijn bij een nieuwe club. Een tijdlang dacht ik dat het kwam doordat hij niet naar Everton mocht maar bij Ghana straalde hij ook al weinig uit. Echt een goede speler maar ik ben benieuwd of hij de mentaliteit heeft voor de absolute top.

Heeft nog niets gepresteerd bij Ajax en wil nu alweer weg! Behalve af en toe mooie balaanname en een leuke beweging is hij nog totaal niet affectief geweest en heeft hij nog helemaal niets bewezen. Ga nou toch eerst eens een heel seizoen de beste zijn voordat je naar een club wil in Engeland waar je nu dus de bank gaat warm houden.

Strik erom en wegwezen. Kan leuk ballen, maar heeft geen overzicht, weinig rendement en werkt daarnaast zich niet de pleuris voor het team. Luie speler. Doe mij maar een Conceicao.

Je ziet ontzettend veel potentie bij deze jongen, maar uiteindelijk heeft hij dit seizoen nog te weinig kunnen laten zien en het verschil kunnen maken. Als hij dan toch gaat (waar hij zijn zinnen al op heeft gezet), dan hoop ik op een mooi bedrag en dat hij bij een ander team (op z'n favo positie) echt goed uit de verf gaat komen

Speelt pas één seizoen leuk voetbal… ach ja 50 miljoen is een mooie deal. Kan Ajax daar wat pareltjes van scouten en investeren in de eigen jeugdopleiding.

Blijft jaloersmakend, 90mil vragen (en waarschijnlijk ook nog krijgen ook) voor een Alvarez en Kudus. Alvarez een lompe stofzuiger die het niveau van een topclub zeker niet heeft en een Kudus met veel potentie maar ook veel blessures en wisselvalligheid. Voor ajax toch wel een aderlating maar als je zo veel geld vangt kan je ook weer voor een aardig bedrag vervangers kopen

Dit soort jongens zijn natuurlijk broodvoetballers (en ik geef ze geen ongelijk). Maar kwa planning en doorgroei zou het juist beter zijn voor Kudus om nog een jaartje te knallen en echt de belangrijkste man van Ajax te zijn. Maar goed als er echt iemand tegen de 50 miljoen voor het betaald zou ik hem echt direct verkopen. Die is dat echt niet waard en ik betwijfel of hij een absolute topspeler gaat worden. Ik zie hem nog teveel dingen niet goed doen ondanks de soms geweldige dingen die hij wel kan maar dat is nog te weinig in mijn ogen. Daarom voor zo’n bedrag absoluut verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren