Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Youri Mulder durft weddenschap aan en zet 50 euro in op ‘het nieuwe Ajax’

Laatste update:

Deze week is het nieuwe Champions League-seizoen van start gegaan. Youri Mulder is benieuwd welke grootmacht dit jaar de eindoverwinning pakt en stelt dat Barcelona een van de grotere kanshebbers is. De analist laat bij het Belgische Sporza weten dat de Catalaanse topclub wel meer kans had gehad met Neymar in de ploeg.

"Met die hele toestand van Neymar is er ook iets gebeurd in het team van Barcelona", beweert de oud-voetballer. "Ik denk dat ze de Champions League kunnen winnen, maar het was voor Lionel Messi mooi geweest als er nog een andere aas zou geweest zijn, iemand die ook de aandacht naar zich toetrekt. Ousmane Dembélé is dat net niet."

In the Zone | Sergino Dest: ‘Hij heeft ons echt in de game gehouden’

Manchester City smacht al jaren naar de eindzege in de Champions League, weet ook de oud-international van Oranje. Mulder geeft aan dat de Engelse kampioen moet opletten dat het winnen van de Champions League geen obsessie moet worden. "Josep Guardiola is er niet in geslaagd bij Bayern München en nu dreigt het ook bij City niet te lukken."

Ajax maakte vorig seizoen furore in het miljardenbal door met goed spel de halve finales te halen. Wie wordt het Ajax van dit seizoen? "Leipzig zou dat kunnen worden. Dat is mijn dark horse. Ze hebben een hele goeie coach, Julian Nagelsmann. Ik heb 50 euro ingezet op het winnen van de Champions League met Leipzig. Je krijgt 50 keer de inzet. Dat ik dat geld niet zal terugzien? We spreken elkaar in juni."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona is echt geen kanshebber. In uitwedstrijden zijn ze tranentrekkend slecht en dat al jaren.

19 september 2019 om 13:09

Als Barca fan ben ik het helaas hier mee eens. Ze hebben de spelers wel, maar niet de coach

19 september 2019 om 13:31

Kan me nog steeds niet ontdoen van de indruk dat het bij barca allemaal van messi afhangt... Speelt hij top maken ze kans. Maar je kan niet blijven verwachten dat hij het allee' doet. Griezmann, dembele, de jong, Suarez zullen ook meer dan hun steentje moeten bijdragen

19 september 2019 om 13:48

@Tuskii, wat doet De Jong in godsnaam in jouw rijtje? Je zegt dat vier aanvallers het moeten doen (Messi, Dembélé, Suárez en Griezmann) en dan kom je ineens het De Jong. Wat moet hij bijdragen gelijk aan die anderen? Hij gaat er geen 6 maken in de CL.

19 september 2019 om 15:15

Waar zegt hij dat het alleen aanvallers moeten zijn?

19 september 2019 om 13:30

Ze hebben vorig seizoen op bizarre wijze de finale misgelopen en dit team is alleen nog maar sterker geworden. Denk er ook aan dat Messi nog niet topfit is. Met Messi erbij groeit het vertrouwen en is Barcelona een heel ander team. Een team met Messi is altijd kanshebber voor de CL.

19 september 2019 om 13:38

Je bedoeld ze hadden de finale bijna bereikt op bizarre wijze, 1e wedstrijd was 3-0 maar wat een geluk zeg 3 kansen 3 goals. Liverpool had die wedstrijd al gedomineerd maar niks afgemaakt, gelukkig werd dat wel gedaan in de return.

Youri Mulder denkt dat ie koning toto is? Even Sjaak bellen.. Leipzig zou het zomaar kunnen worden trouwens, al denk ik dat de top echt aan elkaar gewaagd is dit seizoen

19 september 2019 om 13:03

Ik vind veel top ploegen tegen vallen. Uiteraard is het nog vroeg maar er lijken weinig redenen te zijn dat het opeens stukken beter word.

19 september 2019 om 13:30

Ik vind ze allemaal tegenvallen. Vind dat alleen Dortmund en Atletico het wat beter doen. Vandaar dat ik dit zeg

19 september 2019 om 14:30

Alleen dortmund acht ik niet als ‘absolute top’.

19 september 2019 om 15:31

PSG heeft wel een beetje indruk op me gemaakt. Real heeft niets af kunnen dwingen en ze misten toch aardig wat goede spelers. Als ze dit seizoen eens door kunnen drukken in Europa zou dat toch een zucht van verlichting zijn voor die club.

Ik verwacht dat Liverpool wel weer ver komt. Verder heb ik mijn twijfels bij city, PSG, Barcelona en real Madrid. Dan heb je nog juve en atletico als mogelijke kandidaten. En bij bayern zou ik niet weten wat ik er van moet verwachten.

Er valt zo weinig nog over te zeggen. Als je de poulefase van vorig seizoen bekijkt had je ook niet direct Liverpool als favoriet bestempeld. Die gingen ook maar moeizaam door. Ajax en Spurs kwalificeerden zich knap voor de laatste 16, maar een (halve) finalist zagen wij er toch ook niet direct in. Pas na de jaarwisseling krijg je een beeld van de favorieten, want dan weet je pas wie er echt in vorm zijn. In de poulefase nu hoef je alleen door te gaan en de wijze waarop boeit niet. In maart/april/mei moet je in topvorm zijn.

Uhm ajax is het nieuwe ajax... het is #forthefuture, niet #forergensafgelopenjaar

Ik ben de grootste fan van Nagelsmann. En heb ook 50 eu gewed op een BL titel van hun dit seizoen. Maar ik vind een CL titel iets te ver gaan. Ze hebben een leuke ploeg en als alles meezit kan je mischien tot de halve finale komen. Maar winst acht ik onrealistisch.

19 september 2019 om 13:30

BL lijkt me realistischer dan CL inderdaad. Wat waren de odds voor de BL?

19 september 2019 om 13:44

17.00 euro voor 1.00 inleg. Dus tel uit je winst.

19 september 2019 om 14:15

Nu nog steeds toevallig? anders doe ik met je mee.

19 september 2019 om 14:27

Hahaha ons weddenschapje staat nog steeds. Denk namelijk echt dat het dit seizoen gaat gebeurd!! Weet je trouwens wat er gebeurd is met Todesco? Die 2 waren namelijk de beste van hun klas.

19 september 2019 om 14:52

Clubloos. Eerste jaar inderdaad geweldig gedaan, maar vorig jaar was het echt 10x niks.

Het nieuwe ajax.. hoevaak gebeurt dit in voetbal dat de underdog heel ver komt? Vaak genoeg maar elk jaar? Moeilijk. Monaco aantal jare gelede kwartfinale cl, ajax vorig jaar halve finale cl, griekenland winst ek 2004, leicester city pl winst. Genoeg ploegen die hebben gezegd wij willen het griekenland zijn, wij willen het leicester city zijn en nu weer. Wij willen het nieuwe ajax zijn. Je moet gewoon jezelf zijn.

19 september 2019 om 14:54

Vorig jaar Ajax, jaar ervoor Monaco volgens mij met een halve finale. Wolfsburg paar jaar terug nog kwartfinalist, Apoel idem. Malaga in 2013. Schalke halve finalist in 2011 en Lyon in 2010. Gebeurd dus eigenlijk nagenoeg wel dat mindere goden erg ver komen. En ook van Spurs vond ik verrassend met een finale plek.

Ploegen die dit seizoen kunnen verrassen in de CL zijn denk ik Red bull Leipzig, Red bull Salzburg, Inter en wie weet weer Ajax.Grootste titel favoriet voor de CL dit seizoen:Barcelona

19 september 2019 om 14:32

Barcelona vind ik dus totaal niet de ‘grote’ favoriet. Zijn al jaren matig in de CL. Ik acht Liverpool als de grootste kanshebber en daarachter de gebruikelijke namen die niet heel indrukwekkend zijn op dit moment.

19 september 2019 om 14:37

Ik denk niet dat Liverpool twee keer de CL achter elkaar gaat winnen. Kans acht ik vrij klein.Barcelona is er flink op vooruit gegaan met Frenkie, Ansu Fati en met Griezmann.

19 september 2019 om 15:06

Liverpool heeft ook 2 keer achter elkaar de finale gehaald dus dan kunnen ze dus echt wel nog is winnen. Fati is een 16 jarige jongen verwacht jij nou echt dat die een flinke bijdrage levert in de CL? Frenkie staat op een onbekende positie tot nu toe maar is zeker een aanwinst net zoals griezmann maar alsnog acht ik hun heel zwak in de CL. Vooral de uitwedstrijden.

19 september 2019 om 15:26

Fati is wel een wonderkind. Messi was dat ook al op zeer jonge leeftijd. Dus wie weet. Ik verwacht een beter Barca dit jaar dan de afgelopen jaren en voor mij de favoriet voor de CL dit jaar.

19 september 2019 om 15:46

Ja leuk een wonderkind maar denk jij dat als iedereen fit is voorin dat fati maar ook enige speeltijd verwacht? Ik niet en dan moet je ook niet verwachten voor een jongen van 16. We verwachten al jaren dat Barcelona beter is maar dat is dus niet zo. Jij mag jouw mening hebben alleen ik vind ze zeker geen favoriet.

Ik mag hopen als Leipzig wint dat je meer dan 50x je inzet krijgt...

19 september 2019 om 15:50

Inderdaad, vond het ook al vreemde odds

Velen vergeten dat dit pas de poulefase is, vanaf de achtste finale begint het pas echt.. en dan gaan de ploegen ook echt pieken en voluit.. als je tottenham en andere ploegen zag spelen was t geen 100 procent.. al mogen we nu wel concluderen dat Real t zwaar krijgt dit seizoen.. ik tip Dortmund als outsider voor de finale..

Als ze het nieuwe Ajax zijn winnen ze de CL niet Youri. Wrong bet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren