Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xabi Alonso wil in Duitsland blijven; nieuwe topkandidaat Liverpool lijkt bekend

Laatste update:

Xabi Alonso wordt definitief niet de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool, zo meldt The Times. Volgens de Britse krant blijft Alonso in Duitsland en is de kans groot dat hij aanblijft bij Bayer Leverkusen. Rúben Amorim van Sporting Portugal lijkt de nieuwe topkandidaat om bij Liverpool aan de slag te gaan.

Jürgen Klopp maakte onlangs bekend te gaan stoppen als trainer van Liverpool. Alonso, die met Bayer Leverkusen afstevent op de landstitel, werd direct gebombardeerd tot topkandidaat nummer één. Alonso heeft een verleden als speler van Liverpool, waardoor die link snel gelegd werd.

Bayern München, waar Alonso ook een verleden als speler heeft, gaat na dit seizoen scheiden met Thomas Tuchel en dus werd ook die club nadrukkelijk in verband gebracht met de Spanjaard. Bayern is heel open geweest over de interesse in Alonso, die in ieder geval voorlopig echter niet naar de Allianz Arena lijkt te gaan verhuizen.

Uli Hoeness, erevoorzitter en lid van de raad van toezicht, liet eerder op de dag al weten dat de kans op de komst van Alonso bijzonder klein is. “Alonso is meer geneigd om bij Bayer Leverkusen te blijven gezien hun huidige successen, omdat hij ze niet achter zich zou willen laten. Als hij, laten we zeggen, twee of drie jaar langer succes zou hebben gehad, zou het waarschijnlijk makkelijker zijn om hem naar Bayern te halen."

Bronnen hebben tegenover The Times bevestigd dat Alonso van plan is om om nog minimaal een seizoen te blijven bij Leverkusen om verder te bouwen aan het succes dat hij daar heeft gecreëerd sinds zijn komst in oktober 2022. Bayern moet dus verder zoeken en gaat mogelijk voor voormalig Manchester United-manager Ralf Rangnick, die volgens Duitse media hoog op het lijstje staat in München.

Leverkusen kent een fantastisch seizoen en is met april om de hoek nog altijd ongeslagen. Leverkusen staat tien punten voor op Bayern München en met nog acht duels te gaan lijkt de titel een kwestie van tijd. Daarnaast staan die Werkself in de halve finale van de DFB-Pokal en in de kwartfinale van de Europa League.

Rúben Amorim


Transfermarktexpert Fabrizio Romano herhaalt donderdagavond nog maar eens dat Rúben Amorim een van de topkandidaten is om komend seizoen aan de slag te gaan bij Liverpool. Net als Alonso bij Leverkusen koerst ook Amorim met Sporting Portugal af op de landstitel. De club staat één punt voor op het als tweede geklasseerde Benfica, dat wel een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn als Xabi Alonso bij Leverkusen blijft. Doorgaan met het project daar, 2/3 jaar Bayern van de troon houden en daarna naar Real Madrid. Ideaal.

28 maart 2024 om 23:28

Kans is natuurlijk klein dat je een wonderseizoen als deze nog een keer draait, en dan heeft je imago ook snel weer wat glans verloren.

29 maart 2024 om 00:41

Tsja of niet. Het systeem in combinatie met de jongens die er nu lopen is toch ook wel iets wat niet na 1 jaar weer inelkaar valt, vooral als je al meer dan 30 wedstrijden ongeslagen bent

29 maart 2024 om 05:36

Garanties uit het verleden.... Kijk maar naar de selectie van Napoli, daar kan je echt wel wat mee maar het draait als brandhout. Toch vorig jaar kampioen....

29 maart 2024 om 18:28

Bij Napoli vertrok echt topcoach Spaletti en kwam veel mindere Garcia voor in de plaats. Toch even wat anders dan bij Leverkusen.

29 maart 2024 om 07:50

Ik denk dat vooral Harry Kane daar anders over denkt.. Al ben ik het met je eens

Gaat het dan toch gebeuren, dat Alonso op Real gaat wachten..

28 maart 2024 om 23:09

Of hij wilt gewoon 1 jaartje doorgaan met zijn project bij Lev om in de CL te knallen met Wirtz en co.

28 maart 2024 om 23:30

Denk dat hij bedoelt in de toekomst want Real gaat geen nieuwe hoofdtrainer halen deze zomer. Ancelotti heeft verlengd tot 2026 dit seizoen.

28 maart 2024 om 23:10

Lijkt me dan wel.. nog een jaar Ancelotti en dan Xabi?

29 maart 2024 om 01:35

Weet niet of het wachten is. Voor het verlengen van Carlo had Madrid volgens de media destijds al contact gelegd met Xabi om te vragen naar zijn plannen en toen gaf ie al aan nog minstens 1 jaar te willen blijven. Daarna zou hij wellicht openstaan voor een overstap. Dus dit was sowieso het plan. Waar hij over 1-2 jaa heengaat zien we dan wel.

Liverpool is stabiel en draait goed. Oftewel als trainer kun je het daar niet beter doen, alleen maar slechter. Slim dat hij daar nu nog niet heen gaat.

Respect. Zeg maar eens nee tegen Liverpool en Bayern München. En dat met een verleden bij die clubs. Het is te hopen dat leverkusen niet leeg word gekocht en Alonso verder kan bouwen. Er lopen toch echt wel een paar parels bij die clubs zoals Wirtz , tapsoba en boniface .

28 maart 2024 om 23:16

Lijkt me dat je boniface bedoelt?

28 maart 2024 om 23:32

Klopt idd. Was goed begonnen daar en de vaste spits. Helaas geblesseerd geraakt op de africa cup. Die kan echt ver komen. Hopelijk word leverkusen niet leeg gekocht.

29 maart 2024 om 01:45

Nee zeggen tegen Liverpool is momenteel echt niet moeilijk. Klopp opvolgen is heel moeilijk. Die wordt op handen gedragen. Altijd makkelijker een coach pp te volgen die het minder deed, dan krijg je meer tijd en krediet.

29 maart 2024 om 07:52

Met die beredenering zal die naar Bayern moeten gaan. Want Ancelotti doet het ook niet onverdienstelijk toch? Of is die bij Real niet zo populair?

29 maart 2024 om 15:55

Bayern maakt nog altijd volop kans om kampioen te worden en de Champions League te winnen, dan is het ook lastig opvolgen.

Wat zou ik het Arne toch gunnen om naar een Liverpool of Bayern te gaan. Eigenlijk is de stap te groot, maar ik geloof echt dat hij een succes kan worden.
Het liefste wil ik hem bij Feyenoord houden, maar als die trainer van Sporting zo gewild is, zou ik het ook niet raar vinden als ze bij Slot uitkomen.

Uitermate knap om na een kampioensjaar net zo’n stabiel seizoen te draaien. PSV is natuurlijk de dik verdiende nummer 1, maar die draaien ook een seizoen wat 1x per eeuw voorkomt.

28 maart 2024 om 23:29

Als een trainer als Amorim de stap kan zetten uit een kleine competitie dan kan Slot dat in principe ook natuurlijk - al heb je nooit garantie op succes.

29 maart 2024 om 00:04

Bayern zou voor slot moeten gaan. Denk echt dat de mensen met hem weg zullen lopen na twee volslagen mafketels als trainers. Slot is intelligent, tactisch goed, zijn teams zijn uitermate fit en bovendien is hij ook nog een uitstekend uithangbord voor de club, zie hem daar echt succesvol worden.

29 maart 2024 om 00:11

Arne is in principe een wereldcoach (in wording), alleen wordt op de een of andere manier een coach die een goede periode bij psv of feyenoord heeft niet door de top gevraagd.

Xabi Alonso in 2025 naar Real Madrid? Dat zou toch zo geweldig zijn. Kan die een jaartje langer ervaring op doen bij Leverkusen en dan een vervolgstap maken naar het Bernabeu met al die topspelers. Dat zou toch een droom zijn.

28 maart 2024 om 23:35

En Ancelotti die Mbappé nog een jaar kan integreren in het huidige team. Zou wat zijn.

29 maart 2024 om 00:12

Endrick erbij ook nog. Bizar team heeft Real gesmeed.

Die wil gewoon lekker op de autobahn scheuren en curryworst eten. Beter dan links rijden in de regen.

Gaat Xabi niet gewoon naar Bayern? Hij heeft daar ook gespeeld, kent de club, kent de mensen. Heb je gelijk een dodelijke combinatie!

29 maart 2024 om 07:31

Anceloti heeft net verlengd, dus dat lijkt me sterk.

Wat zou dit geweldig zijn voor Leverkusen zeg! Nog steeds ongeslagen in alle competities en op koers om voor het eerst in 10(!) jaar Bayern van de troon te stoten.

Heel erg benieuwd wie hij volgend seizoen aan zijn selectie toe weet te voegen, want ik verwacht dat hij een hoop toezeggingen van het bestuur heeft gekregen.

Nu is het afwachten hoe deze zomer verloopt en hopen dat hij het team bij elkaar weet te houden. Grootste risico is een vertrek van Wirtz, Frimpong en één van de centrale verdedigers. Wordt case scenario vertrekken ze alle drie, maar heb je wel 200+ miljoen verdiend. Xabi zal zijn lijstjes al lang en breed klaar hebben liggen en wie wil er nu niet onder hem spelen?

Amorim mooi binnenhalen dan. Minder bekend over het algeheel maar heel interessante coach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren