Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Woede en deceptie bij Real Madrid na zege Ajax: ‘Nog nooit meegemaakt’

Woensdag, 6 maart 2019 om 01:25Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 11:41

Real Madrid zag in zes dagen tijd de kans op twee, en waarschijnlijk drie, prijzen vervliegen. Het team van Santiago Solari strandde vorige week woensdag tegen Barcelona in de halve finales van de Copa del Rey, verloor afgelopen zaterdag in competitieverband wederom van de Catalanen en dinsdagavond werd de Koninklijke ook nog eens in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld. Ajax zegevierde met 1-4, na een 1-2 nederlaag in het heenduel. De strijd om de landstitel is eigenlijk ook al voorbij voor Real.

Het team van Solari heeft een achterstand van twaalf punten op Barcelona en dus lijkt de tweede plaats in LaLiga het hoogst haalbare. “Sorry dat ik het zo uitspreek, maar dit is werkelijk een kutseizoen voor ons”, zei een zichtbaar geëmotioneerde Daniel Carvajal na afloop van het duel in het Santiago Bernabéu. “Of dit de slechtste avond van mijn leven was? Ja, zo kun je het wel samenvatten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik heb er ook geen verklaring voor. In nog geen week tijd hebben we alles verloren. Voor vanavond zijn er geen excuses mogelijk. Ajax was beter en ze verdienden om door te gaan.”

Carvajal weet niet of de spelers niet met de druk konden omgaan, na twee opeenvolgende nederlagen tegen Barcelona (0-3 en 0-1) nota bene in eigen huis. “Het is nooit makkelijk om te herstellen van twee thuisnederlagen tegen Barcelona, maar we wilden vanavond alleen maar winnen. Maar twee fouten van ons leidden de eerste twee treffers in en de 0-3 was dodelijk.” Carvajal denkt niet dat het einde van een tijdperk is aangebroken. “We hebben een jonge selectie waarin nog veel progressie zit. We zullen ons best blijven doen in LaLiga, we zijn professionals, maar het moge duidelijk zijn dat het seizoen voorbij is. Maar we gaan ons niet verbergen en we moeten ervoor uit komen dat dit een kutseizoen is.”

Ook Nacho Fernández oogde teleurgesteld. “Zonder meer een van de meest teleurstellende avonden van de voorbije jaren”, erkende de verdediger. “We hebben driemaal de Champions League gewonnen. We zijn het niet gewend om in de achtste finales te stranden. Dit is in alle opzichten een zwaar seizoen, maar we moeten opkrabbelen en de clubkleuren verdedigen. Hoe de sfeer in de kleedkamer was? Een gevoel van onmacht. We lijden en werken hard om dit te voorkomen, maar het heeft niet zo mogen zijn. We zijn personen én degenen die hier het meeste onder lijden. Dit is een zware klap.”

Toni Kroos vindt het niet meer dan normaal dat er soms sprake is van ‘een minder jaar’. “De prestaties in de voorbije jaren waren ook niet normaal. We hebben dit seizoen goede wedstrijden gespeeld, maar we hebben niet constant gepresteerd”, benadrukte de Duitser. “Het is geen leuke avond, we liggen overal uit. Dit is onze favoriete competitie. Ajax was vandaag beter en dat waren ze ook in het heenduel. We moeten accepteren dat ze door zijn naar de kwartfinales, ook al is dat een hard gelag.”

Lucas Vázquez stond ook met zijn mond vol tanden. “Dit valt niet uit te leggen. Ajax speelde een geweldige wedstrijd en daar moeten we eerlijk voor uit komen”, benadrukte de aanvaller. “Ons verval? Ook dat is moeilijk uit te leggen. We zaten een paar weken geleden in een goede fase en daarna veranderde de dynamiek, in negatief opzicht. Of ik de uitspraken van Carvajal heb gehoord? Ja. Dat zijn zijn gevoelens, omdat we Real Madrid zijn. We zijn altijd verplicht om te winnen en daarom doet dit veel pijn.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Moet zeggen dat ik dit sportieve en nuchtere reacties vind. Ik heb niet zoveel met Carvajal en Nacho, maar ik ben positief verrast. Ik heb ook niets tegen Real, maar ben uiteraard erg blij dat Ajax ze eruit heeft geknikkerd.

6 maart 2019 om 04:54

Mee eens, ben zelf ook niet perse fan van ze maar ze zijn hier ontzettend eerlijk. Allemaal hele menselijke reacties waardoor ze ondanks hun slechte avond als atleet toch stiekem een fan erbij hebben gekregen door hun persoonlijkheid. Ik kan het zeer waarderen wanneer een voetballer zich menselijk opstelt. Toppers! Ook jullie successen komen vanzelf weer.

6 maart 2019 om 07:20

Zo zie je maar weer dat het toch 90% CR7 was die de prijzen voor ze won de afgelopen jaren. Hij jaagde de tegenpartij angst aan waardoor ze nooit met zoveel vertrouwen gingen spelen.

6 maart 2019 om 07:37

Denk niet dat het 90% Ronaldo was, denk eerder de cruciale 10% die van een topploeg en een wereldploeg maakte.

Haha, wat een genot om dit te lezen. Ben vooral ook benieuwd naar de reactie van Ramos..

Daarnaast, wat zal Valentijn Driessen zeggen? Die riep maandagavond bij VI: 'ik ga natuurlijk niet naar Madrid toe. Daar valt niets te halen'. Hij heeft de meest legendarische voetbalwedstrijd uit Nederlands oogpunt van de afgelopen 10 jaar gemist.

6 maart 2019 om 06:47

@ramos zal je niet horen. Die kan denk ik in Madrid voorlopig niets meer goed doen en word nu toch wel het lachetje van Spanje.

6 maart 2019 om 08:03

Tja zo'n Valentijn laat maar weer eens zien dat hij onzin verkoopt. Dit soort wedstrijden zijn er in het verleden geweest en zullen er in de toekomst ook nog komen . Dus als je als journalist al van te voren zegt dat er niks te halen is en dat je daarom thuis blijft zegt dat genoeg over je kennis van zaken . De bal is immers rond om er maar eens een cliché tegen aan te gooien . Nu heeft hij als journalist de meest historische wedstrijd van het moderne Nederlandse voetbal gemist . Waarschijnlijk heeft hij na 20 minuten snel naar de drukkerij moeten bellen om de sportpagina te veranderen

6 maart 2019 om 08:10

Nou, die opmerking van Driessen vond ik zo raar. Lekkere supporter ben je dan. Zeker als sportjournalist en liefhebber, wil je toch gewoon altijd zo'n wedstrijd meemaken?!

6 maart 2019 om 09:48

Driessen is natuurlijk geen supporter, maar hoe kan je inderdaad een uitwedstrijd in de knock-out bij Madrid overslaan. Dan ben je toch gewoon een bureau-journalist.

6 maart 2019 om 08:14

De thuiswedstrijd was Ajax toch gewoon heer en meester en staan ze aan het eind ongelukkig met 0 punten. Ik had niet gedacht dat ze door zouden gaan. Vreesde op het wel bekende verhaal. Beter zijn en dan de deksel op de neus krijgen . Maar zoveel minachting dat Ajax heeft gehad van mensen als Ramos en Mourinho moest gewoon afgestraft worden. Ajax hiervoor bedankt!

Het mooiste van alles is dat ze een hoop mensen de mond gesnoerd hebben. Hoeveel onzin ik wel niet heb moeten lezen dat Ajax hier machteloos is en dat de CL een andere competitie is, en dat Real Madrid het klusje wel even zou klaren. Diezelfde arrogantie zat ook bij Ramos die een kaart pakte, oerdom natuurlijk. En Mourinho die Ajax 1% kans gaf, hilarisch, de kenner. Of misschien was dat wel zijn soliciatie voor volgend seizoen, dat kan ook.

6 maart 2019 om 03:31

Op papier was Ajax ook gewoon kansloos. Vooral als je keek naar de vorm dat Real langzaam in belandde. Ze staan onder ons ook bekend om te pieken rondom deze periode, dus het waren logische voorspellingen, maar de bal blijft rond . Op papier hoort Barcelona bijvoorbeeld Lyon ook op te rollen en helemaal in eigen stadium, maar voor hetzelfde geldt blundert Barcelona net zo hard als uit bij Roma en liggen we er ook uit tegen een mindere selectie.

Ook niet te vergeten dat Real al 8 jaar achter elkaar minimaal de halve finale van de CL wist te bereiken. Men verwachtte niet dat Real na een 2-1 uitzege hier even 4-1 onderuit zal gaan.

6 maart 2019 om 04:13

Toni Kroos begrijpt het, die ziet in dat Ajax in Amsterdam al had moeten winnen. Een hoop meningen werden vertroebeld door die uitslag. Objectief bekeken werd Real de eerste helft gewoon scheel getikt. En dus wist je dat ze niet kansloos waren vandaag.

6 maart 2019 om 07:44

Precies dit maodedios. Ik las gisteren een interview met oud psver Linskens, die in 88 scoorde in bernabeu, hij gaf ook aan dat Ajax het in Amsterdam gewoon voor rust al af had kunnen maken en gaf ze een kans. Teveel scorebord journalistiek. Ook de Europese pers was, ondanks het verlies, lyrisch over Ajax. Kroos is bij mij als mens enorm in aanzien gestegen door dit eerlijke verhaal.

6 maart 2019 om 10:10

Ze staan er bekend om te pieken rondom deze periode WEL met Cristiano aan boord natuurlijk. Zijn afwezigheid heeft de kwetsbaarheid van dit team laten zien. Al die jaren hoe real met steeds het geluk aan hun zijde en goals van die machine doorstoten is nu een enorme gemis. Hij heeft ze zovaak uit de brand gered

6 maart 2019 om 07:20

Zo gek is het ook niet dat er praatjes waren. Dit is toch onwerkelijk wat Ajax heeft neergezet dus die personen zijn wel voorzichtiger met praten.

6 maart 2019 om 12:55

@naku

de scepsis was niet heel gek natuurlijk. Real heeft 3 keer op rij de Champions League gewonnen, wanneer is een Nederlandse club voor het laatst tot de kwartfinale doorgedrongen?

dat Ajax het tegendeel bewijst is een wereldprestatie maar ik denk dat er zelfs maar weinig Ajax supporters in de Toto hun geld hebben gezet op Ajax gisteren

Mooie sportieve reacties van een selectie dat in een week tijd 3 titels uit haar handen zag glippen. Af en toe spelen ze gewoon prima voetbal, maar voorin en achterin maken ze gewoon te makkelijke fouten. Iets dat niet hoort bij een van de beste clubs in Europa.

Kroos is me al vaker opgevallen met verstandige en eerlijke commentaren. Hij heeft zich ook geout als Cruijff-adept nadat deze hem geprezen had voor zijn rol tijdens het WK 2014.

6 maart 2019 om 12:25

“het is geen leuke avond, we liggen overal uit. Dit is onze favoriete competitie. Ajax was vandaag beter en dat waren ze ook in het heenduel. We moeten accepteren dat ze door zijn naar de kwartfinales, ook al is dat een hard gelag.”

Precies dit dus. Dat je na een zware wedstrijd met tegenslagen zo een interview kan geven vind ik echt zeer respectvol. Kroos geeft dan ook toe dat Ajax ook in Amsterdam de betere ploeg was.

Het is gewoon dik verdient, zeker over twee wedstrijden.

Dit elftal van Madrid is gewoon op. Je kan niet verwachten dat na 3 keer cl winst dit team top blijft presteren. Er moet een grote schoonmaak worden gedaan einde seizoen. En die Courtois, wat een prutser is dat zeg. Ik heb medelijden met Navas.

6 maart 2019 om 06:17

Dat kan wel als je de juiste vervangers in huis haalt. Je kan toch niet een coach als Zidane laten gaan, je topscorer aller tijden en dan Courtois er voor terug halen? Dat laatste begrijp ik nog steeds niet trouwens. Navas deed het prima, was totaal onnodig om Courtois te halen.

6 maart 2019 om 07:50

Courtois zag er gisteren trouwens weer erg slecht uit, die vrije trap mag natuurlijk nooit zo binnenvallen.

Ja dat zijn eerlijke reacties van Kroos, Carvajal en Nacho.
Zidane heeft het vorig seizoen goed gezien, door te stoppen. Real heeft de afgelopen jaren geweldig gedaan met name in de CL. Maar Perez heeft het nagelaten om op tijd te gaan door selecteren, dat is ook heel lastig. Maar nu zie je een uitgeblust team waarin alle hoop gevestigd is op een 18 jarige jongen voorin waar je dit nog niet van mag verwachten.

Wat speelde dit Ajax onder leiding van de Ligt en niemand uitgezonderd een geweldige wedstrijd en propaganda voor het Nederlandse voetbal , dit had men in Madrid zeer zeker niet verwacht dat dit jonge Ajax het grote Real een lesje leerde wat voetballen is en ook eindelijk de kansen op goede momenten afmaakte en dan ook terecht doorgaat naar de kwart finale van de miljoenenbal in Europa .

6 maart 2019 om 07:50

Bijna niemand gaf Ajax kans om door te gaan, kijk de discussies en artikelen van de afgelopen dagen er maar op na. In het meest gunstige geval misschien 5-10%.

Dit Ajax hoeft voor niemand bang te zijn, ik denk dat het de eerstvolgende wedstrijd misschien zelfs andersom zal zijn. De 1-4 maakt bijzonder grote indruk in Europa.

6 maart 2019 om 07:51

Nounou mazraoui speelde nou niet echt een geweldige wedstrijd hoor. Alleen dat hij de bal binnenhield was heel goed, voor de rest was het wat tegenvallend.

6 maart 2019 om 08:08

Ben ik met je eens Alfons, was de minste aan de kant van Ajax. Maar ook Schöne had de 2e helft moeite met het tempo en balbezit houden.
Voor Mazraoui ook niet gek, 1e jaar doorgebroken en dan spelen tegen een gozer die bijna net zo snel is als Bolt en na een half uur tegen Bale, daar doe je het als voetballer toch voor. Hier leer je alleen maar van

6 maart 2019 om 14:14

Mazraoui is gewoonweg niet goed genoeg op rechtsback. Ik hoop veltman zo snel als mogelijk weer in de basis te zien en dat zal ook gebeuren. Ten hag zal namelijk moeten zorgen dat hij klaar is voor de kwartfinale waar mazraoui niet mag spelen ivm zijn schorsing.

Eerlijke reacties van de mannen. Carvajal slaat de spijker op z’n kop. Ben blij dat ze eerlijk zijn, want dit seizoen is gewoon dramatisch. Ze zitten in een ontzettend diep dal waar niemand ze uit kan halen. Solari, Bale, Kroos, Nacho, Vasquez en Courtois mogen wat mij betreft hun spullen pakken en wegwezen. Marcelo en Isco willen zelf vertrekken. Laten we vooral 40+ goals verkopen en gaan vertrouwen op Benzema en Bale. Wat is Perez ontzettend dom geweest deze zomer. Mocht er deze transferperiode geen vers bloed en kwaliteitaanvallers gehaald worden geeft Perez niks om de sportieve prestaties van dit team. Hij lijkt echt alleen maar druk met de renovatie van het Bernabéu.

Mooiste is om bij de gerespecteerde sportsites in het buitenland te lezen (Spaans, Engels en Duits gelezen), dat ze allemaal beginnen om Ajax een enorm compliment te geven. Dat het komt door het uitblinkende Ajax dat Real al in de achtste finale strandt. Ik heb nog steeds kippenvel!

Real Madrid heeft maar 1 speler nodig: Matthijs de Ligt. Dan blijven ze tenminste overeind in dit soort wedstrijden waar Ramos er niet is.. Aanvallend zitten ze prima in elkaar, maar verdedigend is het gewoon niet sterk genoeg, zeker zonder Ramos die op korte termijn gaat stoppen.

Hulde, hulde, hulde aan Ajax

6 maart 2019 om 07:43

Jeetje wat werd er dramatisch verdedigd door Varane en met name Nacho. Als ik Real was zou ik flink upgraden. Varane verkopen voor zijn hype-waarde (zie United zeker een 80 miljoen betalen), Koulibaly daarmee proberen te scoren. Stuk beter in mijn opinie.

6 maart 2019 om 07:45

Koulibaly, Icardi en Hazard hebben wat mij betreft prioriteit. Middenveld zit op zich nog wel goed. Kroos vervangen voor Llorente. Werd weggezet als een bejaarde gisteravond. Modric stond het allemaal alleen te belopen. Nee Perez moet wat gaan doen, renovatie Bernabéu kan wachten.

6 maart 2019 om 08:20

Te weinig creativiteit, ben zelf giga fan van Ceballos.

6 maart 2019 om 08:58

@ajaxcunian

Ik kan me heus voorstellen dat Ceballos flink baalt van zijn overstap naar Real ipv Barça?

6 maart 2019 om 09:03

Ceballos ben ik ook gecharmeerd van. Had wat mij betreft mogen starten ipv Kroos. Die heeft het ook niet meer.

6 maart 2019 om 07:44

Aanvallend is het dus helemaal niet prima. Varane is niks zonder Ramos dus een nieuwe verdediger zou inderdaad niet misstaan aangezien Nacho niet mee kan komen op dit niveau. Aanvallend is het echter ook triest. Bale loopt erbij alsof hij linea recta terug naar Engeland wilt, Benzema raakt geen knikker meer, Vinicius te onrustig, Asensio zit te vaak op de bank en Vasquez wil ik het niet eens over hebben. Er gaan spelers verkocht worden deze zomer en hopelijk ook gekocht. Dit kan zo niet langer. Inderdaad een hulde aan Ajax!

6 maart 2019 om 07:45

Mee eens, wat is die varane slecht zeg zonder ramos naast hem. Ook aanvallend missen ze een aantal spelers.

6 maart 2019 om 12:40

Aanvallend zit het prima in elkaar????
Buiten Vinicius is er geen enkele aanvallende dreiging. En Vinicius is dan ook helemaal nog geen afwerker. Benzema speelt 5 goeie wedstrijden op een seizoen, Bale is ofwel gekwetst, ofwel totaal uit vorm, Vazquez heeft geen niveau voor Real Madrid, en Asensio stagneert al 2 jaar. De grootste ommekeer moet dus vooraan gebeuren. Wat niet wil zeggen dat op andere posities niets dient te gebeuren, maar doelpunten maken is nog altijd het belangrijkste om mee te beginnen.

Ik kan begrijpen dat men in Madrid nu zwaar teleurgesteld is. Dit zag niemand aankomen. Het team heeft wel een kwaliteitsimpuls nodig. Het is niet alleen het gemis van Ronaldo. De verdediging was ook zo lek als een mandje. In Amsterdam wist Ramos nog de schade te beperken, maar gisteren werd pas duidelijk hoe zwak ze achterin waren. Ajax wist met fantastische acties de Madrilenen op de knieën te krijgen. Tenslotte zal men in de zomer wel weer veel geld gaan uitgeven dus Real komt snel terug. Voor nu is het even op de blaren zitten, vooral Ramos zal moeilijke tijden gaan kennen. Die is nu echt de kop van Jut. En dat is volledig z'n eigen schuld. Kan hem als verdediger echt wel waarderen, maar z'n fratsen worden nu helemaal afgestraft. Dit was een elleboog in zijn gezicht...

Ik merk dit seizoen bij zowel Real als Bayern dat hun huidige selecties op hun einde lopen. Bij beide ploegen heeft de individuele klasse van bijv. Robben en Ronaldo dit verbloemd waardoor ze net een of twee jaar te lang hebben gewacht met het alvast vernieuwen van de selecties. Ik voorspel een grondige renovatie van beide elftallen.

Ach ze speelde maar op 60% en haalde daarmee en precies-zo-ingecalculeerde eenvoudige 1-2 zege bij Ajax (als ik sommigen hier moet geloven).
Op hoeveel % speelde ze gisteren?

Geen enkele opmerking over het twijfelgeval bij de 0-3, vind ik toch wel klasse van deze spelers!

Nou wat een nachtmerrie was het zeg en de volgende ochtend is het helaas waar haha. Solari kan je dit trouwens toerekenen. 3 wedstrijden in een week met nagenoeg dezelfde 11. Vinicius en Vazquez daardoor dus geblesseerd. Gebruikt Odriozola, Brahim, Isco, Mariano nauwelijks of nooit. Tja als je 2x tegen Barcelona verliest is dat mentaal en fysiek wel erg hard. Maar goed ramp seizoen dit en Perez moet zijn ogen openen.

Dit is solari aan te rekenen. Zizou speelde bijna altijd 4 4 2, en solari bankt doodleuk marcelo daar waar het jonge grut natuurlijk nooit 3 wedstrijden in 6 dagen zou mogen spelen. De blessures zijn zuur maar dat gebeurt in voetbal. Het vertrek van ronnie staat hier los van want is is gewoon tactische onkunde en laten we niet vergeten dat als ajax 3 wedstrijden in 6 dagen had afgewerkt ze niet zo voor de dag zouden zijn gekomen, in gelijk vaarwater zou madrid wel hebben gewonnen denk ik maar ze konden vol gas en verdiende te winnen. Dit is waarschijnlijk een geluk bij een ongeluk want perez zou wel een nieuwe boxer kunnem gebruiken nu die gaat wel investeren. En man man man wat is nacho centraal een aanfluiting. Goede 12 man toen we backs miste om daar de waterzakken te dragen, maarja als vallejo nauwlijks fit is. Ps sorry madrilenen dit is mijn schuld wss heb vorig jaar in de finale mn ziel aan de duivel verkocht voor de 3 op rij, dit zal wel de aftermath zijn.

Ik ben zo trots op onze jongens! Is heerlijk om te lezen dat een team als Real zich hier neerbuigt voor Ajax. Gevoel van onmacht bij Real tegenover Ajax, daar mogen we trots op zijn. Ik denk dat elk team nu inziet dat ze niet gewoon even over Ajax heen gaan. Misschien had LvG wel gelijk, misschien is dit team wel beter dan Ajax van 95.

Real dacht er te licht over en dat signaal had Ramos 14 dagen terug al afgegeven. Toen was Ajax al een stuk beter en hadden ze moeten winnen alleen door pech lukte dat niet.
Gisteren hadden ze in ieder geval meer geluk.

En wat maakten de supporters van Ajax een lawaai en een reclame voor de club. De Spaanse socios hoorden je vrijwel niet. Dat was al een veeg teken !

Real zal aankomende zomer de selectie flink moeten renoveren. Ronaldo wordt toch harder gemist dan menigeen had kunnen denken. En dan blijft het vreemd dat Marcelo op de bank zat en Isco op de tribune.

Ik denk dat Real de zaken onderschat heeft. Je komt dan steeds een paar procenten tekort in de duels en je kijkt en denkt dan net steeds niet ver genoeg. Eenmaal in die mindset is het vrijwel onmogelijk om nog die knop om te draaien. MAAR: ik doe hiermee niets af aan de prestatie van Ajax. De beste wedstrijd van de laatste 10 jaar gespeeld. Real genadeloos afgestraft en de mindere plekken feilloos bloot gelegd. Ik heb genoten. Ik denk dat Real nog scherper moet gaan nadenken over de toekomst. Ook heb ik een paar tactische missers van de Realtrainer gezien die te denken geven. Maar hulde aan Ajax. Vet verdiend. Goed gedaan. Groetjes, een Feyenoord fan.

Ronaldo verkopen, Marcelo op de bank laten verpieteren om de veel mindere Reguillon te laten spelen. Real Madrid vraagt er zelf een beetje om om dit matige seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4289 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Girona3515
4.Barcelona3113
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
JoseluAanvaller145
RodrygoAanvaller145
KepaKeeper100
T. CourtoisKeeper00
A. LuninKeeper40
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

293 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren