Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-gastheer Rusland vindt bondscoach na afwijzing door Berdyev

Laatste update:

Stanislav Cherchesov is de nieuwe bondscoach van de nationale ploeg van Rusland. De 52-jarige oud-doelman heeft een contract tot en met het WK van 2018 getekend en is de opvolger van Leonid Slutsky, die na het EK in Frankrijk te kennen gaf zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

/

Cherchesov gaat samenwerken met Miroslav Romaschenko, Gintaras Stauce, fitnesstrainer Vladimir Panikov en een nog onbekende dokter. De technische staf gaat in totaal naar verluidt 2,6 miljoen euro op jaarbasis verdienen bij de RFU. Ook Sergei Semak, Aleksandr Borodyuk en Kurban Berdyev waren in beeld bij de bond en laatstgenoemde zou zelfs de topkandidaat zijn geweest. De bij FK Rostov vertrokken trainer koos echter voor Spartak Moskou, alwaar Berdyev op het punt staat om een tweejarig contract met een optie op een derde seizoen te tekenen.

De RFU schakelde vervolgens over naar Cherchesov en heeft hem donderdagochtend op een buitengewone vergadering van het uitvoerend comité van de bond aangesteld. Cherchesov is bepaald geen groentje in het trainersvak, want hij werkte al bij Kufstein, FC Wacker, Spartak, Zhemchuzhina Sochi, Terek Grozny, Amkar Perm, Dynamo Moskou en Legia Warschau. Met de club uit Polen pakte hij de dubbel, maar vanwege een verschil in inzicht werd de samenwerking ondanks een tot medio 2017 doorlopend contract verbroken.

Een goede keus van de Russische voetbalbond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een topper en gaat ervoor zorgen dat Rusland hoge ogen gaat gooien op het eigen WK.

Een prima keuze. Cherchesov staat voor aanvallend voetbal en weet ook hoe hij het maximale uit zijn spelers moet halen gezien zijn prestaties bij Terek en Amkar waardoor hij een transfer naar Dinamo verdiende. Cherchesov is daarentegen ook niet bang om jonkies een kans te geven.

Wat een salaris zeg, 2.6 mln. Niet veel bondscoaches verdienen dat.

11 augustus 2016 om 17:26

Vergeleken met Capello stelt dit niets voor..

12 augustus 2016 om 05:47

Ik weet het niet hoor in de tekst staat "in totaal gaat de technische staf 2,6miljoen verdienen" Denk dat zijn salaris dan niet dat bedrag is. Weet niet wat de assistenten entc verdienen maar die zullen met zn 4e/5e ook wel in totaal 1mil kosten per jaar. 1,6 mil vind ik dan nog best aan de lage kant Rusland kennende ahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren