Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wisselvallig Heerenveen geeft knappe remise in Eindhoven geen vervolg

Laatste update:

Het knappe gelijkspel van sc Heerenveen op bezoek bij PSV heeft zaterdagavond geen gepast vervolg gekregen. In eigen huis ging de ploeg van Foppe de Haan met 0-1 onderuit tegen Heracles Almelo. De Overijsselaars doen hiermee goede zaken in de strijd om een plek in de play-offs en staan voorlopig op een knappe zesde plaats in de Eredivisie.

/

De openingsfase was er niet een die de aanwezigen zich nog lang zullen heugen. Het spel van beide ploegen was onzorgvuldig en er waren nauwelijks kansen. Pas in de achttiende minuut, toen een hoekschop van Mark-Jan Fledderus niet goed werd weggewerkt, was er voor het eerst dreiging. De halve omhaal van Robin Gosens verdween naast het doel van Erwin Mulder. Een paar minuten later was er aan de overzijde ook wat actie. Mitchell te Vrede produceerde een schot, maar dat verdween in het zijnet.

Na ruim een halfuur openden de bezoekers uit het niets de score. Iliass Bel Hassani kreeg de bal na matig uitverdedigen van sc Heerenveen en stuurde met een prachtig passje Jaroslav Navratil diep. De Tsjech bleef rustig en schoof de bal langs Erwin Mulder. Heerenveen moest reageren en deed dat via Sam Larsson. De Zweed stuitte op Bram Castro, waarna ook via een korte scrimmage de bal niet in het doel wilde verdwijnen. Toch had het met rust ook zomaar 0-2 kunnen staan, ware het niet dat Caner Cavlan op de lijn stond om de kopbal van Thomas Bruns tegen te houden.

/

Heerenveen begon strijdlustig na rust met kleine speldenprikjes via Arber Zeneli en Te Vrede, maar de grootste kans was er aan de andere kant voor Gosens. Zijn poging werd alleen net op tijd geblokt en verdween daardoor naast. Nadat even erna een schot van Larsson volgde, leek het alweer vroeg gedaan met de aanvalsdrang van Heerenveen. De Friezen wisten de defensie van de Almeloërs niet open te rijten en creëerden ondanks het vele balbezit bar weinig. Pas een kwartier voor tijd kwam er weer een kansje, maar Te Vrede kreeg zijn kopbal wederom niet tussen de palen.

Het bleek de voorbode van een slotoffensief, want even later draaide Larsson zich knap vrij en vond zijn schot de vuisten van Castro. Even later had hij nog een poging in huis, maar dit keer draaide zijn inzet recht op de doelman af. Vervolgens mocht de vleugelspeler aanleggen voor een vrije trap, maar deze zeilde net over. Ook Zeneli verschafte zichzelf een goede mogelijkheid, maar zijn poging zeilde over. Echt grote kansen bleven uit, terwijl ook Heracles nog af en toe gevaar stichtte via onder andere een schot van Gosens in het zijnet. In de slotminuut werd er nog een schot van Zeneli van de lijn gehaald, maar het doel achter Castro werd niet getroffen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdiende overwinning van Heracles. Met vlagen hartstikke goed voetbal gespeeld en ook weinig weggegeven. Knappe pass ook van Bel Hassani bij de 0-1.

19 maart 2016 om 21:36

Ik vond Heracles ook niet geweldig eigenlijk. Voetbalden wat gemakkelijker/feller, maar Heerenveen had ook nog zo kunnen scoren. Gelijkspel was terecht geweest denk ik.

19 maart 2016 om 21:44

De grote kansen waren anders van Heracles en ook hadden ze een penalty moeten hebben plus rood voor Cavlan. Heerenveen heeft veel minder uitgespeelde kansen gehad dan Heracles. Als de scherpte er was had het zo 0-3 kunnen zijn.

19 maart 2016 om 21:56

Sorry hoor maar ik kan me niet echt meer en/of grotere kansen voor heracles dan voor heerenveen herinneren. Met Larsson hadden wij nog een grote kans die volgens mij had moeten zitten. En rood voor Cavlan, waar haal je dat weg? Heracles werd vooral gevaarlijk met corners maar niet eht veel kansen verder. Heerenveen had uiteindelijk wel wat meer verdiend. Een gelijkspel was terecht geweest. Was een harstikke saaie wedstrijd. Geen van beide ploegen verdienden iets eigenlijk

19 maart 2016 om 22:19

Gosens die 3x in de 16 vrij kan schieten. Van Ooijen die er gewoon door is en dan veel te wild schiet. Dan had je idd nog een aantal corners en bij de corner in de 1e helft houdt Cavlan een bal met zijn arm eruit en daar staat rood op.

19 maart 2016 om 23:25

was niet met zn arm, was duidelijk met de borst. ondanks dat waren we vandaag we de betere en verdiend gewonnen

Weer drama vandaag, elke thuiswedstrijd ga ik vol vertrouwen naar het stadion om er 90 minuten later totaal gedesillusioneerd weer uit te wandelen.
2e helft wel aanspraak gemaakt op een goaltje maar helaas zat t niet mee.
Snap overigens niet dat Veerman en Vd Boomen zo laat pas gebracht worden.

19 maart 2016 om 20:47

Het is om te janken dit seizoen. Heracles heeft een half jaar geen uitwedstrijd gewonnen, komen ze hier en jawel... Snel op naar volgend seizoen

19 maart 2016 om 22:25

Dan moet je bij Foppe wezen, sinds 1978 wisselt hij al alleen in de laatste paar minuten. Ik kan mij nog herinneren dat hij soms jongen alleen liet warm lopen, de héle tweede helft! Heb ooit nog een kratje bier gewonnen van Richard Zeelen. Ik zei dat hij het hele seizoen zou banken en warm lopen, hij heeft niet 1 minuut mogen spelen.

Mooi voor Heracles en of het verdiend is, ik weet het niet. Ben daar nu niet objectief genoeg voor.

Want wat erger ik mij keer op aan mijn club in thuiswedstrijden. Koekoek, er zitten /- 20.000 mensen te kijken naar een Heerenveen wat het niet op kan brengen om volle bak te gaan. Wedstrijd op wedstrijd gaat een bal van A naar B met de grootst mogelijke moeite. Waar trainen die gasten op!!

Diep en diep teleurgesteld, al weer..... Niet omdat we verliezen, maar wel door de manier waarop...

19 maart 2016 om 20:46

Laatste 3 thuiswedstrijden 1 goal voor en 6 tegen. 1 punt gehaald. Drama elftal, echt drama.

19 maart 2016 om 20:50

Jij bent positief haha met de laatste drie wedstrijden. Zou maar geen optelsom van alle thuiswedstrijden gaan maken van dit seizoen. Dan springen de tranen je in de ogen...

Slechtste Heerenveen in 20 jaar. Echt dramatisch slecht, een wonder dat we nog boven de streep staan. Gelukkig nog maar 6 potjes!

Wat is Bel Hassani toch een geweldige speler voor Heracles. Niet alleen de pass was mooi, maar hij is altijd aanspeelbaar, een prima aanspeelpunt dus. Daarnaast is hij ook ontzettend balvast. Hij mist wat snelheid.

Zou hij een stapje hogerop kunnen? Iets voor AZ misschien als Henriksen weg gaat?

19 maart 2016 om 20:52

Had een mooie assist en is altijd aanspeelbaar inderdaad, maar ik vond hem toch aardig veel onnodig balverlies leiden vandaag.

Nou bedankt herenveen voor het verkloten van mn toto. Jezus man vorige week nog een keurig resultaat en dan vandaag wanneer ik voor het eerst geld op herenveen leg spelen ze als een stelletje zoutzakken. Laat dit dus een les voor me zijn. Heerenveen mogen hun clubnaam na vandaag wijzigen naar wijfenveen. Wat hoop ik dat ze degraderen naar de jupiler league. Pff zuur dit echt alles liep perfect heb ik 1 Nederlandse club in mn lijst is die toevallig de enige fout.

19 maart 2016 om 23:10

De fout ligt niet bij heerenveen maar bij de gokker

20 maart 2016 om 02:07

Matige toto, kijk bijvoorbeeld eerst naar het onderlinge resultaat, plus het feit dat Heerenveen tegen PSV moest verdedigen en ze lieten hun dan ook het spel maken. Net zoals in voorgaande wedstrijden waarin zij het iniatief moeten nemen bakken ze er niks van, misschien iets beter voorbereiden volgende keer

Ik kan mij niet eens de laatste thuis winst herinneren, was dat tegen Cambuur?
Castro had wel een paar mooie reddingen, als als als...
Dit Heerenveen komt gewoon te kort.

Dramatisch... wat een teleurstellend seizoen. Waarom niet Veerman eerder brengen. En Foppe vindt ook nog dat hij het publiek de tweede helft vermaakt heeft. Het moet niet gekker worden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren