Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wissel bij Feyenoord zorgt voor vraagtekens: ‘Het is een teken aan de wand’

Laatste update:

Dat Leo Sauer bij Feyenoord eerder in de ploeg kwam dan miljoenenaankoop Luka Ivanusec, is 'niet een heel goed teken' voor de Kroaat. Dat is althans de conclusie van ESPN-analist Karim El Ahmadi.

Sauer kwam in minuut 63 in de ploeg voor Igor Paixão. Ivanusec maakte in de tachtigste minuut zijn opwachting, toen Arne Slot in een poging een doelpunt te forceren Quilindschy Hartman eruit haalde.

“Wat zegt het jou dat de jonge Leo Sauer er veel eerder inkomt dan miljoenenaankoop Ivanusec?”, werpt presentator Sinclair Bischop de vraag op. “Dit is misschien wel een teken aan de wand", antwoordt El Ahmadi.

"Tuurlijk zou je zeggen dat Sauer misschien in de kleine ruimtes beter is”, zoekt de analyticus naar een logisch antwoord voor de wissels van Slot. “Maar Ivanusec kan dat ook, dus het is niet echt een heel goed teken voor hem.”

Slot werd door de Azië Cup en de Afrika Cup in zijn wisselmogelijkheden voorin beperkt. Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ayase Ueda strijden momenteel allen met hun land voor succes in die toernooien.

Als Bischop oppert dat de aanvallenden afwezigen misschien invloed hebben gehad op het uitblijven van de zege, smoort El Ahmdai dat in de kiem.

“Dit had echt niet te maken met spelers die er niet bij waren, die je in kan brengen en dat zij dan het verschil maken. Feyenoord was de tweede helft niet scherp genoeg en gewoon heel slecht in balbezit”, vindt hij.

“Als Feyenoord in de eerste veertig minuten zorgt dat het 3, 4-0 voor staat, dan speel je gewoon een hele makkelijke wedstrijd.” Maar in de tweede helft was Feyenoord geen schim van de ploeg van de eerste helft, concludeert El Ahmadi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lees k nou dat Feyenoord Jjahanbaks mist? Wat de oorzaak van het puntverlies ook is , het heeft Niets te maken met de wissels die er niet waren. Dat is gemeen ten opzichte van de invallers van vandaag

En het slaat ook nergens op, want Sauer moet gewoon lekker rijpen bij een andere club. Heeft nog weinig te zoeken bij het eerste wat mij betreft. Wat ik veel kwalijker vind is dat Slot er altijd veel te veel spelers in gooit en alles volledig omzet waardoor we niet meer kunnen voetballen, maar alsnog het wel proberen in plaats van de lange bal spelen. Tactisch onbegrijpelijk.

14 januari 2024 om 20:06

Sauer viel zeer ongelukkig in, maar waarom hebben we in hemelsnaam Nieuwkoop rondlopen?

14 januari 2024 om 21:04

Helemaal met je eens, het lijkt nergens meer op en Geertruida kan nergens een bal kwijt. Sauer op rechts is dramatisch en heeft die Lingr ooit iets positiefs gedaan. Wordt vaak ingebracht als we achter staan maar heeft nul rendement.

Ik weet niet of het ligt aan het goede presteren van de basisspelers, maar het is wel gek dat bijna alle aankopen van afgelopen zomer bij Feyenoord (met de sterkste 11) bankzitter zijn. Op Minteh na.

14 januari 2024 om 20:01

En Stengs, overigens was op voorhand al duidelijk dat bijvoorbeeld een Ueda en Nieuwkoop voor de breedte gehaald zijn.

14 januari 2024 om 20:48

Van alle aankopen was ook maar van 2 de verwachtingen dat ze basisspeler zouden worden. Stengs heeft dat waargemaakt en Ivanusec valt inderdaad tegen tot nu toe.

Zerrouki en Ueda zijn de andere grote aankopen en die zijn voor de breedte/roulatie gehaald.

De kroaten die Ajax en Feyenoord hebben gehaald zijn nog geen onverdeeld succes. En dat is een eufemisme. Wel opmerkelijk aangezien het op Medic na in eigen land toch wel gerenoveerde spelers zijn.

Onbegrijpelijke aankoop. Hoe kan je in hemelsnaam een linksbuiten halen zonder passeerbeweging of actie. Dan lukt het hem ook nog niet om intensief druk te zetten.
8 miljoen de Maas ingegooid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren