Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend HSV vergroot zorgen van nummer drie van vorig seizoen

Laatste update:

Hamburger SV heeft vrijdagavond de tweede overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Bruno Labbadia zegevierde met ruim verschil over Borussia Mönchengladbach, dat na vier speeldagen in de Bundesliga evenveel nederlagen heeft verzameld: 0-3. De doelpunten in Mönchengladbach kwamen op naam van Pierre-Michel Lasogga (2x) en Nicolai Müller. Door de overwinning nemen die Rothosen voorlopig een zevende plaats in de Duitse competitie in.

/

De bezoekers legden in de eerste helft de basis voor de overwinning in Borussia Park en dat was niet onverdiend. HSV profiteerde in de eerste 45 minuten optimaal van de nervositeit bij die Fohlen, die aan de eerste drie duels niet één punt overhielden. In de elfde minuut was het raak: Tony Jantschke speelde de bal recht in de voeten van Lassoga, die Yann Sommer te slim af was en de bal in het doel schoot. Borussia kwam weliswaar relatief veel aan de bal, maar de creativiteit was ver te zoeken. Op slag van rust sloeg Lasogga andermaal toe. Na een scherpe corner van Ivo Ilicevic was de aanvaller sterker in de lucht dan Havard Nordtveit, Roel Brouwers en Jantschke: 0-2.

Borussia probeerde in de openingsfase na rust een aansluitingstreffer te forceren, maar in de 52e minuut sloeg het team van Labbadia opnieuw toe. Müller vroeg Jaroslav Drobny om de bal, stond ogenschijnlijk niet buitenspel en werkte de bal met een lob over Sommer heen: 0-3. HSV maakte vooral in defensief opzicht een stabiele indruk en speelde het duel dan ook professioneel uit. De ploeg van Labbadia speelt volgende week thuis tegen Eintracht Frankfurt, terwijl Borussia een uitduel met 1. FC Köln wacht. Het team van de geplaagde Lucien Favre, die ook nog eens Martin Stranzl met een waarschijnlijke jukbeenbreuk zag uitvallen, speelt tussendoor nog een Champions League-wedstrijd tegen Sevilla.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen in de competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk. Hier is echt nog heel wat werk aan de winkel. Dinsdag tegen Sevilla, heb er een hard hoofd in. Maar hoop dat we dan eindelijk kunnen winnen!

11 september 2015 om 22:45

Gelukkig speelt Sevilla tot nu toe ook heel zwak. En vorig jaar speelde Dortmund in de competitie ook niks klaar, maar de CL poule gingen ze fluitend doorheen. Dus er is nog hoop!

11 september 2015 om 23:00

Er is zeker nog hoop maar zo kan het niet verder. Ik ben benieuwd hoe het in de CL gaat en hoop dat het vanzelf beter wordt.

11 september 2015 om 23:45

Sorry dat ik het zeg, maar BMG heeft echt een top 8 ploegje. Aanval en middenveld zijn van subtop niveau, verdediging 2. Bundesliga en wel een wereldkeeper. Als Koln fan vind ik het niet erg om te zien, maar de zorgen zijn wel groot bij BMG.

BMG is niet lekker bezig, hoop dat het wel beter wordt dit seizoen.

HSV is tot nu toe prima bezig, vorig jaar bijna onderaan en nu keurig 7e. Seizoen is nog lang maar de vooruitzichten zijn goed

12 september 2015 om 09:42

Met Holtby en Hunt ook verstandig ingekocht. Als Lasogga nu ook nog het net weet te vinden, kan het leuk worden in Hamburg. Ook al drie keer uit gespeeld en nog maar 1 keer thuis.

BMG speelt echter zonder idee. Hebben ook niet echt de pure kwaliteit om dit zomaar om te buigen. Gaat en lang en lastig seizoen worden.

Kom op VZ, sinds wanneer speelt gladbach Europa League...

Pfff... wat is er in godsnaam aan de hand? Is er iemand die wat meer inzicht in de situatie heeft?

11 september 2015 om 22:58

Ik ben fan van Gladbach en zelfs ik zou het niet weten. Onnauwkeurig, slordig, geen creativiteit in het spel. Het is onverklaarbaar, net zoals Dortmund afgelopen seizoen.

12 september 2015 om 03:09

Hmmm heb je de opticien al overwogen? Kan nergens lezen in de tekst dat ze europa league spelen?

12 september 2015 om 08:35

Wist je dat het mogelijk is tekst aan te passen? Zal daaraan liggen.

Net terug van de wedstrijd.
Veel MG supporters die kort na het vallen van het derde doelpunt het stadion verlieten. Ongewoon voor deze supporters maar des te kenmerkender hoe slecht het voetbal was.
Kapitale blunders werden begaan in de verdediging, geen beweging voorin, geen strijd, geen passie en HSV die het spel gewoon goed heeft uitgespeeld.

Poeh wat deed dit pijn aan je ogen. Misschien te voorbarig maar met dit voetbal ben je regelrecht degradatie kandidaat nummer 1. Laten we hopen dat ze zich herpakken en er een echt team op het veld staat.

Valt tegen die Gladbach. Ik verwacht ook geen top 5 klassering van Gladbach. Ik verwacht dat dit de top 5 wordt:
1 Bayern Munchen
2 Borussia Dortmund
3 Bayer Leverkusen
4 VFL Wolfsburg
5 Schalke 04

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren