Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilmots erkent: 'De kans is klein dat hij fit zal zijn tegen Hongarije'

Laatste update:
/

België moet het zondag in de achtste finale van het EK tegen Hongarije stellen zonder Moussa Dembélé. De middenvelder van Tottenham Hotspur is nog altijd niet hersteld van de enkelblessure die hij opliep tijdens de tweede groepswedstrijd tegen Ierland (3-0).

"De kans is klein dat Dembélé fit zal zijn morgen", vertelde bondscoach Marc Wilmots tegen de VRT. "Vier dagen geleden kreeg Moussa nog een spuit in de enkel en nu ondervindt hij ook een kleine reactie. Als het echt niet gaat dan kunnen we er niets aan doen. Voor hem is het dan kijken naar de volgende wedstrijd."

Wilmots wil niet prijsgeven wie er wel aan het startsignaal zullen verschijnen. Het spel van Hongarije, de groepswinnaar van Groep F, heeft Wilmots wel al bestudeerd. "Ze hebben tegen Portugal drie keer gescoord na een stilstaande fase (3-3). Dat wordt dus gevaarlijk en Balasz Dzsudzsák mogen we zeker niet zomaar laten trappen. Het is een hecht collectief blok dat goed kan verdedigen."

Denk jij dat België het EK gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blessure moet snel over gaan man.

Jammer dit, Dembele is onze enigste middenvelder die zo vlot open kan draaien richting doel, Witsel kan het ook maar mag niet, Dembele erbij is een wereld van verschil vooral voor het vlotte combineren, zonder hem zit er geen tempo en dus amper gevaar in.

25 juni 2016 om 17:53

Echt een missing link in het spel inderdaad. Laat het spel zo veel sneller verlopen. Wel absurd als je bedenkt dat het eerst een voorhoede speler was en nu dé spelmaker bij België en Tottenham. Wel een risico om dus voor de wedstrijd van Zweden een spuit te plaatsen in de enkel zodat hij wellicht de wedstrijd kan spelen en nu als reactie op de spuit nog een extra wedstrijd mist, verschrikkelijk zonde

Nee Dembele is topfit en staat aan de aftrap morgen. Dit zegt Wilmots om de tegenstander verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren