Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II neemt definitief afscheid van drievoudig Sloveens international

Laatste update:

De wegen van Willem II en Etien Velikonja scheiden, zo maakt de club uit Tilburg via zijn officiële kanalen bekend. Het contract van de Sloveense spits is reeds afgelopen, maar hij kreeg de kans om een nieuwe verbintenis af te dwingen. Willem II maakt nu bekend dat Velikonja geen nieuwe contractaanbieding hoeft te verwachten.

Willem II hengelde de 29-jarige spits een jaar geleden binnen. Velikonja kwam over van het Turkse Genclerbirligi, waar hij slechts een halfjaar onder contract had gestaan. Zijn dienstverband bij Willem II draaide echter uit op een teleurstelling, doordat in november een zware knieblessure opliep. Velikonja kwam zodoende tot slechts zes wedstrijden in het shirt van de Tilburgers, waarin hij drie keer wist te scoren en één assist leverde.

De drievoudig international van Slovenië kan zodoende transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Velikonja begon zijn loopbaan in zijn thuisland bij ND Gorica. Via NK Maribor kwam de spits vervolgens bij Cardiff City terecht, maar door the Bluebirds werd hij tot drie keer verhuurd: aan het Portugese Rio Ave en tot twee keer toe aan het Belgische Lierse SK.

In 2016 haalde Olimpija Ljubljana hem terug naar Slovenië, maar na een halfjaar werd hij alweer weggekaapt door Genclerbirligi. Velikonja kreeg reeds te horen dat Willem II zijn contract niet ging verlengen, maar mocht toch blijven meetrainen om de club eventueel op andere gedachten te brengen. De Tilburgers hebben nu dus besloten om definitief afscheid te nemen van de Sloveen.

Snap jij dat Willem II deze Etien Velikonja laat gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk betekent dit dat er ruimte wordt gemaakt voor een betere 2e spits. Hoop nog steeds dat Sol blijft. Desondanks weer een heel raar tijdstip van onze club om een speler te laten gaan. Bijna heel de voorbereiding meegedaan en ook pas een paar wedstrijden meegedaan in het 1ste omdat hij een lange blessure heeft gehad. Toch bedankt en veel succes bij je volgende club!!

Kost alleen maar geld die gozer heb helemaal niets aan dus verwacht dat Willem II al ander spits op het oog heeft

7 augustus 2018 om 12:56

Toivonen wordt genoemd in het geruchtencirquit! Zou voor Willem II super zijn, maar het lijkt mij te mooi om waar te zijn.

7 augustus 2018 om 14:20

Die wordt helemaal niet genoemd er is gewoon een grapjas die de Wikipedia pagina van Toivonen heeft aangepast dat ie naar Willem II zou gaan (is inmiddels weer aangepast) en een paar hebben dit gezien en vragen op social media hoe dit zit.

Wel goede statistieken in 6 wedstrijden: 3 goals 1 assist.

7 augustus 2018 om 11:42

Zo denk ik ook.
Als je dan praat over een gemiddelde, betekent dit, 17 goals over het hele seizoen, en ongeveer 6 assists.
Natuurlijk is dit maar papier-rekenwerk, ik denk dat er ook financiéle consequentie's aan verbonden zijn, en bedrijfsrisico's, gezien het blessure verhaal.

8 augustus 2018 om 21:46

Klopt, alleen 2 goals en de assist waren wel tegen een verschrikkelijk zwak Roda JC, dat binnen het half uur 0-3 achter stond. Dat gemiddelde kan hij dan natuurlijk niet vol houden.

Op zich was het best aardig wat ie liet zien, maar hij zal redelijk duur zijn en wellicht zijn er andere opties.

7 augustus 2018 om 11:47


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren