Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wilfried Kanon staat hoog op verlanglijst van Roy Hodgson’

Laatste update:

Wilfried Kanon mag volgens The Sun dromen van een overstap naar de Premier League. De boulevardkrant meldt maandagmiddag dat Crystal Palace de verrichtingen van de verdediger van ADO Den Haag in de gaten houdt. Kanon staat 'hoog op de boodschappenlijst' van trainer Roy Hodgson, die in januari een defensieve versterking hoopt te strikken.

Crystal Palace heeft dit seizoen weinig opties in de achterhoede. De ervaren Scott Dann staat langdurig aan de kant met een knieblessure en dus willen the Eagles een nieuwe centrumverdediger. Kanon signeerde eerder dit jaar een nieuw, vierjarig contract bij ADO en dus staat de Eredivisionist tijdens eventuele onderhandelingen sterk in de schoenen.

Volgens de krant stond Kanon afgelopen zomer ook in de belangstelling van Everton. Nadat trainer Sam Allardyce werd vervangen door Marco Silva zouden the Toffees hun aandacht echter hebben verlegd. Dit seizoen had Kanon in alle acht competitieduels een basisplek bij ADO. De international van Ivoorkust is bezig aan zijn zesde seizoen in Haagse dienst en speelde tot dusver 99 duels in de Eredivisie voor ADO.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As vertelt aan Voetbal International dat Kanon al een paar maanden wordt gevolgd door 'allerlei clubs'. Van concrete interesse is echter nog geen sprake. "Het zijn vaak tussenpersonen en huismakelaars die hier en daar informeren, maar van een bod komt het nooit. We hebben Stoke City voorbij zien komen, Nottingham Forest en nu dus Crystal Palace", aldus Van As, die toevoegt dat ADO hoopt Kanon ooit 'voor een mooi bedrag' te verkopen.

Is Wilfried Kanon goed genoeg voor Crystal Palace?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap nooit dat bronnen van The Sun een eigen artikel krijgen. Echter, denk ik wel dat kanon goed past bij het Engelse voetbal

8 oktober 2018 om 21:08

Ik denk ook dat Kanon goed past bij het Engelse voetbal. Onderste regionen Championship of League One. Dit is natuurlijk geen Premier League speler. Steekt er bij Den Haag nauwelijks bovenuit.

In mijn ogen behoort Kanon tot de beste verdedigers van de Eredivisie, Hij zou in mijn ogen zeker niet misstaan bij Feyenoord of zelfs Psv, in mijn ogen doet hij niet onder voor een Viergever.

8 oktober 2018 om 18:01

Vind Kanon zowel verdedigend als opbouwend tekort komen voor de Nederlandse top. Viergever vind ik geen geschikt referentiekader, want ook hij is niet van het niveau dat de Eredivisie-top nastreeft.

Een van mijn favorieten van het voetbal van vandaag. Zit onderhand alweer vijf jaar bij ado, na de interland periode zijn 100e wedstrijd spelen, men de tijd. 30 interlands al bij Ivoorkust en allemaal in zijn Haagse periode. Geef die man een contract voor het leven ADO :-)!

Wat zou ik deze jongen graag op Scharie z'n plek zien.

9 oktober 2018 om 07:05

Waarom? Geertruida zie ik er veel liever staan. En daarachter komt Lewis er ook nog aan. Het zou weer dom geld smijten zijn als je deze Kanon gaat kopen.

Kanon is al jaren een hele stabiele sterke verdediger en als het goed is 2 keer een transfer afgeketst zien worden omdat die niet door de medische keuring kwam. Ik weet het niet meer zeker maar geloof bij Toulouse en nog een andere club. Maar zoals hierboven ook staat vermeld zou Kanon zeker niet misstaan bij een PSV of Feyenoord, maakt weinig fouten en is fysiek erg sterk. Met ebuehi heeft de Nederlandse top 3 trouwens ook echt liggen slapen die jongen was gratis op te halen.

8 oktober 2018 om 21:13

De Nederlandse top 3 liggen slapen met Ebuehi? Ik dicht Dumfries toch wel wat meer kwaliteit toe dan Ebuehi. Ajax heeft 3 backs waarvan er met Mazraoui en Veltman zeker 2 beter zijn. Bij Feyenoord loopt St. Juste op RB en die vind ik al niet onder doen voor Ebuehi terwijl St. Juste gehaald was als CV. Feyenoord zou hem kunnen gebruiken boor de breedte maar liggen slapen gaat wat ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren