Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilfried Bony vindt halfjaar na vertrek bij Swansea City nieuwe club

Laatste update:

Wilfried Bony heeft een nieuwe club gevonden. Dinsdagavond meldt Al-Ittihad via de officiële kanalen dat de spits zich definitief bij de club uit Saudi-Arabië heeft aangesloten. De 31-jarige aanvaller heeft zich transfervrij kunnen aansluiten bij Al-Ittihad, nadat hij afgelopen zomer vertrok bij Swansea City.

Bony werd na zijn zomerse vertrek uit Wales aan diverse clubs gelinkt. De 59-voudig international van Ivoorkust werd in verband gebracht met onder meer clubs uit de Championship, het tweede profniveau van Engeland. Ook een avontuur in Frankrijk bij Le Havre was een optie, maar uiteindelijk heeft Bony dus gekozen voor Al-Ittihad.

De nummer twaalf van de Saudi Premier League zal Bony een lucratief contract hebben aangeboden om hem te verleiden tot een dienstverband in het Midden-Oosten. Bony krijgt bij Al-Ittihad te maken met Karim El Ahmadi, die eerder speelde voor FC Twente en Feyenoord. De ervaren aanvaller was in het verleden actief voor onder meer Manchester City en Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was een leuke optie geweest voor PSV of Feyenoord

28 januari 2020 om 22:11

Die gaat echt niet voor een Eredivisie salaris spelen.

28 januari 2020 om 22:12

Dacht ik ook, maar zal wel hoge eisen hebben aan het salaris

28 januari 2020 om 22:26

Financieel gewoon niet haalbaar. Hij kreeg bij Swansea meer dan twee miljoen, en ik denk nu ook dat hij best een flink salaris heeft, dat moet je als Nederlandse club gewoon niet aan hem betalen.

29 januari 2020 om 02:14

Volgens een vertrouwd bron wilde Bony heel graag terug naar Nederland en was bereid om een lager salaris te ontvangen van Feyenoord, maar die lieten hem wachten omdat ze Bozenik wilden. Hij is zelfs bij PSV aangeboden, maar PSV wilde hem niet.

Jammer dat Bony nooit meer zijn vorm heeft weten te vinden als toen hij bij Vitesse zat. Mijn favoriete speler ooit bij Vitesse wat een fenomeen was dit zeg, schoot ons bijna naar de landstitel. Een beest.

28 januari 2020 om 23:26

Fenomeen, landstitel en beest. Iets teveel limonade gedronken vanavond? Ik denk dat je heel wat vitesse spitsen gemist hebt in je (ik gok) nog jonge leven? Indrukwekkend was hij zeker, maar bij swansea deed hij het niet minder hoor.

28 januari 2020 om 23:34

@ijsmuts Makaay was nog beter maar Bony vind ik toch wel een van de betere spitsen die ik heb zien spelen bij Vitesse

29 januari 2020 om 06:12

Bony schoot de hele eredivisie aan flarden, was echt wel een van de beste spitsen ooit bij Vitesse,maaktte een hattrick in de arena volgens mij in de beker tegen Ajax

29 januari 2020 om 16:10

@frankly; volgens mij klopt het niet als je zegt dat bony een hattrick maakte in de beker tegen ajax

Toch gek hoe spelers amper een schim van hun beste jaren zijn wanneer ze bij een topclub hebben getekend. Bony was bij Swansea in zijn eerste periode echt een beest. Sinds hij naar ManCity is gegaan is hij nog nauwelijks te herkennen.

Jammer dat Bony na zijn vertrek bij City nooit meer de speler is geworden die hier in de Eredivisie furore maakte.. Ik had hem ook graag nog eens terug gezien in de Eredivisie. Maar hij kiest dus voor de poen. En dat is natuurlijk logisch als je tegen je houdbaarheidsdatum aan zit. Niet veel mensen kende de Ivooriaan die van Sparta Praag naar Vitesse verhuisde. En toch is hij uitgroeit tot een bekende naam over hele wereld. Jammer dat zijn carrière dan zo als een nachtkaars uit gaat.

Dacht dat hij al lang was gestopt.

Manchester City was echt een slechte keuze voor Bony. Comcurentie strijd was groot en de problemen met zijn vertegenwoordigers die ronde 8m pond zouden hebben verdiend aan zijn transfer naar Man City, dat heeft zijn concentratie echt verpest.

Vond het al apart dat Bony zo lang zonder club zat. Zou in de Eredivisie bij elke club kunnen aansluiten, echt een beest in de spits. Goed dat hij nu eindelijk een club heeft, kan hij zich weer in beeld spelen voor Ivoorkust!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren