Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum wijst verzoek van KNVB af: 'We staan vierkant achter hem'

Laatste update:

Giliano Wijnaldum werd zondag na de thuiswedstrijd tegen FC Twente racistisch bejegend door een viertal supporters van Go Ahead Eagles, die de vleugelverdediger ook nog eens te lijf gingen. De KNVB verzocht Wijnaldum op aangifte te doen, maar dat ziet de back niet zitten.

/

Wijnaldum heeft de clubleiding laten weten niet in te willen gaan op het verzoek van de KNVB. "Giliano wil zich nu graag weer op het voetbal concentreren en zich honderd procent inzetten voor het behoud van het Eredivisieschap. We staan vierkant achter hem", liet Go Ahead-voorzitter Edwin Lugt weten aan de NOS.

Omdat het een incident buiten het stadion plaatsvond, kan de aanklager betaald voetbal geen actie ondernemen. De KNVB stelde Wijnaldum daarom voor om naar de politie te stappen, maar dat doet hij dus niet.

Giliano Wijnaldum had aangifte moeten doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij het hierbij laat. Zijn belagers verdienen opgepakt te worden ! Anderzijds vanwege lijfsbehoud van de Eagles valt dit te begrijpen, kost veel energie en heisa. Alleen wat is belangrijker ??

Misschien ook maar beter... Gaan die supporters daar dalijk over beginnen... Het is verder ook niet gigantisch uit de hand gelopen.

Hij zou aangifte doen tegen 4 individuen die in mijn ogen geen supporter zijn. (dit gedrag doe je namelijk als supporter nooit bij je eigen spelers). Jammer dus dat hij het erbij laat.

Zijn keuze, maar dan niet meer zeuren als je een keer racistisch bejegend wordt. Als je namelijk zelf geen moeite doet om dit soort lieden te laten vervolgen, dan moet je accepteren dat dit soort volk niet aangepakt wordt.

15 april 2015 om 11:54

ten eerste gaat hij ook niet vrijuit ten tweede is het lekker makkelijk van de knvb om te zeggen dat hij aangifte moet doen om vervolgens niet meer veilig bij zijn club te lopen en waar is de knvb dan weg want ze kunnen niets doen

15 april 2015 om 12:32

Leestekens. Probeer het eens. Maakt je leven een stuk overzichtelijker.

En Wijnaldum gaat wel vrijuit, er is namelijk geen excuus voor racisme en fysiek belaagd worden omdat je even wat minder speelt.

15 april 2015 om 15:05

@ Hoppa!

Je neemt me de woorden uit de mond. Wat is het toch met sommigen mensen in Nederland tegenwoordig dat het onrecht wat slachtoffers is aangedaan/of geprobeerd is dat zij hier om een of andere reden om gevraagd hebben. Jammer dat hij geen aangifte wilt doen, dit is toch een ernstige zaak en dit soort onacceptabel gedrag moet gewoon bestraft worden. Al kan het OM natuurlijk ook nog beslissen om zelf die lui te vervolgen, hopelijk gebeurt dat nog.

15 april 2015 om 19:20

mijn leven is overzichtelijk genoeg en als je het niet lezen kan lees je toch gewoon verder .
en wie zegt dat wijnaldum niets gezegt heeft en racisme eerst bewijzen graag want niemand zegt wat er gezegd is en ik hoor ook dat wijnaldum met het woord k loopt te schelden tegen supporters

15 april 2015 om 19:21

zullen we daar de rechter een uitspraak over laten doen want er is nog niets bewezen en we kennen het verhaal maar van een kant

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren