Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wie geef jij een wedstrijd cadeau? Scoor deze kerst kaarten in de ticketshop!

Laatste update:

De feestdagen staan voor de deur. Dit is traditiegetrouw tijd om met familie door te brengen en hen te verwennen met cadeaus. Beloon jezelf ook eens deze Kerst met wedstrijdkaarten voor jouw favoriete club in Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal, Duitsland of Schotland!

Een wedstrijdbezoek in het buitenland is iets wat bij veel mensen een droom is. Het is daarom het ideale cadeau om te geven of te krijgen deze feestdagen. De ticketshop van onze partner XS2Events staat ook in 2024 bomvol buitenlandse wedstrijden die jij kunt bezoeken. Het aanbod wordt continue geüpdatet met nieuwe wedstrijden, clubs en competities. Wat kun je zoal verwachten in deze topcompetities? Wat te denken van wereldsterren, Oranje-internationals of oud-Eredivisie-spelers!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Naast de landelijke competities, vind je in de ticketshop ook kaarten voor wedstrijden in de bekertoernooien en de grote Europese competities zoals de Champions League en de Europa League. Door tickets te kopen via de ticketshop, ben jij niet langer afhankelijk van een clubcard van jouw favoriete club. Ga naar de ticketshop, klik op de door jou gewenste wedstrijd en kies jouw kaarten uit.

Op de plattegrond zie je welk vak hoort bij welk soort ticket. Doorloop de stappen en reken af. Gefeliciteerd! Jij gaat deze wedstrijd live in het stadion bijwonen. De kaarten zal je uiterlijk 24 uur van te voren ontvangen via de mail. Maak 2024 onvergetelijk met Voetbalzone en XS2Events!

Ben jij benieuwd naar het ticketaanbod in 2024? Neem dan een kijkje in de ticketshop!

Ik koop dit kerstcadeau het liefste voor

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren