Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldreiziger Ghoochannejhad keert na acht jaar terug bij Eredivisieclub

Laatste update:

Reza Ghoochannejhad heeft besloten terug te keren op de Nederlandse velden. De 28-jarige aanvaller speelde de laatste jaren op diverse plekken op aarde en deed onderweg onder meer België, Engeland, Koeweit en Qatar aan, maar staat volgens De Telegraaf op het punt zich te verbinden aan sc Heerenveen. Als hij de medische keuring goed doorstaat, tekent Ghoochannejhad een meerjarig contract bij de Friezen.

/

Ghoochannejhad was transfervrij na zijn vertrek bij Charlton Athletic. Hij is geen onbekende voor Heerenveen, want hij groeide op bij de club en maakte er in april 2006 zijn debuut in de Eredivisie. Het bleef uiteindelijk bij slechts twee optredens voor de club: men verhuurde hem aan Go Ahead Eagles en FC Emmen en later vertrok hij definitief daar Deventer. Na een periode bij SC Cambuur begon Ghoochannejhad vervolgens aan een wereldreis.

De flankspeler kwam uit voor Sint-Truiden, Standard Luik en Charlton Athletic en werd door die laatste club verhuurd aan SC Kuwait en Al-Wakrah. In 2014 deed Ghoochannejhad met zijn thuisland Iran mee aan het WK in Brazilië, waar hij een basisplaats had in alle drie de groepsduels en tegenover Nigeria, Argentinië en Bosnië-Herzegovina stond.

Denk je dat Reza Ghoochannejhad van waarde zal zijn voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zat er natuurlijk wel aan te komen, Streppel probeert hem al jaren naar Willem II te halen wat helaas telkens op het laatste moment af is geketst. Geen verkeerde spits voor Heerenveen denk ik zo...

22 juni 2016 om 16:11

Reza is een buitenspeler.
On: commentators, kom er maar in!

22 juni 2016 om 16:15

Reza stond tijdens het EK toch echt in de spits volgens mij, neemt niet weg dat hij ook op de vleugels uit de voeten kan inderdaad.

22 juni 2016 om 16:21

Tijdens het WK inderdaad.

22 juni 2016 om 16:12

Hoe heeft hij de laatste jaren gepresteerd? Voor mij toch een relatief onbekende speler. Met zijn leeftijd heeft hij in elk geval de ervaring die ze bij Heerenveen wel kunnen gebruiken.

Transfervrij en een oude bekende. Internationaal ervaring opgedaan. Multifunctioneel inzetbaar.

Wat zijn toegevoegde waarde zal zijn is afwachten maar het is een gok die gezien bovenstaande factoren best te verklaren is.

Ik laat me graag verassen door reza nu graag doorpakken met een goede ervaren middenvelder er bij en het mag voor mij wel beginnen , heb er zin in

Prima speler voor eredivisie

Hier ben ik erg blij mee!! Deze jongen heeft toch aardig veel ervaring op gedaan, en als ik me niet vergis de nodige wedstrijden gespeeld voor zijn land. Reza deed het in Belgie ook een tijdje erg goed. Ik ben erg benieuwd hoe hij het gaat doen in Heerenveen! kom maar op

En toen waren er 2 Iraniëers in de Eredivisie! Mooi dat hij terug is. Vond hem leuk spelen op het wk.

Die man maakte bij zijn debuut voor Cambuur na tien seconden een doelpunt. Denk dat het wel een leuke speler voor Heerenveen is. En hij zal het vast fijn vinden om weer om de hoek bij zijn ouders te wonen.

Aaargh.... dat doet mijn Cambuurhart toch wel een beetje pijn. Toch succes gewenst bij de buren, Reza.

Reza een concurrent voor Slagveer? Of toch eerste spits hmm.

Succes bij Heerenveen. Ik had je graag weer in het geel en blauw gezien.

Lijkt me een aanwinst! Ik vond het hem opvallend goed doen in 2014 op het WK

22 juni 2016 om 18:31

Dat is 2 jaar geleden...

Meen je niet!

Nu is hij 28. Lijkt me dat hij het voetballen niet is verleerd? Ik heb hem niet gevolgd het laatste jaar dus ik kan me vergissen hoor. Plus het WK is een hoger niveau dan de Eredivisie

Je stelt teleur. Reza.

22 juni 2016 om 20:59

Dat hij liever eredivisie speelt en meer geld verdient is niet meer dan logisch.

22 juni 2016 om 21:27

Voetballend? Blauw geel verleden? Als mens? Leg eens uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren