Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldgoal Bamford doet sterk denken aan historisch doelpunt James Rodríguez

Laatste update:

Patrick Bamford heeft zondag zijn klasse laten zien in het FA Cup-duel met Peterborough. De spits van Leeds United verzorgde vlak na rust op fantastische wijze de 0-2, door een diepe bal met de borst aan te nemen, open te draaien en raak te schieten. Leeds won uiteindelijk met 0-3 en bekert zo verder in het bekertoernooi.

Bijzonderheden:
Leeds, waar Joel Piroe startte en Crysencio Summerville en Dani van den Heuvel bankzitters waren, pakte na ruim een half uur spelen de leiding via Ethan Ampadu. Bamford kreeg alle tijd en ruimte om de bal panklaar te leggen voor de verdediger, die van dichtbij het net trof: 0-1.

Vlak na rust maakte Bamford een van zijn ongetwijfeld mooiste doelpunten. De spits nam een diepe bal van Ampadu aan op zijn borst en volleerde met links schitterend raak: 0-2. Zijn treffer deed sterk denken aan de treffer die James Rodríguez maakte op het WK 2014. In de achtste finale tegen Uruguay maakte de Colombiaan een soortgelijk doelpunt.

Het werd ook nog 0-3 voor Leeds. Daniel James zette voor, Ampadu knikte overtuigend binnen. Peterborough, de nummer drie van de League One, kon geen comeback meer bewerkstelligen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt er wel wat op, maar het moment, een wk, en dat die onderkant lat ging bij james, maakt hem voor mij mooier/meer bijzonder!

Wat lijkt het mij fijn om zo te scoren in een stadion en ook nog eens waar camera’s zijn🤩

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren