Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger over afzwaaiende aanvoerder: ‘Hij gaat het uitstekend doen als coach’

Laatste update:

Mikel Arteta is gestopt als profvoetballer en de 34-jarige oud-middenvelder was al begonnen aan de trainerscursus. Volgens Arsenal-manager Arsène Wenger heeft Arteta alles om een goede manager te worden.

/

“Hij was al aanvoerder van Arsenal, dus hij heeft leiderschap. Hij is een winnaar en hij is geconcentreerd”, begint Wenger via de officiële kanalen van de club. “Hij heeft overwicht en impact. Dat is moeilijk uit te leggen, maar hij richt zich volledig op het voetbal. Hij heeft een passie voor het spel.”

“Als je dertig jaar oud wordt moet je na gaan denken over de toekomst. Ik heb hem iedere dag aan het werk gezien en ik twijfelde er nooit aan dat hij werkzaam zou blijven in de voetballerij. Ik denk dat hij het uitstekend gaat doen”, besluit Wenger. Overigens stapt Arteta mogelijk wel over naar een concurrent van Arsenal: de Bask wordt genoemd als rechterhand van Josep Guardiola bij Manchester City.

Mikel Arteta zal een goede coach zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was toch altijd wel een degelijke speler met leiderschap in het veld is nog geen garantie dat hij het goed gaat doen als coach maar het ziet er goed uit voor hem

Ik denk ook dat Arteta het goed gaat doen als coach. Vooral omdat hij zo geconcentreerd is altijd.

24 mei 2016 om 13:08

Dat denk ik ook wel. Hij komt ook altijd wel als een intelligente man over. Hij zal in zijn jaren in de top vast ook wel het een en ander bijgeleerd hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren