Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wenger liet scout voormalig pupil uit Nederland bekijken'

Laatste update:

Oguzhan Özyakup verruilde op jonge leeftijd de jeugdopleiding van AZ voor die van Arsenal en slaagde er in om een profcontract te verdienen in Londen. Tot een definitieve doorbraak kwam het echter niet: Özyakup mocht twee keer meedoen in de Capital One Cup, maar kreeg nooit speelminuten in de Premier League. In de zomer van 2012 werd hij verkocht aan Besiktas.

/

De in Zaandam geboren Turks international is nu bezig aan zijn vierde seizoen in de Süper Lig en krijgt wellicht een nieuwe kans bij Arsenal. In de wandelgangen werd al eerder beweerd dat Arsène Wenger een oogje zou hebben op zijn voormalig pupil en nu meldt de Daily Express dat er afgelopen weekend een scout van Arsenal op de tribune zat bij de wedstrijd tussen Besiktas en Bursaspor, om Özyakup live aan het werk te zien. De middenvelder maakte in deze wedstrijd kort voor tijd het winnende doelpunt (0-1).

Arsenal heeft momenteel weer te maken met de nodige blessures, waardoor Wenger mogelijk genoodzaakt is om in januari weer de transfermarkt op te gaan. De 23-jarige Özyakup, die in september nog scoorde in de interland tussen Turkije en Nederland, zou een verrassende versterking voor the Gunners kunnen zijn.

Oguzhan Özyakup kan het niveau van Arsenal aan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oguzhan heeft in het verleden wel vaker laten zien dat hij geweldig kon voetballen, maar was niet consistent genoeg om een heel seizoen in de basis te staan. Met Senol Gunes heeft hij een trainer die hem vertouwen geeft en dat betaald zich tot nu toe geweldig uit. Als Oguzhan dit kan volhouden dan staat hem nog een geweldige carrière te wachten, want de potentie heeft hij zeker.

Op wlke pisitie speelt hij dan? Kan hij het niveau aan?

10 november 2015 om 20:09

CAM en soms CM. En ik vind hem een talent dat veel potentie heeft. Hij kan soms misschien invallen voor Ozil en/of Cazorla.

10 november 2015 om 20:45

Okè dankje wel

Heerlijke speler kan zijn minuten pakken nu arteta flamini en rosicky in de zomer arsenal gaan verlaten waarschijnlijk!

10 november 2015 om 20:54

Gaat niet gebeuren. Oghan zit heerlijk op zijn plek, geloof me ik kan je dat verzekeren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren