Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Hij is precies zoals Suárez, hij is altijd klaar voor het gevecht’

Laatste update:

Arsenal-trainer Arsène Wenger is blij dat hij er afgelopen zomer in is geslaagd om Alexis Sánchez weg te plukken bij Barcelona. De Chileense aanvaller doet het goed in het Emirates Stadium en veel van zijn ploeggenoten zouden een voorbeeld aan hem kunnen nemen, vindt Wenger.

/

De afkomst van Alexis speelt daarbij een grote rol, vermoedt de coach van the Gunners. “Kijk om je heen in Europa, waar komen de spitsen vandaan? Zeker tachtig procent komt uit Zuid-Amerika. Misschien omdat hier niet meer op straat wordt gevoetbald; dan wil je als tienjarige met jongens van vijftien meedoen en moet je knokken”, vertelt Wenger in de Engelse media.

“Hier zijn we wat softer geworden. Alexis is juist ontzettend sterk in mentaal opzicht. Hij is altijd klaar voor het gevecht. Als je ziet waar hij vandaan komt, waar hij geboren is, en dat hij dan terechtkomt bij Barcelona en Arsenal, dan wet je dat hij iets speciaals heeft. Hij is precies zoals Luis Suárez. Als die een keer balverlies lijdt, verovert hij de bal direct weer terug. Alexis doet dat ook.”

Welke speler vind je beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is inderdaad net als Suarez. Hij maskeert het falen van de coach.

1 november 2014 om 20:03

Hahahaha fa cup vorige seizoen en doet al 19 keer mee in de champions league en weet zich te plaatsen met chamakh bendtner squilacci kan nog wel door gaan maar volgens mij is het wel duidelijk toch

Nu nog zo'n iemand (of 2) op het middenveld en achterin! Wenger heeft in de jaren een soort tunnelvisie ontwikkeld en is daardoor het overzicht verloren. Selectie is totaal uit balans. Erg jammer.

Alexis is eigenlijk tot dusverre een van de weinige lichtpuntjes bij Arsenal dit seizoen. Natuurlijk is ook Chambers een goede aankoop en is het een genot om te zien dat Wilshere zijn vorm weer te pakken heeft, maar Alexis is zo goed. Soms vind het ik het zelfs een beetje zielig voor hem dat hij nu in een vrij matig elftal speelt en dit seizoen geen kans maakt om een hoofdprijs te pakken.

Voor Arsenal, maar ook voor een Alexis en een Özil hoop ik gewoon echt dat er een hele goede verdedigende middenvelder gaat komen en een goede centrale verdediger die een duo kan gaan vormen met Koscielny. Als dat gebeurt, denk ik dat Arsenal kans kan gaan maken op een eventuele landstitel.

1 november 2014 om 11:36

Een beetje? Het is verschrikkelijk zielig voor Alexis. Als we zo verder doen is hij binnen 3 jaar weg, en dat zou je hem niet eens kwalijk kunnen nemen.

1 november 2014 om 12:47

3 jaar? Jij geeft Wenger wel erg veel tijd.

1 november 2014 om 13:44

Zo bedoel ik het niet. Wenger zou hem niet willen verkopen, wat logisch is. Maar binnen 3 jaar heeft hij nog maar een eenjarig contract, dan moeten ze hem wel verkopen.

1 november 2014 om 11:37

Dan moet eerst Özil zelf ook weer gaan spelen zoals in het begin, want wat hij nu laat zien bewijst het gelijk van Real.

1 november 2014 om 13:16

Ja het is raar om te zeggen als Arsenal fan, maar Sanchez verdient echt een betere ploeg. Hij heeft Arsenal in meerdere wedstrijden op voorsprong gezet, om vervolgens die voorsprong verliezen door falen van zijn medespelers.

Hij is helemaal niet net zoals Suarez Alexis is veelste druk met zijn broekje oprollen om ze geschoren bovenbenen te showen maar daar in tegen het is een goeie arsenal speler

Altijd gezegd dat Alexis is fantastische speler is. Wel een speler die ruimte nodig heeft om te schitteren, net zoals Fabregas trouwens. Arsenal fans zullen echt niet ontevreden zijn van Alexis. Hij geeft altijd 100 procent, zowel aanvallend als verdedigend. Hij klaagt ook niet wanneer hij een keer op de bank begint, kortweg de ideale speler.

1 november 2014 om 12:18

Vind juist bizar was Alexis klaarspeelt in de kleine ruimtes, één van de beste als hij vastzit. Die gozer draait om zijn as en goochelt alsof het niets is, waardoor hij er meestal uitkomt of er een overtreding op hem wordt gemaakt.

1 november 2014 om 12:26

Meestal spelen ploegen met 10 achter de bal tegen Barca en daar heeft hij moeite mee.

Ik had het anders moeten verwoorden, want hij is zeker niet slecht in kleine ruimtes. Wel speelt hij minder als hij tegen een muur moeten voetballen.

1 november 2014 om 12:32

Klopt, maar welke speler heeft dat niet?

1 november 2014 om 12:43

Bijna allemaal

Het is inderdaad niet gemakkelijk.

Eerlijk gezegd, ik had Alexis graag zien blijven. Ik zie graag spelers die altijd hun best doen. Maar ik ben ook blij dat hij een mooie club heeft gevonden. Ik gun het hem en Arsenal.

1 november 2014 om 12:45

Ik gun hem een beter Arsenal, zo jammer om te zien dit.

1 november 2014 om 12:57

Arsenal neemt in iedere geval wel goede stappen. Aankoop van Alexis en Ozil.

Volgende keer gewoon investeren in defensie (VM en Cv). Over een seizoen of 2 doet Arsenal mee om de titel.

Ik snap nog altijd niet hoe Barcelona Alexis liet gaan maar Pedro hebben ze gewoon gehouden. Alexis is zoveel dreigender en beter dan Pedrito.

1 november 2014 om 12:43

Vorig seizoen niet, vorig seizoen toen Messi geblesseerd was volgens mij, waren die 2 de spelers die Barcelona op sleeptouw namen, nu is Pedro in een enorme dip en Sanchez is the man bij Arsenal, deze Sanchez is natuurlijk een stuk beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren