Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger baalt van plannen Chelsea met clubicoon

Laatste update:
/
Domenico Berardi leek voorbestemd om naar Juventus te verhuizen, maar het is de vraag of dat daadwerkelijk gaat gebeuren. De Oude Dame heeft momenteel vijftig procent van de rechten van de aanvaller van Sassuolo in handen, maar daar wil de club best van af. Dat heeft alles te maken met andere topaankopen; Juve kan het geld goed gebruiken. Mogelijk wil de kampioen van Italië wel een terugkoopclausule. (Tuttosport)
/
Schalke 04 weet wie Roberto Di Matteo moet opvolgen. De club uit Gelsenkirchen heeft zijn zinnen gezet op Marc Wilmots, de huidige bondscoach van België. De 46-jarige oud-middenvelder speelde bijna 140 wedstrijden voor die Königsblauen en staat naar verluidt bovenaan het lijstje van directeur Horst Heldt. Wilmots was in 2003 al eens speler-trainer bij Schalke, maar liep toen plaatsing voor Europees voetbal mis. (BILD)
/
Arsenal vreest dat Petr Cech niet haalbaar zal blijken. De doelman vertrekt vrijwel zeker bij Chelsea, maar wordt door die club in de richting van Paris Saint-Germain geduwd. José Mourinho wil de concurrent uit Noord-Londen niets wijzer dan wel sterker maken en heeft dan ook geen zin om de Tsjechische sluitpost over te doen aan Arsène Wenger en de zijnen. Cech wil zelf wél het liefst in Londen blijven. (Daily Mail)
/
Borussia Mönchengladbach heeft contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Radja Nainggolan. De 27-jarige middenvelder is met AS Roma in gesprek over een nieuw contract, maar er is intussen volop belangstelling voor de Belgisch international. Manchester United, Juventus, Liverpool en Paris Saint-Germain werden genoemd en nu mengt ook Gladbach zich dus in de strijd om de handtekening van Nainggolan. (Kicker)
/
Valencia hoopt te stunten met de komst van Jackson Martínez. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan en Arsenal, maar clubeigenaar Peter Lim heeft goede contacten in Portugal en hoopt daar in de onderhandelingen met FC Porto van te kunnen profiteren. De 28-jarige Martínez, die voor het derde seizoen op rij topscorer van Portugal werd, heeft een afkoopsom van 35 miljoen euro in zijn contract staan. (Sky Italia)
Arsenal heeft Petr Cech helemaal niet nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cech kan beter naar PSG gaan. Daar is hij gegarandeerd van de landstitel, bij Arsenal is de kans miniem.

27 mei 2015 om 12:07

Je denkt dat dat hem interesseert? Hij wilt lekker in Londen blijven bij een grote club met zijn gezin, dan zou die Franse titel me gestolen kunnen worden.

27 mei 2015 om 12:14

Franse titel zegt toch helemaal niks, in een land van blinden is Eenoog de koning.

Bij Arsenal doet hij gewoon mee om de titel en speelt hij ook gewoon Cl.
Bovendien is Arsenal eindelijk is aan het investeren in het team (ipv alleen talenten).
Dus lekker naar Arsenal gaan.

27 mei 2015 om 12:35

Petr zegt niks over dat hij prijzen wilt winnen, hij wil gewoo een basisplaats en bij arsenal kan hij dat krijgen ook.

27 mei 2015 om 13:35

na al zijn trouwe jaren van dienst bij Chelsea gun ik het hem ook een andere club en of dat nou Arsenal is of niet.

Ik ken die Nainggolan niet echt, maar vrees dat we kansloos zijn met zulke concurrentie. Zal bij Roma ook wel wat meer verdienen dan dat hij bij ons kan verdienen. Hoeveel zou die eigenlijk moeten kosten? Zal vast ook heel wat geld zijn.

27 mei 2015 om 12:29

Idd kansloos, ik denk dat iets van 20 miljoen moet gaan kosten

27 mei 2015 om 12:47

Plak daar nog maar eens 20 miljoen bij!

27 mei 2015 om 16:25

Dat geeft Eberl nooit uit. Gewoon weer een gerucht op niks gebasseerd waarschijnlijk. Bedankt voor je reactie.

Onzin.
Martinez heeft meerdere malen aangegeven alleen te vertrekken naar de Premier leage.
Het word of Liverpool of Arsenal.
Bij Chelsea zou het ook mogelijk zijn maar beter niet.

27 mei 2015 om 14:01

Moet echt naar Arsenal gaan.... Zou perfect zijn voor het elftal!

Zou mooi zijn als Arsenal Jackson, Cech en Laporte zou kunnen halen.
Heb je op de bank nog Mertesacker, Wilshere, Oxlade en Giroud zitten, dan kun je weer écht meedoen om de titel!

Cech
Debuchy
koscielny
Laporte
Gibbs
Ramsey
Ozil
Cazorla
Walcott
Jackson
Alexis

Direct naar Arsenal, is na al die jaren zomaar buitenspel gezet voor Courtois wat begrijpelijk is maar hoort nog steeds bij de top 3 keepers van de Bpl.

Bij Arsenal kan die nog meedoen voor de titel en de CL wat wil je nog meer

Ik hoop dat Chelsea Cech naar een andere club laat gaan deze zomer. Nog een jaar op de bank zou zonde zijn van deze geweldige keeper. Ik vind dat als je als club de keuze maakt een keeper te passeren en op de bank te plaatsen, dat je hem de keuze moet laten maken of hij dat prima vind of weg wilt gaan. Ik snap de ze de concurrentie liever niet sterker willen maken maar ik zou hem graag bij Arsenal willen zien!

Men zal misschien lachen om wat ik nu ga zeggen. Maar ik denk dat Kenneth Vermeer niet onder doet voor Ospina en daarom denk ik dat Kenneth een prima keeper zou zijn voor Arsenal. Dat denk ik echt. Daar kan het hij nog sterker worden en uitgroeien tot een echt Nederlandse topkeeper. En zo zou de weg voor Warner Hahn ook vrij zijn bij Feyenoord.

27 mei 2015 om 13:23

Ja ik val bijna van me stoel af. Nu even serieus gast... Vermeer is echt veel te min voor Arsenal. Heb ik nog liever gelijk Warner Hahn. Arsenal gaat geen keeper kopen die niet onder doet voor de huidige.. Als je een keeper koopt, koop je natuurlijk een betere.

27 mei 2015 om 13:36

Wie dan? Michel Vorm, Tim Krul, Jasper Cillessen om even bij onze eigen keepers te blijven. Het wordt wel moeilijk zoeken hoor naar een nieuwe doelman. Er zijn er weinig die beter zijn dan Ospina en die ook mogen vertrekken bij hun huidige club. Ik kan er in ieder geval geen eentje opnoemen. Ok ééntje dan Steve Mandanda van Marseille. Maar ik vind Kenneth ook een prima doelman hoor.

27 mei 2015 om 15:08

Ospina is gewoon een goede keeper wordt erg onderschat en onwaardeert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren