Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Weet niet of het Feyenoord weer lukt, Marseille trekt aan het langste eind’

Laatste update:

Boudewijn Zenden verwacht dat Feyenoord er donderdagavond niet in slaagt om de finale van de Conference League te bereiken. De voormalig profvoetballer speelde in het verleden twee seizoen voor Olympique Marseille en vraagt zich af of de ploeg van trainer Arne Slot tijdens de return opnieuw in staat is om met grote druk vooruit te spelen.

Zenden speelde tussen 2007 en 2009 in totaal 76 officiële duels voor Marseille. De ex-international is daardoor bekend met de intimiderende sfeer die er doorgaans in het Stade Vélodrome hangt. “Als tegenstanders naar Marseille komen, stellen ze zich daar toch op in. Ze gaan wat verdedigender spelen, zijn wat voorzichtiger.” Feyenoord rekende in de heenwedstrijd met 3-2 af met de Fransen. Zenden gelooft dat Marseille tijdens de return beter voor de dag zal komen. “Ik denk dat Marseille beter kan, ze speelden niet hun beste wedstrijd. Aan de andere kant had Alireza Jahankbakhsh ook de 4-2 kunnen maken en had het er heel anders uitgezien.”

Zenden heeft zijn twijfels of het Feyenoord lukt om net als in de heenwedstrijd het grootste gedeelte van het duel te domineren met hoge pressing. “Ik weet niet of het ze nog een keer gaat lukken. Ik denk dat Feyenoord het lastig gaat krijgen en dat Marseille aan het langste eind gaat trekken. Ze winnen met 2-1 en gaan na verlenging of via een penaltyserie naar de finale”, aldus de 54-voudig international van het Nederlands elftal.

Feyenoord neemt het donderdagavond om 21:00 uur in het Stade Vélodrome op tegen Marseille. Bij een gelijkspel of een overwinning verzekeren de Rotterdammers zich van een plek in de finale van de Conference League. AS Roma en Leicester City nemen in de andere halve finale tegen elkaar op. Het heenduel eindigde vorige week in 1-1, waardoor beide ploegen tijdens de return nog alles voor te spelen hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben wel geschrokken van de kwetsbaarheden in beide verdedigingslinies. Feyenoord scoort tussen de 18e en 21e minuut twee goals, maar daarvoor krijgt Marseille echt twee levensgrote kansen. En dan net als Marseille de wedstrijd lijkt te controleren, maakt zo een Caleta Carr daar een blunder of breken er weer twee spelers door op de flanken. Het is misschien een cliche, maar dit duel gaat echt beslist worden op fouten. Nu wordt elk duel beslist op fouten, maar ik doel hierbij niet op het een meter te weinig knijpen, maar echt op het domme balverlies, vreemd instappen, dom de buitenspelval implementeren enzovoort. Beide teams spelen leuk en aanvallend voetbal, maar zijn defensief toch wel erg kwetsbaar. Bijna een garantie op goals. Ik zeg 2-2.

3 mei 2022 om 20:56

Op zicht wel logisch, Feyenoord zetten ook vol druk en dat zelfs op de helft van de tegenstander waardoor je ruimtes krijgt achter de verdediging van Feyenoord. Dat is ideaal voor countervoetbal en vlugge flankspelers doe Marseille heeft. Daar waar Marseille fouten maakte door het druk zetten en dominante spel van Feyenoord, zag ok juist dat niet bij Feyenoord. Met zoveel ruimte achter je ben je altijd kwestbaar, elke ploeg zelfs de topploegen. Ondanks dat Marseille verdedigend speelde kwam Feyenoord er nog doorheen, vindt juist hun verdediging kwetsbaar i.t.t. die van Feyenoord. Daarnaast enige gevaar die Marseille had in de 1e was Payet, die kreeg alle vrijheid van Aursnes om zijn ballen te plaatsen waar die maar wilde, toen de 2e helft Aursnes korte ging dekken op Payet, zag je dat het spel van Marseille minder werd en ook de flankspelers niet meer werden bereikt. Als ze dat donderdag weer doen halen ze de angel eruit bij Marseille en hebben ze grote kans om de finale te halen

Wat pessimistisch van Zenden. Natuurlijk gaat Feyenoord de finale halen.
OM is echt helemaal de weg kwijt na de nederlaag in Rotterdam. Het is gatenkaas achterin.

Ik verwacht echt dat Feyenoord wederom wint en doorgaat. Feyenoord zit in een flow en creã«ert ontzettend veel kansen.


3 mei 2022 om 20:03

Uiteindelijk zit het risico denk ik in achteruit lopen. Je zal Marseille ook daar onder druk moeten zetten en lef moeten tonen. Ik denk dat dit in een vijandig Velodrome lastiger is dan in een volle Kuip. Toen Marseille in de slotfase de lakens uitdeelde en Feyenoord moest inzakken oogde het gewoon kwetsbaar. Dat is niet het spel dat Feyenoord speelt.

3 mei 2022 om 20:11

@suarez7,

Heb je zeker gelijk in. Kwa grote kansen had het zomaar in 5-5 kunnen eindigen.

En toch ben ik optimistisch over de kansen van Feyenoord. Vooral middenveld en aanval zit goed in elkaar. Kunnen druk zetten en iemand vrij voor de keeper spelen.
Creëren veel kansen.

Zolang Feyenoord maar doorgaat...

Ik denk dat (...tegenstander hier invullen...)beter kan, ze speelde niet hun beste wedstrijd.Dat horen we nou elke week na een wedstrijd van feyenoord. En Tuurlijk word het spannend deze wedstrijd, maar verwacht dan feyenoord er zeker het eerste half uur gewoon keihard weer op duikt, slot weet ze toch altijd weer op te peppen, waar ze ook spelen, praag, Berlijn, belgrado en donderdag ook weer in Marseille.

3 mei 2022 om 20:40

Wat zou het geweldig zijn als feyenoord naar de finale gaat. Hopelijk spelen ze hun eigen spel en gaan ze niet teruguit lopen, want dan gaat het zeker mis. Snel scoren, publiek stil, tegenstander geïrriteerd...en hup naar de finale. Of is dat te simpel gezegd :-)

3 mei 2022 om 21:59

@joost

Zo is het toch altijd. Met meerdere clubs, bij Ajax ook, vegen ze vloer aan met de poulefase, ligt het aan de slechte tegenstander. Nu wint Feyenoord mooi van Marseille, ligt het aan de tegenstander. We zijn gewoon vaak laatdunkend over Nederlandse clubs, en dat is niet terecht.

Slot heeft het goed voor mekaar en Feyenoord is niet voor niks zo ver gekomen. Ik hoop dat ze de finale halen.

Als er aan beide kanten weer zo word verdedigt dan zie ik ons nog wel winnen ook, maar zwaar gaat het sowieso worden.

3 mei 2022 om 22:55

Marseille normaal gesproken de betere en meer ervaren ploeg. Beetje Ajax-Lyon en Ajax-Schalke vibes uit 2017. Toen ging het voor ons bijna mis in de return, maar hadden we met 2-0 en 4-1 wel een betere marge dan feyenoord nu (+ uitgoal). Ik ben benieuwd hoe feyenoord zich gaat presenteren, maar gaat echt enorm lastig worden zeker zonder de kuip dit keer.

Er bovenop knallen, net als in Rotterdam, en dan gaat het wel lukken. OM is geen wonderteam. Ze gingen toch vrij kansloos tegen OL onderuit dat ook niet bepaald in de beste vorm steekt. Wat Feyenoord inderdaad niet moet doen, is zich terug laten zakken en OM het spel laten maken. Dat gaat vroeg of laat fout.

Hopelijk wint Feyenoord. De twee komende wedstrijden hopelijk beiden zelfs Zenden…

Ik houd mn hart vast. Als we ze onder druk weten te zetten zoals in de Kuip kunnen we het zeker redden, maar die gasten kunnen met die sprinter voorin en het inzicht van Payet uit het niets scoren. Io vind het nunalweer spannend, pfff.

Het wordt zeker lastig en Feyenoord moet echt zijn beste wedstrijd spelen tot dusver.

Feyenoord moet er meteen bovenop zitten en de kansen afmaken. Geen persoonlijke fouten en keeper moet de wedstrijd van zijn leven spelen of Marseille heeft gewoon een off day.

Ik zie het ook niet echt positief in als je zag hoe vaak ze uit t niks gevaarlijk voor t doel van Feyenoord opdoken.Ik hoop echt dat we winnen .

OM gaat juist verdedigend spelen om de gatenkaas te dichten. Daar ligt het gevaar. Hopen dat dat Feijenoord de Nederlandse ziekte niet mee neemt. En met het hoofd speelt. Kom op Feijenoord!!!

Goede analyse van Boudewijn Zenden over de aankomende wedstijd waarom hij denkt dat Marseille doorgaat. Hij denk en verwacht, vraag hem dan niks of zeg dan als Zenden zijnde helemaal niks. Nu zegt hij puur uit zijn Marseille verleden dat dat ze hel wel gaan redden omdat ze thuisspelen.
Wat een kulreden.

Hoop toch wel op zo’n goal van payet weer zoals tegen paok! Genieten zeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren