Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV wordt in allerlaatste minuut stilgelegd

Laatste update:

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV is donderdag in de allerlaatste minuut van de officiële speeltijd stil komen te liggen. De uitsupporters in het Abe Lenstra Stadion besloten massaal fakkels af te gaan steken, waardoor scheidsrechter Danny Makkelie zich genoodzaakt voelde om de wedstrijd vlak voor tijd stil te leggen.

Sportief gaat het PSV voor de wind in Friesland, want de Eindhovenaren waren op weg naar de grootste uitoverwinning in de clubgeschiedenis. De stand was 0-8 bij stillegging.

Luuk de Jong en Joey Veerman liepen naar het uitvak om de fans tot kalmte te manen. Het onbegrip was van het gezicht van de PSV-spelers af te lezen.

Er was sprake van enorme rookontwikkeling als gevolg van de afgestoken fakkels, maar na een tussenpauze van ongeveer vijf minuten kon de wedstrijd alsnog afgemaakt worden.

Makkelie besloot geen blessuretijd toe te kennen, waardoor er slechts zestig seconden aan restant volgden. PSV kon daarna alsnog het feest gaan vieren, want het kampioenschap is officieus binnen.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je krijgt het niet bedacht, wat een idioten zeg.

25 april 2024 om 20:50

Niet nodig dit erg jammer

25 april 2024 om 21:09

Erg jammer dit. Spraken we bij de beker finale schande dat de wedstrijd stil moest worden gelegd, gaan deze mannekes het over doen. Had nog 5 minuten gewach tot het eindsignaal. Dan was het 1 groot feest geweest.

Definitief staken en kom morgen maar weer terug naar Friesland

25 april 2024 om 20:50

Lets goooo

25 april 2024 om 21:02

De fans wel op de fiets terug naar Friesland he zal ze leren 😜

Zou wel komisch zijn als de wedstrijd nu definitief gestaakt wordt.

Overdreven commentator zeg.

Het blijven kneusjes.

Konden ze nou echt niet die 40 seconden wachten...
Zucht... En dan ook nog een aantal op het veld gegooid...
Zo onnodig

Als straf een 3-0 overwinning voor Heerenveen 😂

Dit is wel echt het bewijs dat er bij sommige supporters een chronisch gebrek aan hersencapaciteit is...

Dus dat zegt wel wat, emoties van supporters.

Waarom zou je in godsnaam als je voor staat vuurwerk op het veld gooien

Ik zou zeggen punten in mindering geven of een dikke boete

25 april 2024 om 23:01

Ja dan hadden ze bij feyenoord al heel wat punten aftrek gehad en de beker aan nec geven zeker

5 minuten wachten, meer was niet nodig geweest. En dan ook nog op het veld gooien. Disrespect naar de sportieve Friezen.

Vuurwerk op het veld gooien, wat was dat volgens veel hier ook alweer? 3-0 verlies en 10 punten aftrek? 🤔

Reglementaire 3-0 nederlaag doen 😂

Sneu volk. Sneue club. Maar terecht aanstaand kampioen

Ach die eikel van een makkeli hatld gewoon 40 sec moeten doir laten spelen en dan affluiten maar hij geniet er van om de wedstrijd stil te leggen

26 april 2024 om 08:36

denk dat ie dat ook wel had gedaan, als het alleen bij het vuurwerk afsteken was gebleven, maar die maffies vonden het nodig om het op het veld te gooien, en toen had hij geen andere keus, heeft niks te maken met of hij er van geniet, dit zijn gewoon de duidelijke regels

Wat een flauwekul allemaal denk dat psv 1 van de weinige clubs is waar het hele seizoen geen wedstrijd is stil gelegd, nu doen ze het een keer omdat ze kampioen worden ze wachten zelfs tot de laatate minuut van de wedstrijd sit is niet om te rellen maar juist van blijdschap en dan dat gejank over punt aftrek moet nec dan ook de beker krijgen van Feyenoord en daar gebeurde het gewoon om te kloten tijdens de wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren