Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We zijn akkoord met Eto'o en gaan nu onderhandelen met Ronaldinho'

Laatste update:

Antalyaspor keert komend seizoen terug in de Süper Lig en wil duidelijk geen modderfiguur slaan. Voorzitter Gültekin Gencer meldde maandag dat hij Samuel Eto'o, Ronaldinho en Ibrahim Afellay naar zijn club wilde halen en werd door velen uitgelachen, maar inmiddels schijnt eerstgenoemde speler zijn jawoord te hebben gegeven. "We zijn akkoord met Eto'o", claimt Gencer.

/

De 34-jarige aanvaller speelde sinds januari voor Sampdoria, maar mag daar na een halfjaar alweer vertrekken. De nieuwe werkgever van Niklas Moisander wil zijn voorhoede graag versterken met Mario Balotelli en Antonio Cassano en dus kan Eto'o weg. "We moeten nog een paar details uitwerken, maar we zijn akkoord", zegt Gencer. "Sampdoria moet zijn contract nog ontbinden, maar heeft ons gezegd dat ze dit woensdag zullen doen. Daarna kunnen we Samuel vastleggen."

"Nu openen we de onderhandelingen met Ronaldinho", vervolgt Gencer. "Zijn broer, Roberto Assis, arriveert donderdag in Antalya. Vrijdag zullen we met hem gaan praten over een samenwerking." De 35-jarige Ronaldinho staat nu nog op de loonlijst bij het Mexicaanse Querétaro, maar heeft het daar wel weer gezien. Bij Barcelona speelde de voormalig wereldvoetballer van het jaar nog samen met Eto'o en mogelijk worden zij dus herenigd bij Antalyaspor. Over Afellay zegt Gencer nu overigens niets.

Denk je dat Samuel Eto'o en/of Ronaldinho echt naar Antalyaspor zullen gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect denk ik niet dat eto'o en ronaldinho mee gaan met het niveau, affelay daarin tegen zal een prima aankoop zijn, all zie ik hem liever in een andere competitie.

17 juni 2015 om 00:29

Vergis je niet Eto en Ronaldinho hebben allebei bij barca gespeeld en veel geld verdiend

17 juni 2015 om 00:58

Nu al de beste reactie van de dag!

17 juni 2015 om 09:09

Maar dit is nu precies waarom de Turkse competitie niet serieus wordt genomen. Er zit totaal geen beleid achter en er wordt met geld gesmeten op niks af. Als je zoveel geld hebt dan is het handiger om spelers te halen die ook echt nog wat toevoegen, kunnen groeien en restwaarde hebben. Dit zijn spelers die zwaar op hun retour zijn. Eto'o had bij Sampdoria al geen basisplaats meer en Ronaldinho was in Mexico al niet super meer.

Sowieso vind ik het een beetje bedenkelijk dat een club die diep in de schulden zit zulke investeringen kan doen omdat de burgemeester bijspringt. Laat de bond hem eerst dwingen de financien op orde te brengen en dan pas te investeren.

17 juni 2015 om 09:55

Vergis je niet Afellay heeft ook bij Barca gespeeld en veel geld verdiend.

17 juni 2015 om 00:33

Maar afgelopen seizoen werd Eto'o nog gelinkt met Ajax en iedereen had erover hoeveel ervaring en kwaliteit hij zou meebrengen ondanks zijn leeftijd. Ik kan me niet voorstellen dat hij nu veel minder is. Ronaldinho heb je gelijk in hij is al jaren alleen maar aan het cashen en voetballen wanneer hij er zin in heeft.

17 juni 2015 om 00:53

Afgelopen seizoen had Eto'o een jaar bij Chelsea opzitten waarin hij 9 keer scoorde in 21 wedstrijden. Waarvan 12 als invaller. Dit seizoen heeft hij 18 wedstrijden voor Sampdoria en daarin heeft hij 2 keer gescoord. Wel een degelijk verschil. Ik vind wel dat hij een stuk minder is geworden.

17 juni 2015 om 02:02

Aan de andere kant heb je natuurlijk mindere speler om je heen bij sampdoria dan bij chelsea

17 juni 2015 om 06:48

Is bij antalyasor toch ook het geval

17 juni 2015 om 01:03

Ronaldinho is en blijft een baltovenaar, al zal de conditie en het loopvermogen wel flink minder geworden zijn.

17 juni 2015 om 09:57

Waar speelt Ronaldinho nu dan? Dan kun je nog altijd beter in Turkije spelen.
Eto'o is al sinds een aantal jaren geen dragende kracht meer, daarom slaagde hij ook niet bij Sampdoria. Met zijn leeftijd kan hij nu beter afbouwen, dat kan hij dan doen in een leuke competitie aan een mooie strand van Antalya of woestijn in een Arabische land.

18 juni 2015 om 12:07

Queretaro in Mexico. Staat in de laatste alinea van het artikel!

18 juni 2015 om 17:35

Bedoelde met mijn opmerking dat hij nu ook niet bij een top ploeg zit.

Ik moet het allemaal nog maar zien met die Turkse voorzitters, het is al een paar zomers geroepen dat Ronaldinho in Turkije zou gaan tekenen maar steeds gebeurde het niet.

Verder zie ik niet wat Eto'o bij een promovendi moet, hij kan toch veel betere aanbiedingen tegemoet gaan zien. Lekker naar de VS, zal die ook een pak meer kunnen verdienen en Eto'o is echt het voorbeeld van een broodvoetballer.

17 juni 2015 om 00:36

Ahahah lekker naar de VS? Ä°k weet niet of je ooit in Antalya bent geweest, maar dat is niets voor niets de populairste zomerbestemming in Europa. Natuurlijk is de VS ook mooi, maar in Antalya kan je ook prima leven en ook nog gewoon goed verdienen, want de gemeente heeft aangegeven mee te willen betalen met de transfers van Ronaldinho en Eto'o.

17 juni 2015 om 00:46

Hij zegt niet dat de Vs mooier is dan Antalya, maar wel lucratiever. En dat is ook zo. Eto'o kan veel en veel meer verdienen in de Verenigde Staten. Bovendien heb je daar ook veel zon en mooie plekken. Uiteraard zou ik voor Antalya kiezen. Betere omgeving (ivm geloof en cultuur) voor een Turk.

17 juni 2015 om 01:02

Dat komt omdat europeanen niet naar Canada en de vs kunnen gaan elk jaar bijv mexico is ook extreem populair bij Canadezen en Amerikanen door de prijs bijb miami is een leukere stad of la idem de steden in de vs zijn over het algemeen geweldig

17 juni 2015 om 09:11

Het is zo populair vanwege het weer en de goedkope all-inn resorts. Doe nu niet net alsof het een schitterende plaats is. Ik kan in Europa met gemak 10 plaatsen noemen die mooier zijn.

17 juni 2015 om 13:39

Hij gaat daar niet om vakantie te vieren, leuk al die toeristen maar dat is niet echt belangrijk lijkt me.

Daarnaast bied Antalya niet de luxe die dat soort spelers gewend zijn, denk aan winkels, rijke en beveiligde buurten.

Antalya is mooi maar niet bijzonder, de oude stad is leuk om gezien te hebben maar daar komt Eto'o niet voor en Ronaldinho evenmin.

De enige stad die voor dit soort mensen interessant is binnen Turkije is Istanbul, die heeft alles te bieden.

''de 35-jarige Ronaldinho staat nu nog op de loonlijst bij het Mexicaanse Querétaro, maar heeft het daar wel weer gezien.''

Het moet niet gekker worden. Het is de club die de onprofessionele houding van Ronaldinho zat is. Zelf zit Dinho immers feestend in de nachtclubs van Cancun te genieten van het leven...

17 juni 2015 om 08:11

Andersom gelooft ook iedereen op deze site dat het Ronaldinho zijn schuld is en dat hij geen inzet toont... Hij is 7 wedstrijden enorm belangrijk geweest en daarna ging de trainer allemaal rare fratsen uithalen met wisselen terwijl die net 2 assists had gegeven en 2 spelers alleen voor de goal had bediend...

Maarja de media praat alleen over het uitgaan, niet de oorzaak of wat die wel fantastisch doet

17 juni 2015 om 19:58

Nou, het gaat om zijn instelling. Vergeet niet dat hij al twee competites meedoet, de Apertura en Clausura dus. Zijn eerste half jaar viel enorm tegen, de laatste tijd is het iets beter.

Niet komen opdagen bij de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, vervolgens weer niet op gewicht, geen juiste mentaliteit tonen tijdens de trainingen, tijdens de wedstrijden continu met zichzelf bezig, in zowat elke reclame op tv verschijnen, het stadion verlaten terwijl je medespelers nog in de havle finale spelen (alleen omdat je gewisseld bent). En dus wat ik zei over het opduiken in de nachtclubs van Cancun. Dit geeft gewoon aan dat hij er gewoon niet meer echt vol als prof voor leeft (wellicht is dit overigens nooit het geval geweest hoor).

Al met al kan ik me dan best begrijpen, zeker als je naar zijn salirs kijkt, dat je dan op Dinho bent uitgekeken...

Deze club heeft zijn omgeving mee bij het aantrekken van Ronaldinho, ik zie het nog wel gebeuren!

Ik snap niet waarom mensen een akkoord melden als het nog niet officieel bevestigd is. Ik weet zeker dat Eto'o daar niet naartoe gaat.

Hartstikke leuk voor een promovendus 😊

Dit is gewoon puur voor de inkomsten. Je moet ze een vermogen aan salaris bieden terwijl ze al bijna mank lopen. Dit is gewoon kijk mij ik trek populaire oud-sterren aan.

17 juni 2015 om 01:15

Antalyaspor heeft een nieuwe stadion en met zulke sterren trek je toeschouwers aan. Die worden niet warm of koud van de zoveelste Afrikaan. Maar haal Eto'o en je hebt gelijk heel Afrika gehaald.

Nog messi en rijkaard erbij en het begint er meer op te lijken. Zonder gekkigheid ik vind het goede aankopen het maakt de turkse competitie veel aantrekkelijker. Meeste van jullie zullen zeggen dat ze niet veel zullen verrichten maar diegene zie ik wel als eerste kijken naar een wedstrijd met sneijder tegen eto o en ronaldinho affelay. Nog een paar afrikaanse bikkels erin zie ik ze wel europa leuge voetbal halen.

Eto had nog wel waarde hij Everton, pakte af en toe zijn doelpunten. Hij is ook MOTM gekozen als ik me goed herinner. Zijn salaris tegenover prestatie zal ik toch niet doen. Ronaldinho is en blijf Ronaldinho, deze man heeft nog steeds trukkedoos in huis en zou geweldig vinden om hem weer zien spelen.

Zolang ze maar genoeg geld krijgen aangeboden dan komen ze wel. Ze zijn t alleen niet waard. Eto loopt erbij alsof die 40 jaar in de bouw heeft gewerkt. En Ronaldinho zal zich meer met vrouwen bezig houden dan met voetbal. En affelay? Sorry maar als deze jongen nog in oranje wil blijven voetballen zal die vooral niet naar zo'n club moeten. Dan is Olympiakos nog beter!

Als iemand over de top is, is het wel Eto'o en Ronaldinho ook.

Bij Barcelona was het wel en genot om naar te kijken, samen met Messi voorin.

Wat een show gaf Ronaldinho elke week, als er in Santiago Bernabeu voor je wordt geklapt ben je toch wel een meneertje.

Eto'o tussen Messi en Ronaldinho, was in zijn top jaren ook niet te stoppen daar voorin!

Maar nu heb je weinig meer aan ze.

17 juni 2015 om 15:01

Toen Eto'o werd gelinkt met Ajax zeiden jullie heel wat anders hoor

Het zou leuk zijn om Eto'o en Ronaldinho weer samen in een team te zien spelen. Jammer dat beide spelers qua niveau wel zwakker zijn geworden. Eto'o is niet meer de killer die hij was! Toch zou ik het mooi vinden voor deze club als het hun lukt om deze 2 oud barca spelers te herenigen! Afellay zou een uitstekende versterking zijn maar zal vermoedelijk eerder kiezen voor een andere club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren