Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We wilden Tévez terughalen, maar hij eiste 290.000 euro per week'

Laatste update:

West Ham United heeft geprobeerd om Carlos Tévez weer op de loonlijst te zetten. De exorbitante eisen van de 32-jarige aanvaller van Boca Juniors hebben echter een terugkeer naar the Hammers geblokkeerd, tot ongeloof van voorzitter David Sullivan. Tévez speelde in 2006/07 op Upton Park en had met zeven treffers in de laatste tien duels een belangrijk aandeel in het lijfsbehoud van de Oost-Londenaren.

/

"We hebben geprobeerd om Tévez terug te halen, maar hij wilde 290.000 euro per week. Hij had een geweldig laatste jaar bij Juventus, maar 290.000 euro per week...", verbaast Sullivan zich. "Hij zal waarschijnlijk blijven waar hij nu zit, hij betaalt daar niet veel belasting." Tévez voelt naar eigen zeggen veel voor zijn eerste werkgever in Europa, maar Sullivan heeft zo zijn twijfels. "Al dat 'ik houd van West Ham'-gedoe'. Het is meer 'ik houd van West Ham als je me 290.000 euro per week geeft'."

"Is dat de liefde die men heeft voor West Ham", vraagt Sullivan zich openlijk af. "Ik bood Carlos 175.000 euro per week aan, exclusief bonussen. Ik dacht een geweldige aanbieding te hebben gedaan, zeker voor iemand die van West Ham houdt. Het was niet om de publiciteit te zoeken. Ik zag Carlos als onze nummer éen. Ik hoopte dat hij tot eenzelfde prestatie als bij Juventus in staat was. Hij was fantastich. Maar tot hoever ga je, dat is de vraag."

Denk jij dat Carlos Tévez ooit weer in Europa gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof niet dat hij ooit terugkeert, hij heeft het goed daar en wilde zelfs al lange tijd terugkeren naar zijn vaderland.

Terecht natuurlijk, wie gaat er nu voor 175.000 per week voetballen ?! Goede beslissing van Tévez

7 juli 2016 om 01:22

Al zouden ze mij maar 1000 euro in de week bieden dan zou ik er nog voor tekeken , dit is toch het mooiste wat er is van je hobby je werk maken!

7 juli 2016 om 01:31

Ja maar geld maakt niet gelukkig he, ze willen steeds meer.
Hij heeft al "meer" maar wilt nog steeds meer. Hij raakt er in weze niet vol van.

7 juli 2016 om 01:50

Ik denk er precies zo over als jij en degene die geld hebben willen alleen maar meer en meer en die gasten kennen geen clubliefde of ze kunnen al helemaal niks missen en degene die juist arm zijn die geven alles nog liever aan andere weg als dat ze t zelf houden
Al zou je mij voor 2000 euro per week laten voetballen prima al is t in totaal 100000 per jaar ben k al blij xD

7 juli 2016 om 02:39

Sarcasme werd niet helemaal begrepen...

7 juli 2016 om 05:12

Geweldig he :D

7 juli 2016 om 08:28

Haha ik dacht hetzelfde. Wat een mensen hier.

7 juli 2016 om 11:28

Vergeet niet dat deze jongens veel geld gewend zijn en een groter uitgevings patroon hebben dan de "average joe"

dus die 120.000 extra per week zou over een jaar toch wel wat schelen. iets van 6 miljoen denk ik

Dit is gewoon hetzelfde als je fifa speelt en je krijgt een bod op een speler die je niet wilt verkopen. Dat counter offer je ook gewoon 200 miljoen. Tevez is wel tevreden bij boca.

7 juli 2016 om 03:38

Denk je?

7 juli 2016 om 08:02

Of je zegt gewoon: Alle aanbiedingen afslaan, de onderste van de opties.

Tevez heeft gelijk, schuiven met die knaken jonge!

Ook wel een beetje zonde dat Tevez in Argentinië zit!
Had nog wel tot zijn 34 A 35 nog in Europa bij een topclub kunnen voetballen maar ja...
Terug naar zijn familie was zijn belangrijkste doel wat ik ook wel begrijp!

Waarover ik vooral verwonderd ben is eigenlijk het feit dat zo'n voorzitter na deze (waarschijnlijke) teleurstelling niet gewoon kan doen alsof er nooit contact geweest is. Dit is een sneer naar Tevez, die prima zit waar hij nu is, naar alle waarschijnlijkheid alleen om zijn gekrenkte ego te compenseren. Dat Tevez dit soort eisen stelt is natuurlijk belachelijk (maar te begrijpen in het licht van de hedendaagse salarissen), en daarom vind ik het zonde en jammer om alsnog een poging te ondernemen een steek na te geven. Begrijpelijk dat je het jammer vindt dat een speler als Tevez je club afwijst, maar ik snap niet dat dit gepaard moet gaan met dit soort insinuaties die louter bedoeld zijn om de boodschap uit te dragen dat Carlos een geldwolf is. Geld kan een hoop kopen; als het maar genoeg is, en dat is het niet gebleken.

Wat een voorzitter. Zeg gewoon dat je contact had met tevez en hij een van je targets was voor de spits rol maar er verschillen waren. Ik hou van west ham maar dan 250.000€ per week. Waarmee ben je bezig? Wat als ze tevez kopen wat gaat die dan tegen tevez zeggen. Ik weet hoeveel je van deze club houd??

7 juli 2016 om 04:32

Geef deze jongen eens ongelijk?? Gewoon lekker cashen bij je ouwe club liefde

Goeie opmerking van die voorzitter. Er wordt zo veel clubliefde geveinsd. Maar salaris inleveren voor de club waar je zo van houdt, ho maar.

7 juli 2016 om 12:07

En tevez houdt niet van boca zeker?

7 juli 2016 om 14:35

Dat zou kunnen... Maar gezien zijn uitspraken over de clubliefde voor West Ham en zijn opstelling met betrekking tot het salaris dat hij verwacht, brengt mij op zijn minst aan het twijfelen over de oprechtheid van Tevez. Ook bij Boca Juniors voetbalt hij voor een weeksalaris waar ik enkele jaren voor moet werken.

Ga je krijgen he met die tv deals, de makelaars en spelers weten dat de Engelse clubs bulken van het geld dan ga je ook zulke eisen krijgen.

Wat een onzin. Tevez zijn grote liefde is boca juniors. Waarom zou je na een geweldig jaar bij juventus naar argentinie vertrekken waar je al jaren heimwee hebt. Om vervolgens na een jaar terug naar europa en note bene naar west ham united te gaan.... die voorzitter snapt niet dat tevez bij boca goed op ze plek zit en echt alleen weg wil als hij een absurd salaris krijgt.

7 juli 2016 om 14:40

@Dennis_kruijt: het gaat die voorzitter hem om het feit dat Tevez doet alsof hij zo van West Ham United houdt. Terwijl de salarisindicatie dit beeld niet bevestigd. Zeg dan gewoon dat je een broodvoetballer bent en alleen naar WHU terug wilt vanwege het salaris. Doe als voetballer dan niet schijnheilig dat je zulke clubliefde voor WHU hebt.

7 juli 2016 om 15:10

Je kan toch alsnog van WHU houden? Hij houdt alleen meer van Boca. Cruyff hield toch ook van zowel Ajax als Barcelona?

Tevez keerde terug naar Boca omdat zijn grootouders oud waren en hij bij zijn familie wilde zijn. Compleet logisch een goede zaak. Als hij West Ham had afgewezen en die redenen had aangegeven, dan had iedereen dan vrede mee gehad. maar hij was niet serieus, en gedroeg zich belachelijk met zulke eisen. Tevez zn liefde voor West Ham, neem ik na dit wangedrag, ook niet meer serieus.

7 juli 2016 om 14:41

Goede reactie en helemaal mee eens. Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren