Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben op de trainingen slechte scheidsrechters, maar dit slaat alles’

Laatste update:

FC Twente voelt zich bestolen. De ploeg van René Hake dacht zondag op gelijke hoogte te komen met Sparta Rotterdam, maar een doelpunt van Enes Ünal werd door arbiter Ed Janssen onterecht afgekeurd wegens hands. Daardoor bleef het bij 1-0 op Het Kasteel. "Ik heb het net nog teruggezien en moest gewoon lachen toen ik het zag", zegt Jeroen van der Lely.

Acht minuten voor tijd werd Ünal bereikt door Bersant Celina. De spits nam de bal in het zestienmetergebied aan met de borst en rondde vervolgens af. "Hij (Ünal, red.) raakt die bal helemaal niet met zijn hand aan. Echt verschrikkelijk. Daarna nog tien beslissingen die wel erg in ons nadeel uitvielen", bromt verdediger Van der Lely. "Dat slaat gewoon nergens op. We hebben op de trainingen slechte scheidsrechters, maar dit slaat alles."

Toch wil de linksback in gesprek met RTV Oost niet alleen wijzen naar het optreden van Janssen. Ook het spel van Twente schoot tekort, stelt Van der Lely. "Ik vind dat je iedere wedstrijd de motivatie uit jezelf moet halen en dat hebben we niet goed gedaan. We lieten ons aftroeven. Dat slaat helemaal nergens op. Ik had het idee dat sommige jongens niet helemaal gemotiveerd meer waren." FC Twente staat zevende en kruist volgende week de degens met FC Groningen.

Eindigt FC Twente bij de bovenste zeven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel erg storend dat zijn gele kaart niet gewoon direct komt te vervallen.

Twente won destijds van Heerenveen ook door een pingel die niet had gegeven moeten worden. Unal ging toen ook als een stervende zwaan naar het gras. Vandaag kreeg Sparta het cadeautje want hands was het dus niet. Het vreemde is dat de lijnrechter het toch echt had moeten zien. Maar goed, ook in Zwolle keurde Nijhuis de tweede treffer van de thuisclub goed. Die had ook niet mogen tellen omdat Menig met de bal over de achterlijn ging.

Gewoon tijd voor een videoref. Had Twente vandaag het doelpunt gekregen.

8 mei 2017 om 10:22

Moet zeggen dat Twente dit jaar geen geluk heeft met de scheids. Tegen die onterechte penalty tegen Heerenveen staan meerdere momenten die tegen Twente waren. De onterechte afgekeurde goal tegen Vitesse, De handbal tegen AZ toen Twente de penalty niet kreeg. De 2e goal van PSV was buitenspel en zo waren er nog een paar meer. Tja ik zal maar denken dit jaar heeft Twente een beetje pech met de leiding. Het wordt indaerdaad tijd voor een video scheids.
Kunnen ze nu trouwend de gele kaart voor Unal weer ongeldg maken?

8 mei 2017 om 12:36

@007 vergeet niet de onterecht afgekeurde goal van lammers

Weet je hoe hard wij hier benadeeld worden! We hadden hierdoor Sparta af kunnen schudden. Eerlijk is eerlijk die hebben nu de beste papieren voor directe handhaving. Ook absurd dat ze deze scheids die vaak zo'n momenten heeft zo'n belangrijke pot laten fluiten. In deze situatie verdiende Feyenoord, Sparta, NEC en Roda de beste scheidsrechters omdat die 4 clubs om het belangrijkste spelen.
Maargoed de grens kon er vol inkijken en heeft zich alleen gefocust op buitenspel. Hoe heeft Janssen dit kunnen zien? Het was druk op de rand van de 16 en hij stond zeker 10 meter van Ünal. Hij heeft natuurlijk een uitgestoken arm gezien en toen te snel geoordeeld!

8 mei 2017 om 09:39

Hoezo de beste papieren? Jullie hebben alles in eigen hand en wij niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren