Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wanneer kunnen we FIFA 19 verwachten en wat gaat het kosten?

Laatste update:

Het is pas zeven maanden sinds de release van FIFA 18, toch kijken sommige fans nu al uit naar de dag waarop de volgende editie van de game in de verkoop gaat. EA Sports houdt zijn kaarten wat betreft de releasedatum doorgaans stevig tegen de borst, maar door ontwikkelingen in de afgelopen jaren en uitlatingen van medewerkers van het van origine Canadese bedrijf, hebben we een goed idee gekregen van wat we kunnen verwachten.

Wanneer komt FIFA 19 uit?

Eind december ging het gerucht dat er niet eens meer een FIFA 19 release zou komen. Andrew Wilson, CEO van de spelontwikkelaar, gaf in een interview aan dat het spel in de toekomst mogelijk gaat verschijnen zoals films en series te zien zijn op Netflix en muziek te streamen is vanaf Spotify. Voorlopig is dit toekomstmuziek en kan FIFA 19 naar verwachting later dit jaar in de winkel gekocht of online besteld worden. Een officiële releasedatum is voorlopig nog ver weg. Tijdens het E3 event in Los Angeles in juni van dit jaar zal er meer bekend worden over wanneer we de game kunnen verwachten.

Wat gaat FIFA 19 kosten?

De prijs zal ongeveer hetzelfde zijn als bij FIFA 18. De Standard Edition was voor de PlayStation 4 en Xbox One te pre-ordenen voor 69,99 euro. De Ronaldo Edition ging voor 89,99 euro de markt op. Op de PC was deze editie voor 79,99 euro te bestellen. Het pre-ordenen van de FIFA 18 ICON Edition was voor 99,99 euro mogelijk (PlayStation & Xbox one). Voor tien euro minder kreeg je de PC-versie.

Voor welke game consoles wordt FIFA 19 verkrijgbaar?

FIFA 19 komt uit op alle grote platformen: Xbox One, PlayStation 4 en PC. Na het blijvende succes van de Switch, mag de game ook verwacht worden op de Nintento. Wie nog de PlayStation 3 of Xbox 360 gebruikt zal in 2018 een nieuwe console moeten kopen wanneer hij of zij FIFA 19 wil spelen, want verwacht wordt dat de game niet meer wordt gemaakt voor die consoles, ook al is dat nog niet bevestigd.

Wat mogen we van FIFA 19 verwachten?

‘The Journey’ was de grote verrassing van FIFA 17. De eerste story mode in een voetbalgame werd enorm populair onder de spelers en verscheen ook in de afgelopen editie. Hoewel het nog niet bevestigd is, kunnen we The Journey ook in FIFA 19 weer verwachten. Minstens zo populair is FIFA Ultimate Team, waar gamers hun eigen droomselectie kunnen bouwen. EA Sports zal inzien dat deze feature goed werkt, en waarom iets weglaten wat geld oplevert?

Concreet is het nog niet, maar ‘dynamic weather’ zou eindlijk zijn intrede kunnen maken in FIFA 19. De introductie van steeds veranderende weersomstandigheden zou iets kunnen toevoegen aan de game. Elementen als regen en sneeuw hebben invloed op de spelers, waardoor fouten en blessures mogelijk vaker voorkomen. Maar wat iedereen het liefst willen zien, is een verbetering van de server. Sinds de release van FIFA 18 wordt er in de game community geklaagd over onstabiele servers, waardoor wedstrijden plots worden afgesloten met DNF (did not finish) als resultaat. Tijdens het E3 event in juni zal er meer duidelijk worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Wat een ontzettend onzin artikel. Natuurlijk komt Ultimate Team terug, dat is de cash cow van EA. Daarnaast zouden echte problemen in het spel eens aangepakt moeten worden. Dynamisch weer klinkt leuk, maar kom op, zoiets had er al jaren moeten zijn en voegt weinig toe.

16 februari 2018 om 10:45

Wanneer zou het uitkomen. . . Even denken, ik schat een paar weken nadat de transfer markt dicht is. Zoals altijd, of zouden ze het in mei in de winkels gooien?

16 februari 2018 om 10:51

Eigenlijk zou FIFA gewoon in Augustus in de winkels moeten liggen, dat is wanneer normaal gesproken de nieuwe seizoen start, ik blijf het onzin vinden dat ze het elke keer eind september pas uitbrengen.

16 februari 2018 om 11:29

Kan niet anders omdat de transferperiode pas op 1 september dicht gaat

16 februari 2018 om 11:51

Dan kunnen ze toch gewoon een gratis roster update doen.

16 februari 2018 om 12:21

Ik heb gisteren zelfs een artikel gelezen over de inkomsten van EA. Ze hebben met het spel 260 miljoen euro verdient. Ultimate Team, dus met de fifa points heeft EA nog 787 miljoen euro extra verdient en het spel is pas halverwege. Belachelijke bedragen..

16 februari 2018 om 12:42

Precies dit, dynamisch weer als USP voor Fifa 19 gebruiken, terwijl Fifa 18 by far de slechste editie van de afgelopen jaren is. Het is dat er geen concurrentie is voor FIFA, iedereen blijft lekker euros blowen op FUT voor een team vol met icons, terwijl de gameplay en AI waardeloos is. Pes alsjeblieft, doe iets

16 februari 2018 om 12:50

Nu is de vraag dat is FUT in de huidige vorm terug gaat komen, met het kopen van FIFA points waarbij de pakketten kunnen gekocht worden. Europa is bezit met het beoordelen ervan als dit niet onder gokken valt, (lootboxen). Als ze daar nou over hadden geschreven in het artikel.

Ja... waarom uitkijken naar een game die elk jaar hetzelfde is, zelf speel ik ook elke dag Fifa maar er zijn andere games waar ik echt naar uitkijk dit jaar, kan eerlijk gezegd niet wachten op WK editie van Fifa over een paar maanden altijd leuk om te spelen en het brengt je die sfeer richting het WK toe, zelf vind ik het wel ontzettend jammer dat Fifa niet de licentie heeft van de Champions League en Europa League, en heel stiekem hoop ik altijd dat Fifa en PES 1 game wordt maar dat zal helaas niet gebeuren denk ik.

16 februari 2018 om 10:48

Ik speel inderdaad zelf ook elke dag Fifa maar er mag toch meer tijd en creativiteit ingestoken worden. Meer echte stadions, meer landen en vooral wat je zegt Champions league en Europa league in het spel brengen.. Ik hoop dat het ooit komt.

PES en Fifa moeten inderdaad samen gaan werken maar helaas zal dat nooit worden.

16 februari 2018 om 11:15

Wil je serieus dat ze nu meer tijd en geld gaan steken in het verkrijgen van echte stadions en de rechten voor de Champions League en Europa League? Ik zou liever zien dat ze eens het hele systeem op de schop gaan gooien en een niveau gaan ontwikkelen boven legendarisch; een niveau dat niet de vieze geintjes en exploits van de game nodig heeft om je te verslaan, maar je gewoon helemaal scheel tikt. Echter zal EA dit nooit veranderen, aangezien die exploits er namelijk voor zorgen dat je je FUT team wilt verbeteren en veel mensen hierdoor geld investeren. Heel EA is een 'corrupte' bende die geld maken boven het uitbrengen van een daadwerkelijk goede game stelt.

16 februari 2018 om 11:27

Wil je scheel getikt worden? Probeer dan voor de grap eens een squad battle tegen een 85+ rated team met 100 chemistry op ultimate niveau. Nu ben ik zelf op zich decent en kan ik me op legendary nog wel redden, maar squad battles op ultimate gaat echt nergens meer over. En toch zijn er mensen die op dat niveau spelen en winnen, zoals de global top 100 aangeeft. Dat motiveert mij wel om beter te worden zonder de boel bij elkaar te kopen.

16 februari 2018 om 10:59

Is zo’n WK editie al aangekondigd? Dat lijkt me idd wel tof. Zouden ze ook als DLC kunnen brengen.

16 februari 2018 om 11:10

Die gaat zowiezo komen alleen moet het nog aangekondigd worden, je hebt gewoon die wk edities van 2006, 2010 en 2014, de wk editie zelf is gewoon te groot om als DLC uitgebracht te worden, omdat ze het gewoon echt net als een FIFA game maken.

16 februari 2018 om 11:30

Is volgens mij al aangekondigd dit word een gratis update maar voor derest is er nog geen info

16 februari 2018 om 11:38

Hij wordt niet gratis, dit gaat gewoon een FIFA game worden die los te verkrijgen is in de winkel.

16 februari 2018 om 11:46

Denk ook dat er een journey bij zit, in fifa 17 eindigde dat met een oproep voor het nationale elftal en in fifa 18 is er niets van terug gekomen

16 februari 2018 om 13:01

Alleen ultimate team wordt gratis net als in 2014. Je kunt geen spelers verhandelen on de WK editie trouwens.

Elke Fifa liefhebber weet ongeveer wel wanneer de nieuw game uitkomt, valt altijd tussen oktober-september net zoals de prijs altijd bijna vast is.

Ik speel Fifa al sinds 2003 en het is toch de beste voetbalgame die je ooit zal kunnen spelen denk ik.

16 februari 2018 om 11:39

Dat vindt ik persoonlijk ook.
En natuurlijk speelt de ene fifa beter/fijner dan de ander.
Vindt het altijd wel leuk weer een nieuwe, benieuwd wat ze gaan aanpassen dit jaar.

Dit is echt een artikel van mensen die puur en alleen FIFA spelen en verder niets met games doen. De meeste games hebben dezelfde standaardprijs. Daarnaast is er nooit veel bekend rond deze tijd van het jaar. Ook het actuele aspect in dit artikel is er niet. Ps. Jullie zullen mijn reactie wel weer verwijderen, want kritiek willen jullie niet.

Ik begin er niet meer aan. Alleen bij fifa heb ik online enorme last van vertraging in het reageren van m'n controler en het spel gaat stroperig zowel op ps4 als op pc.

16 februari 2018 om 11:05

Dat ligt aan je internet heb er nooit last van.

16 februari 2018 om 11:19

Dat ligt niet aan je internet, want het is offline ook zo. Er zit gewoon een delay in de game; kijk maar naar de menu's waar het geregeld fout gaat. Dan druk je drie keer op kruisje om te passen en dan nog wacht de speler met passen tot de pass onmogelijk is (lees: passlijn afgeschermd, speler die druk zet en de bal pakt, etc.). Ook het schieten.. Wachten, wachten, wachten.. De verdediger is binnen bereik om te blokken en dan schiet hij ineens wel. Nee, Fifa moet eens tijd en geld gaan investeren in de punten waar het echte probleem zit en dat is de gameplay. Ik had oprecht verwacht dat dit met Frostbite beter zou worden, maar na twee jaar is er nog geen enkele stap in de goede richting gezet op dat gebied.

16 februari 2018 om 11:46

Ik heb dit genoemde probleem echt serieus nog nooit gehad. Reactietijd is altijd top en nooit enige vertraging. Zonder te dollen ik heb werkelijk geen flauw idee wat je bedoelt.

Altijd weer een verrassing wanneer het uitkomt en wat het kost.

Even niet helemaal on topic, maar waarom is het bij die E-divisie niet zo dat die E-"sporters" niet gewoon met de echte selectie spelen. Nu heb je steeds van die domme headlines als; Cristiano Ronaldo belangrijk bij ruime zege van Willem 2 oid. Het is al niet serieus te nemen, maar daardoor nog minder.

16 februari 2018 om 11:32

Vind ik ook, het lijkt me veel mooier als ze met de normale selecties spelen en dan ook met hun ‘vorm’ waar ze in verkeren

16 februari 2018 om 11:56

Eens denken... Misschien omdat je geen gelijke strijd krijgt? Het idee van E-sports is dat het enige onderscheid je vaardigheid in het spel is. Bovendien, hoe moet jij jezelf laten zien op internationale toernooien? Of denk je dat een Ajax kans maakt tegen een Real Madrid? Niet echt een stimulans voor Nederlandse E-sporters om in Nederland te blijven dan.

16 februari 2018 om 12:10

Internationale toernooien zijn een ander verhaal, die staan los van de E-divisie, waar het hier over gaat. Dan kunnen ze voor dat toernooi lekker hun ultimate team opstellen dat identiek is aan alle andere teams.

Het verschil tussen Ajax en Willem 2 is in Fifa denk ik een stuk kleiner dan in het echt. Ze zijn allebei niet bijzonder goed. Als je het dan als E-sporter uitzonder goed doet met Willem 2 kan je een transfer verdienen naar een betere club, net als in het echt. bij Formule 1 maakt ook niet iedereen kans op de hoofdprijs en daar is zat belangstelling voor.

Verder is Fifa als het om E-sports gaat totaal niet relevant. Het leent zich er gewoon minder goed voor dan spellen als League of Legends of Street Fighter of wat dan ook.

|Ik snap de reden er achter prima, maar het blijft een grote grap.

16 februari 2018 om 12:28

Je zorgt er dan voor dat die competities uiteindelijk weer gedomineerd worden door de traditionele top-3. Want dat is het onoverkomelijke gevolg wanneer we jouw opvatting gebruiken in de E-divisie. De betere spelers gaan namelijk naar een beter team, voor het geld of voor de prijzen. Dat haalt de spanning toch uit het spel?

Bovendien is Fifa heel levensvatbaar. Moet je eens kijken hoeveel voetballiefhebbers Fifa spelen. Dat zijn er miljoenen hoor. Ik gok toch wel een miljoen of 12 wereldwijd. Of het komt aan het spelersaantal van League of Legends? Nee. Maar dat spel is gratis. Heel anders dan de 70 euro die jij kwijt bent aan Fifa 18 op de Ps4. De cijfers zijn dus niet met elkaar te vergelijken.

16 februari 2018 om 13:10

Nee Fifa als spel zelf is ontzettend rendabel, als E-sport is het niet zo interessant bedoel ik meer.

Ik speel zelf ook graag Fifa hoor

16 februari 2018 om 12:28

Het verschil tussen Ajax spelers en Willem II spelers zijn als voorbeeld te groot in Fifa. De Willem 2 spelers hebben een rating van ongeveer 65, kunnen vaak niet of amper schieten, zijn traag en in minuut 45 al door hun conditie heen. Er zijn zoveel belangen hierbij betrokken, dat het simpelweg niet rendabel is om met hun eigen selectie te spelen. Op de grote Fifa toernooien zijn er prijzengelden van 2 ton en misschien nog meer. Vandaar dat iedereen met Ronaldo's en Messi's speelt, het enige dat ze onderscheidt zijn de skills.

Dynamisch weer met kans nòg meer fouten? Ik weet niet of het EA is opgevallen maar dit is de slechtste FIFA sinds jaren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om per ongeluk te scoren. Alsjeblieft niet nog meer fouten..

Waar ik me kapot aan erger is dat wanneer ik thuis met vrienden tegen elkaar speel we voor ieder potje steeds de opstellingen opnieuw moeten instellen. zou fijn zijn als je bepaalde pre settings kon opslaan. Meen dat dat ooit in eerdere edities wel kon.

Sloot onlangs een oude console aan en speelde ff FIFA '96. Dan ben je wel ff uitgeluld 🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren