Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Waarom zou hij PSG verlaten, waar hij de competitie wint en in de CL speelt?'

Laatste update:

De zaakwaarnemer van Ezequiel Lavezzi zou donderdag in Milaan gezien zijn voor een ontmoeting met vertegenwoordigers van Internazionale. Het is geen geheim dat de Argentijn vindt dat hij te weinig aan voetballen toekomt bij Paris Saint-Germain en daarom andere opties aan het overwegen is, maar Inter-coach Roberto Mancini ziet de aanvaller niet nu al naar Italië komen.

/

“Waarom zou hij PSG verlaten, waar hij de competitie wint en in de Champions League speelt?”, zei de oefenmeester op zijn persconferentie. “Zijn contract loopt af in juni, en dan zou er een kans kunnen zijn, maar op dit moment denk ik dat het moeilijk is.” Naast Inter zou ook Chelsea serieus in de markt zijn voor Lavezzi.

Over Stevan Jovetic en Fredy Guarín, die beiden in verband worden gebracht met een vertrek uit het Giuseppe Meazza, was Mancini duidelijk: “Ik weet niets over deze dingen. Er worden dingen geschreven, maar iedereen blijft voor nu. Januari is een beetje een vervelende maand.” Guarín zou een aanbod uit China hebben ontvangen, terwijl Jovetic tegenvalt en Inter, dat hem van Manchester City huurt, hem alweer kwijt zou willen. Mancini heeft echter nog wel vertrouwen in de aanwinst: “We geloven in Jovetic’ kwaliteiten, ik denk dat hij hier meer kan doen en beslissend kan worden in de tweede helft van het seizoen. Hij en Mauro Icardi zijn onze belangrijkste aanvallers.”

Zie jij Ezequiel Lavezzi deze maand nog vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat moet deze jongen kosten?

15 januari 2016 om 15:47

Geld denk ik

15 januari 2016 om 15:48

Een paar miljoen waarschijnlijk aangezien die niet erg veel aan spelen toe komt en nog maar een contract voor een half jaar heeft.

15 januari 2016 om 16:05

Struikelblok zal eerder zijn salaris zijn. Ik denk niet dat Inter Lavezzi's salaris bij PSG kan ophoesten. Dus de vraag is of Lavezzi wil inleveren om te spelen.

16 januari 2016 om 14:03

ik denk ongeveer 10 miljoen

Echt een beest die Lavezzi, maar wel tot de 70-75e min. Daarna gaat t wat minder...
Zie hem zeker wel vlammen bij Chelsea, speelt met z'n hart.
Nog te goed voor Inter in mijn ogen

Of Lavezzi daad werkelijk een aanwist zou zijn voor Inter betrwijl ik. Wellicht is het beter om een jongere, gretigere speler aan te trekken dan Lavezzi. Neem nou bijvoorbeeld Shaqiri die dit seizoen is weggestuurd, die is in mijn ogen stukken beter en heeft veel meer potentieel. Maargoed, Lavazzi zal zeker vertrekken bij Psg, en waarschijnlijk tekent hij bij de club die het meest zal bieden.

15 januari 2016 om 20:14

Lavezzi of Shaqiri zijn totaal andere spelers.. Lavezzi de veel betere! En potentieel denk ik ook niet dat Shaqiri no goed wordt als Lavezzi! Inter moet gewoon een Sansone of Perrotti halen en een Banega, Biglia of Moutinho halen en ze kunnen volgend jaar zelfs in de CL verassen!

Guarin ga alsjeblieft weg.. Je krijgt een jaarsalaris van 8 miljoen aangeboden terwijl je niet eens een basisplek hebt bij Inter. Dan kan eindelijk de Soriano transfer afgerond worden.

Lavezzi hoef ik niet bij Inter te zien. Oud en een hoog salaris. Kan je beter een jonge vleugelspeler halen met potentie.

15 januari 2016 om 23:50

Die hebben ze net weggestuurd met Shaqiri, dus dom om dan weer een nieuwe speler aan te trekken.

Omdat hij misschien graag op het veld staat dan zittend op de bank!? Wat heb je aan de CL als je geen bijdrage hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren