Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waar ik voor wil waken is dat FC Utrecht een tweede ADO gaat worden’

Laatste update:

Frans van Seumeren betaalde in 2008 circa zestien miljoen euro voor FC Utrecht. De grote man bij de club is van plan een aantal van zijn aandelen te verkopen, al wil dat niet zeggen dat hij zich minder met zijn geliefde club gaat bemoeien.

/

“In een eerder stadium heb ik aangegeven een gedeelte van mijn aandelen te willen verkopen”, begint Van Seumeren in Forza. “Dit betekent niet dat ik ermee ophoud. Ik wil andere investeerders een kans geven om deelgenoot te worden van de club FC Utrecht. Het liefst zie ik investeerders die Utrechters zijn of in ieder geval enige affiniteit hebben met onze club.”

Van Seumeren vertelt dat hij meerdere keren is benaderd door buitenlandse investeerders. “Waar ik voor wil waken is dat FC Utrecht een tweede ADO Den Haag gaat worden. Daar zit niemand op te wachten.” Van Seumeren is bezig een STAK op te richten en hij is bereid dertig procent van de aandelen beschikbaar te stellen. Er is al iemand die negen procent wil overnemen, zo vertelt hij.

Een grote buitenlandse investeerder zou juist goed zijn voor FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niks mis met ADO zijn. Als je bestuurlijke onrust, slechte resultaten en half leeg stadion weghaalt gaat het best goed met ons.

22 december 2016 om 07:15

Fijn dat jullie gezond zijn!

22 december 2016 om 08:42

Ik begrijp deze opmerking niet. ADO wad gewoon te koop voor iedereen. Waar was de Haagse van seumeren? Niemand wilde de sleep-ins gigant toen hebben. Geen Rob Janssen, Geen behangkoning, niemand.
Wang wel. Die kocht het. Dan miet je nu niet huilen dat hij met zn eigendom doet wat ie wil.
Hollandse mentaliteit. Niet willen betalen, wel zeiken.
Voor n dubbeltje op de eerste rij.

22 december 2016 om 11:29

Niemand wilde bijna tien miljoen betalen voor ADO omdat de kans dat je dat geld ooit terug ziet bijzonder klein is.

Nu ruiken ze hun kans, een eredivisie club via een appel en een ei te koop. Dan moet Wang eerst nog even 2,5 miljoen storten, is de club dankzij de zes miljoen investeringen van Wang weer gezond en dus een koopje.

Frans is onze held. Zo'n sympathieke vent.

Nog steeds heel blij met Frans. Oprechte supporter die man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren