Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax

Laatste update:

Speelronde 33 van de Eredivisie zit erop. Landskampioen PSV wist niet te winnen op bezoek bij Fortuna Sittard (1-1), terwijl Feyenoord dat wel deed in het uitduel met NEC Nijmegen (2-3). FC Twente vernederde FC Volendam (7-2), AZ versloeg Go Ahead Eagles (0-3) en Ajax verzekerde zich van Europees voetbal door af te rekenen met Almere City (3-0). Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

Hoog bezoek in Enschede zondag. Ruud van Nistelrooij zat op de tribune om te kijken naar Sem Steijn, die hij tweemaal heeft geholpen met het trainen van zijn traptechniek. Het resultaat? Liefst drie doelpunten tegen FC Volendam. Steijn staat inmiddels op zeventien Eredivisie-doelpunten en is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Twente, dat zich komende zondag hoopt te plaatsen voor de voorrondes van de Champions League.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech had tegen Heracles Almelo (4-0 winst) slechts 28 minuten nodig om te imponeren. Het PSV-target hielp zijn club met twee doelpunten en een assist naar een belangrijke en ruime zege. Met zijn geweldige rentree verzekerde Driouech zich van een plaatsje in het Elftal van de Week van Voetbalzone.

Almere City had zondag behoorlijke pech. Uitgerekend Steven Bergwijn, die begon met voetbal in Almere en dit seizoen niet in geweldige vorm verkeert, nam Ajax bij de hand tegen de promovendus. Bergwijn wist nog voor rust een hattrick te noteren en gaf daarmee een duidelijk signaal af aan bondscoach Ronald Koeman.

Het VZ Team van de Week:

Etienne Vaessen (RKC Waalwijk); Robin Pröpper (FC Twente), Dávid Hancko (Feyenoord), Mike Eerdhuijzen (Sparta Rotterdam); Couhaib Driouech (Excelsior Rotterdam), Lance Duijvestijn (Excelsior Rotterdam), Sem Steijn (FC Twente), Sven Mijnans (AZ); Ibrahim Sadiq (AZ), Troy Parrott (Excelsior Rotterdam), Steven Bergwijn (Ajax).

Moet Steven Bergwijn mee naar het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mee naar het EK? Op basis van een goede wedstrijd? Je kunt beter naar z'n prestaties kijken over heel het seizoen....

13 mei 2024 om 12:22

Het is ook een hattrick tegen Almere. Hij heeft verder alleen tegen Twente en AEK als aansprekende tegenstanders geleverd dit seizoen. Verder geschitterd in onzichtbaarheid als het er om ging.

Verder een weinig gedisciplineerde speler, die niet het voortouw neemt als aanvoerder. Ik kan me niet voorstellen dat er Ajacieden zijn die erg blij met m zijn..

13 mei 2024 om 12:32

Maar mee naar het EK zou ik hem wel durven meenemen. Toch iemand die wel aardig heeft gepresteerd voor Oranje. Een Stengs had ook gekund, maar die is nu weer terug naar het middenveld. Daarbij speelt Bergwijn een ‘kut seizoen’, maar toch 12 goals en 4 assists uit 22 wedstrijden.

13 mei 2024 om 12:35

Volgens mij maakt het niks uit wie je meeneemt naar het EK, we hebben er toch niks te zoeken.

13 mei 2024 om 12:35

Ben je stiekem Ajax fan ofzo dat je precies weet wanneer Bergwijn presteerde en wanneer niet ?

13 mei 2024 om 12:52

@pieterpost

Stengs moet je ook niet meenemen. Die heeft niks op t EK te zoeken met zn nonchalante spel. Beide spelers zijn af en toe geniaal, maar leveren niet constant genoeg om echt aanspraak te maken wat mij betreft.

Volgens mij heb je met Gakpo en Simons op links, en Malen en Frimpong op rechts genoeg opties om op de vleugels te zetten. Daarnaast zou je nog een Summerville kunnen overwegen die voor Leeds de competitie op een hoopje heeft gespeeld.

13 mei 2024 om 13:00

Simons en Frimpong en ook Malen vind ik geen zekerheidjes in Oranje. Ik zou een Bergwijn of Summerville best overwegen nog voor dr bij.

@formus, wie heeft er dan wel wat te zoeken? Alle landen hebben zwaktepunten. Haal Mbappé weg bij Frankrijk en ze zijn onthoofd, Duitsland draait sinds kort wat beter mede doordat wij ze de bal cadeau gaven de eerste helft en de rest is 1 pot nat.

13 mei 2024 om 13:05

Frimpong, Malen en Simons spelen veel constanter op een veel hoger niveau. Bergwijn komt daar niet in de buurt. Koeman moet de beste spelers selecteren.

13 mei 2024 om 13:28

De meeste goals maakt hij uit penalty's en scoort tegen een kkd kandidaat weet je ook gelijk welk niveau hij aan tikt.

13 mei 2024 om 13:39

Bergwijn selecteren zou echt een grap zijn

13 mei 2024 om 14:48

@Pieterpost 12 goals waarvan 5 penalty's en drie tegen met alle respect Almere City als het seizoen al voorbij is. Hij heeft een waardeloos seizoen gedraaid en hem meenemen zou belachelijk zijn.

Overigens Frankrijk zonder Mbappe is alsnog een elftal met enkel wereldsterren

13 mei 2024 om 17:57

Hoe kan Dirouch in elftal van de week. Er staat altijd bij een half uur dat de speler te kort gespeeld heeft om te kunnen beoordelen... dan geldt dat nu toch ook? Klasse justitie van voetbalzone...

13 mei 2024 om 18:30

Ik kan er met mijn kop niet bij dat mensen Bergwijn als serieuze optie zien voor het Nederlands elftal. Heb je dan echt het hele seizoen met ogen dicht gekeken?...of eigenlijk al twee seizoenen. Je moet juist blij zijn dat hij eindelijk doorgeselecteerd is.

13 mei 2024 om 19:54

Weet jij wat klassenjustitie inhoudt? Dat zou kunnen opgaan wanneer het over PSV of Feyenoord gaat, maar niet bij Excelsior 😂

Regeer had ook zeker een plek verdient.
Speelde ijzersterk en ook nog eens een mooie goal.

Heb buiten die (top)wedstrijd van PSV niets gezien van dit weekend, maar ik zie wel wederom Hancko er in staan. Die heeft volgens mij ook zo'n beetje iedere week in dit team gestaan.

13 mei 2024 om 16:03

Het gemak waarmee hij speelt is bijzonder. Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij volgend jaar nog bij ons speelt.

13 mei 2024 om 16:18

Hij moet weg, 100% NJ. Die man verdient een stap om aan de wereld te tonen hoe goed die is, ik zou het oprecht zonde vinden als hij blijft. Natuurlijk als Ajacied maar ook gewoon omdat ik vind dat Hancko enorm underrated is. Ik vind hem de beste Feyenoorder, al sinds zijn komst. Ik zie hem zelfs bij Real Madrid meekomen als rotatiespeler al hoop ik dat hij gewoon ergens in een topcompeitie basis gaat spelen.

14 mei 2024 om 02:14

Ik denk ook dat hij overal mee kan komen. Echt de beste Feyenoord verdediger in jaren. Zo constant en kan naast zijn verdedigend werk ook aanvallen heel veel toevoegen. Ook nog eens linkspoot die toch wat zeldzamer zijn.

13 mei 2024 om 19:51

Lijkt me nogal logisch dat iemand die iedere week laat zien dat hij de beste verdediger in Nederland is, er ook gewoon iedere week in staat. Over een jaar of 5 staat er misschien weer eens een verdediger in die in een wit shirt speelt met een rode balk in het midden 😂

De transfertijd nadert, en ja oor bergwijn gaar even voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren