Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-Venlo verwelkomt publiekslieveling Keisuke Honda op trainingsveld

Laatste update:

Keisuke Honda staat de komende weken op het trainingsveld bij VVV-Venlo, zo melden de Limburgers zaterdagmiddag via de officiële kanalen. De 33-jarige Japanner is momenteel clubloos en hij zal voorlopig zijn conditie op peil houden bij de club waar hij jaren geleden furore maakte.

Honda speelde voor het laatst voor het Australische Melbourne Victory. Zijn contract daar liep echter af en de spelmaker is inmiddels op zoek naar een nieuwe werkgever. De middenvelder is nog wel actief als bondscoach van Cambodja, maar wil zijn actieve loopbaan nog geen gedag zeggen.

Honda keert zodoende ruim negen jaar na zijn afscheid bij VVV weer even terug op het oude nest. De middenvelder was tussen begin 2008 en begin 2010 actief in Venlo en groeide in die tijd uit tot publiekslieveling en sterspeler. Uiteindelijk maakte hij voor zes miljoen euro de overstap naar CSKA Moskou, waarmee hij nog altijd de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis is.

Na vier jaar in Rusland volgde een nieuw avontuur bij AC Milan, dat hem drie jaar aan boord hield. Via een tussenstop bij het Mexicaanse Pachuca kwam Honda vorig jaar terecht in Melbourne. De 98-voudig internationval van Japan tekende destijds een eenjarig contract en staat nu dus weer voor een nieuwe stap.

Vind jij dat VVV een poging moet wagen om Keisuke Honda definitief terug te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Qua salaris zal het wel niet kunnen. Zou wel echt een stunt zijn. Zal vast en zeker een aanwinst zijn.

13 juli 2019 om 13:44

Hoezo? Dat is t verwachtingspatroon maar er zijn mensen in de wereld die alles hebben en toch aan liefdadigheid doen. Honda heeft aangegeven op de Japanse staatstelevisie gratis en voor niks te willen spelen bij vvv omdat hij dankbaar is voor de kansen die ze hem hebben gegeven.

13 juli 2019 om 14:27

Hij zal vast niet in Rusland en Mexico hebben gespeeld omdat hij het daar zo leuk vond. Maar misschien heeft hij nu genoeg geld en neemt hij genoegen met minder.

13 juli 2019 om 15:09

Omdat spelers van buiten de EU anderhalf keer het gemiddelde salaris moeten verdienen, dacht dat dit nu ruim 4 ton is. Dat is niet iets vrijblijvends maar een verplichting

13 juli 2019 om 17:34

Die zullen ze vast wel terugverdienen door de marketing die hij met zich mee brengt.

13 juli 2019 om 20:36

Dat klopt niet. Japan is een uitzondering op die regel!

15 juli 2019 om 19:23

@marshmallow Ik denk dat dat Japanse programma erg slecht is vertaald dan. Honda heeft juist net aangegeven om alleen zijn conditie heel eventjes op peil te houden. Die zal binnen een paar dagen vertrokken zijn naar het vele geld.

Zou heel mooi zijn als hij tekent. Het zegt wel iets dat hij daar zijn conditie op peil wil houden. Prachtige speler, zeker een poging waard

13 juli 2019 om 14:57

Inderdaad, als Japanner zal je normaliter niet snel bij een Nederlandse club (ook al is het je voormalige club) je conditie op peil houden. Geeft maar aan wat zijn band met vvv is. Zou het voor VVV en de eredivisie top vinden als hij daar wel gaat spelen!

Ik snap niet dat een subtopper uit de eredivisie het niet probeert. Het niveau Heerenveen kan hij echt nog wel aan.

13 juli 2019 om 13:53

Ik denk dat Honda met zijn techniek en inzicht gewoon nog wel bij AZ en Feyenoord mee zou kunnen hoor. Hij was echt fantastisch toen bij VVV en bij CSKA.

13 juli 2019 om 14:21

Houd Neudecker en Soriano in de gaten, die zouden moeiteloos meekunnen bij AZ en Feyenoord.

13 juli 2019 om 19:59

Hoe weet je dat ? Zag dat soriano vandaan al gescoord had. Gelijkspel tegen wolsburg.

Zou knap zijn als VVV zich dit jaar weer veilig kan spelen.

13 juli 2019 om 20:39

Ik vond Soriano vandaag erg goed spelen. Qua type speler erg vergelijkbaar met Mlapa. Lijkt mij een waardige opvolger.

14 juli 2019 om 01:52

Soriano is egt goed, t is een halve Italiaan en halve Duitser. Veel loopvermogen en kracht met souplesse. Die Neudecker is nog onervaren maar zou zo met AZ, Feyenoord kunnen meedoen als kartrekker.

Gelijk proberen, al is het alleen maar om de seizoenskaarten en merchandise. Ik zie dit vvv nog eens flink stunten dit jaar hoewel ik eigelijk zeer sceptisch was een aantal weken terug. Zeer sterke aankopen van Stan Valckx. Vanmiddag eerste krachtmeting met wolfsburg, heel benieuwd🙌🏻

13 juli 2019 om 13:46

Ze hebben 2 Duitsers rondlopen die meekunnne in de subtop vd Buli zeggen ze. Ben benieuwd! Jammer dat ze Unnerstal niet meer hebben want Zoet is er ook nog steeds.

13 juli 2019 om 14:14

Ze hebben toch een keeper van Leverkusen binnengehaald?

13 juli 2019 om 14:18

Klopt, Kirschbaum, transfervrij , 32 jaar. Wat ik zeggen wilde is dat Unnerstall een geweldige keeper is maar vooralsnog op de bank belandt omdat Zoet er nog steeds is.

Honda is voor elke club in Nederland, met uitzondering van Ajax en PSV een versterking. Ervaring, neusje voor de goal en hij is bekend met de Eredivisie en met de Nederlandse gewoontes. Dat scheelt weer qua aanpassen.

Haha, hij is gewoon al coach van Cambodja. Dat is toch nog wel een stukje extremer dan Kompany. Vooral met AFC cup die gewoon midden in het seizoen valt. Naja, als Honda ook maar half zijn oude niveau haalt is het een fantastisch aanwinst voor vvv. Maar ik heb mijn twijfels als je contract in Australië al niet wordt verlengd.

Geef die man een contract! Absolute held voor mij. Die 3-3 tegen PSV, weet ff niet meer welk seizoen, was hij de beste van het veld. Snap nog steeds niet dat hij niet bij Ajax of PSV is beland. Gemiste kans toendertijd.

13 juli 2019 om 21:44

Gelijkspel tegen psv, maar ook tegen ajax en Feyenoord en dat in je debuut seizoen. Knappe prestatie van VVV en Honda destijds.

14 juli 2019 om 00:34

Klopt met die wereldgoal van Ofrany volgens mij, vanaf de middenlijn over Stekelenburg heen. Honda was echt veelste goed voor VVV haha

14 juli 2019 om 05:50

Vergeet die 2-2 tegen utrecht niet😱😱 van 35 meter in de kruising. Commentator uit ze plaat, 10 miljoen moet die kosten, nou ik zou hem ophalen😂😂 wat een weergaloze goal was dat🙌🏻

14 juli 2019 om 11:10

En die 1e uitwedstrijd tegen AZ, 4-0 verlies, licht valt uit waardoor de wedstrijd stil ligt. AZ zet Sjeng on de geng op en volop polonaise in het uitvak! Geweldig toen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren