Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vroege doelpunten in Braga laten Benfica klimmen op ranglijst

Laatste update:

Benfica heeft maandagavond aan het zelfvertrouwen gewerkt. Sporting Braga verloor dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd, maar moest zijn meerdere erkennen in het bezoek uit Lissabon: 0-2. Pizzi en Lisandro López waren al vroeg trefzeker en zorgden voor een noodzakelijke overwinning, die in de derde stek resulteert.

/

Na de misstappen tegen stadsgenoot Sporting Portugal (2-1, Taça de Portugal) en FK Astana (2-2, Champions League) was Benfica gebaat bij een zege en zo geschiedde. Na drie minuten was het al raak: Kostas Mitroglou zorgde in het strafschopgebied voor het uitstekende voorbereidende werk en daarna schoot Pizzi het leer via een verdediger binnen.

In de elfde minuut was het weer raak; López controleerde een bal met de borst en schoot binnen. Benfica leunde vervolgens op de voordelige marge en had pech dat Nicolas Gaitán na rust op het aluminium mikte. Sporting Braga overkwam echter hetzelfde. Door de overwinning gaat Benfica op de ranglijst over Braga heen, 21 om 20 punten. FC Porto heeft drie punten meer dan Benfica. Sporting gaat met 29 punten aan kop, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Denk jij dat Benfica kampioen van Portugal wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is goncalo guedes echt een goed talent? Op wie lijkt hij?

echt weer de drie grote weer bovenaan. Pittig strijdje gaat het worden tot het eind!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren