Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vreven laat ontevreden Twente-huurling buiten wedstrijdselectie NAC

Laatste update:
/

Jari Oosterwijk is buiten de wedstrijdselectie van NAC Breda gelaten voor het thuisduel van maandagavond met FC Dordrecht. De van FC Twente gehuurde aanvaller was door trainer Stijn Vreven medegedeeld op de reservebank plaats te moeten nemen, maar Oosterwijk wenst zich niet te schikken in een dergelijke rol.

Oosterwijk maakte in de laatste seconden van de winterse transfermarkt de overstap naar Breda. De 21-jarige spits scoorde vrijdag direct bij zijn debuut tegen FC Den Bosch (2-1 verlies). Vreven opteert maandag tegen Dordrecht in de punt van de aanval echter voor Cyriel Dessers en dat is bij Oosterwijk in het verkeerde keelgat geschoten, zo meldt BN De Stem. De jongeling zou woedend hebben gereageerd op de beslissing van zijn coach.

Overigens mag het geen verrassing heten dat Vreven de voorkeur geeft aan Dessers. Laatstgenoemde miste het treffen met Den Bosch vanwege een schorsing, maar is bezig aan een prima seizoen. Met twaalf competitietreffers is hij clubtopscorer van NAC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het verhaal klopt wat hier staat, wat ook altijd te betwijfelen is dan heeft Vreven een prima punt.
Niemand is groter dan de club.
Dessers het prima doet is het logisch dat je hem er eerst uit moet zien te spelen. Dat redt je niet met 1 wedstrijd.

Door nu zo op te treden zet je zelf met 3-0 achter

Wie denkt ie wel niet wie hij is?! Meneer scoort een keer bij zijn debuut en denkt direct speeltijd te krijgen voor de rest van het seizoen. Beetje verwend gedrag. Dessers is daarbij ook gewoon een betere spits denk ik.

6 februari 2017 om 20:31

Zijn goal was ook nog eens een penalty dus niet eens uit een zelfgecreeerde mogelijkheid.

Lekker bezig Jari... ik geef de trainer groot gelijk als het zo is. Diva

Jari toch... Zo ken ik hem niet. Een beetje jammer. Je moet je verhuurperiode juist goed benutten door hard te werken, en je best te doen. En hopen op minuten. En je niet als een diva gaan gedragen. Overigens heeft Vreven groot gelijk, los van deze situatie. Dessers is gewoon een prima spits!

6 februari 2017 om 21:04

Oosterwijk had vooraf bepaalde afspraken gemaakt die niet nagekomen lijken te worden

6 februari 2017 om 21:33

Tjonge, niet nagekomen? Hij is daar net een week en nu al lopen miepen? Dat jochie moet wat minder kapsones krijgen en werken voor zijn centen. Bovendien heeft hij een spits, Dessers, voor zich in de pikorde die terecht de eerste keuze is voorin. Het is betaald voetbal, geen liefdadigheidsinstelling waarbij iedereen lekker zijn zin krijgt.

6 februari 2017 om 22:43

Het lijkt me ook niet normaal dat je van 2e spits van een Eredivisieclub akkoord gaat met een rol op het 2e plan bij een Jupiler club

Dan zet je jezelf ook voor lul, het is ook noet de eerste en de beste die je er naast eist te hebben. Bij Twente ook wel eens "momentjes" gehad emotioneel. Patroon? Misschien

6 februari 2017 om 21:08

Hoort ook bij een spits zulk gedrag. De trainer heeft vaker liever zo'n eenheidsworst ala L. de Jong. Want die luisteren zo goed. Van die ideale schoonzonen.

6 februari 2017 om 21:40

Dat ben ik met je eens. Een spits nodigt meer uit tot zelf ontplooiing dan tot gewoon braaf uit voeren van taken. Het moet natuurlijk ook noet problematisch worden en dat is vaak een dunne lijn. Nu gaat hij er overheen maar is natuurlijk slechts 21, het is deels nog een leer proces

6 februari 2017 om 21:15

Jij bent goed op de hoogte! Maar Jari heeft nooit bij FCT problemen gehad.
Dus probeer maar lekker de expert uit te hangen met dat soort onzin, misschien scoort het hier bij sommigen. Een journalist van de Stem, die even wil scoren napraten? Goed zo.

6 februari 2017 om 21:38

Aaah Wielaart het ziet er naar uit dat je zichtbaar boos bent omdat iemand logische vragen stelt en feiten benoemd. Los van het feit dat ik nooit iets roep zonder het zeker te weten is het natuurlijk uitermate kinderachtig om je zo op te stellen. Ik denk dat je misschien eerst even goed op jezelf moet letten coordat je ook maar let op andere mensen want hier wordt natuurlijk niemand vrolijk van knul

6 februari 2017 om 22:14

Ja, Flatsch, je schrijft kwats. Je zuigt iets uit je duim en komt met geen enkel voorbeeld. En dat noem jij vragen stellen? Iemand in een kwaad daglicht zetten met 'nepnieuws' is vergelijkbaar met het niveau Wilders. Geen niveau dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren