Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

23-voudig bekerwinnaar van Spanje recht de rug en komt met schrik vrij

Laatste update:

Barcelona heeft het Spaanse bekertoernooi in totaal 27 keer gewonnen en daarmee is de club uit Catalonië koploper, maar Athletic Club is met 23 eindzeges een goede tweede op de lijst. Het team uit Baskenland speelt dit voetbaljaar in de achtste finale tegen Villarreal. In de thuiswedstrijd leek het helemaal mis te gaan, maar Athletic Club boog een 0-2 achterstand om in een zege.

/

Villarreal nam in de eerste helft een 0-2 voorsprong. Léo Baptistao opende de score voor de bezoekers en zeven minuten voor rust verdubbelde Samuel de marge voor el Submarino Amarillo. Trainer Ernesto Valverde van Athletic Club zal in de rust een donderspeech gegeven hebben en dat bleek te helpen.

Sensatiespeler Iñaki Williams opende de wederopstanding met de 1-2, waarna topschutter Aritz Aduriz na een uur spelen de stand in evenwicht bracht. In de slotfase gleed de felbegeerde verdediger Aymeric Laporte de bal binnen voor het winnende doelpunt. Vlak voor tijd kreeg Mario Gaspar van Villarreal ook nog eens zijn tweede gele kaart. Woensdag vindt de return plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie omslag. je kon gewoon voelen dat ze de overwinning nog binnen gingen slepen.
Wat is die Williams trouwens toch een heerlijk talent, die kan het nog ver schoppen.

Is er een speciale reden dat deze wedstrijd op zo'n rare tijd gespeeld wordt?

6 januari 2016 om 15:04

Omdat het in Spanje vandaag een nationale feestdag is. Daardoor zijn veel mensen vrij en kunnen ze de hele dag van het voetbal genieten.

6 januari 2016 om 15:40

3 koningen...

Inderdaad los Reyes magos. Maar dit Athletic heeft echt een heerlijke ploeg. Ik zou zeggen nog beter dan het team dat de finale van de Europa Leaque haalde onder Bielsa. Alleen vind ik wel dat ze wat constanter mogen presteren. Want ze hebben toch wel vaak onnodig puntenverlies geleden. Verder zie ik hun ook als de favorieten om de Europa leaquebeker te pakken. Ik gun het hun wel om een prijs te pakken want het is een club met een heel mooie en unieke traditie.

Tegen wie speelt Real Madrid?

6 januari 2016 om 18:24

Zeker de grappigste thuis ofnie? En zeker ook de enige thuis.

Mooie comeback van Bilbao! Zeker tegen Villareal, zeker geen makkelijke ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren