Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vorm klaar voor eventuele strafschop Van Persie: 'Er gewoon voor gaan'

Laatste update:

Michel Vorm stond in het Liberty Stadium pas vier goals toe. De sluitpost van Swansea City, een van de revelaties van dit seizoen, is de minst gepasseerde Premier League-doelman in thuisduels. Zondag komt Arsenal op bezoek en aan het eerste duel heeft Vorm geen goede herinneringen overgehouden. Na een verkeerde uitgooi van Vorm maakte Andrei Arshavin de enige treffer.

/

"Het was niet mijn eerste fout en zeker ook niet mijn laatste", reageert Vorm in the Guardian. De Oranje-international kijkt uit naar het weerzien met Arsenal-captain Robin van Persie, maar vindt de aanwezigheid van Thierry Henry ook geweldig. "Het wordt speciaal tegen Arsenal, Henry is een legende. Een van de beste spelers die de Premier League heeft gehad. Al zal het nu waarschijnlijk anders zijn."

"Hij was vier jaar weg bij Arsenal en het is zwaar om terug te keren als je op een ander niveau hebt gespeeld", stelt Vorm. "Zeker als je op bezoek moet bij Swansea City. Als je kijkt naar ons thuisduel met Tottenham, we killed them." Van Persie neemt de strafschoppen bij Arsenal en zal zodoende tegenover een specialist komen te staan. Wigan's Ben Watson en Fulham's Clint Dempsey kregen hun strafschop dit seizoen niet achter Vorm.

"Het is heel belangrijk om, als je een hoek kiest, er gewoon voor te gaan", legt Vorm uit. "Soms zullen ze voor de andere hoek kiezen. Maar op het moment dat er wordt geschoten, heb je geen tijd om na te denken." Vorm geniet van alle aandacht die hij heeft gekregen. "Afgelopen week werd ik door een televisiezender uit Abu Dhabi geïnterviewd. Een paar maanden geleden wisten ze waarschijnlijk niet eens wie ik was. Vijf jaar in Nederland of vijf maanden in Swansea, een wereld van verschil."

Week 2 was goed voor twee minuten vol adembenemende hoogstandjes: het tiki-taka van Villarreal en de hakbal van Mesut Özil zijn slechts twee voorbeelden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

The legend! Zowel Vorm in deze vorm bij Swansea als Henry bij Arsenal.

15 januari 2012 om 13:17

en van persie bij arsenal dan?

Michel Vorm vs Robin van Persie!

Arsenal met Thierry Henry en Robin van Persie in de aanval, zou echt geweldig zijn. Ik denk zelf dat Arsenal gaat winnen met 1-2. Swansea City maakt mij een frisse indruk in de Premier League. Wat dachten we van onze goalie van het Nederlands Elftal op goal bij Swanseay? hij doet het voor de rest uitstekend, laat weinig ballen door en is meestal in mijn ogen de man van de wedstrijd.

Goals: Henry, Sinclair en van Persie.

waarom een pingel van persie kan makkelijk van afstand ook scoren misschien..
en penalty ook missen of raken

denk dat een gelijk spel wordt vanmiddag ik heb niet veel vertrouwen in arsenal omdat ze toppers lieten gaan en niemand ervoor hebben gehaald cl zie ik ze ook niet meer halen

"vijf jaar in Nederland of vijf maanden in Swansea, een wereld van verschil."

ik denk eerder: vijf jaar in de eredivisie goed keepen of vijf maanden fantastisch keepen in de PL, dat is een wereld van verschil"

Vorm heeft 2 penalty's gehouden, en wordt nu al een specialist genoemd?

hoop op Henry samen met v.persie in de aanval.
ik denk 1-2
goals: v.persie, Henry, Sinclair

15 januari 2012 om 11:07

Vorm is altijd goed geweest met het stoppen van Penalty's niet alleen in de PL.

15 januari 2012 om 12:34

Een penalty houden is voor een groot deel mazzel, want als doelman kies je gewoon een hoek. Als je blijft staan en de penalty wordt een beetje hard geschoten, of een beetje goed naar de hoek dan ben je kansloos. Daarom kiezen veel keepers gewoon een hoek en hopen ze dat het de goede is en dat de bal ook op de juist hoogte wordt geschoten.

15 januari 2012 om 14:17

maar dat moet je wel kunnen en vorm kan dat

Een penalty is 50-50. Van persie scoort of vorm heeft hem. Een grote loterij

15 januari 2012 om 11:23

En wat als Van Persie naast schiet? Dat kan ook gebeuren.
Als het er op aankomt denk ik dat Van Persie hem wel binnenschiet.

15 januari 2012 om 11:42

Moah van Persie heeft in zijn professionele carriere maar 3 penalties gemist, dit jaar tegen united, vorig jaar tegen wigan dacht ik en eentje bij feyenoord.
Als er niet abnormaal veel in dat koppie van hem rond gaat, dan schiet hij ze zo hard in een bepaalde hoek dat de keeper ze toch niet kan houden. Gaat vrijwel altijd goed, dus heb weinig hoop voor vorm als Arsenal een penalty krijgt.

15 januari 2012 om 12:41

op zich miste hij voor nederland tegen uruguay nog dus weet niet hoe jij op 3 komt? weet zelf ook niet hoeveel het zijn, maar 3 klopt sowieso niet ;

15 januari 2012 om 13:43

oh dan was het niet voor feyenoord, maar voor NL ; hij heeft t zelf gezegd na de gemiste strafschop tegen wigan vorig jaar

15 januari 2012 om 11:44

nee eerder 10-90. als je de bal in de kruising schiet houd de keeper m ook niet ook als ie de goede kant kiest

15 januari 2012 om 12:02

is gewoon 50 / 50 je kunt hem maken of je kunt hem niet maken meer telt er niet.

15 januari 2012 om 12:32

Wat een onzin. Dus als je een bak hebt met 10 ballen, 9 blauw en 1 rood dan is de kans dat je een rode pakt 50%? Want je pakt hem of je pakt hem niet.

Kansberekening is niet je sterkste punt ofwel? De kans is groter dat een penalty er in gaat dan dat hij wordt gemist. Rooney had van zijn 8 strafschoppen er 4 gemist en dit werd gezien als slecht. Dus 50% benutten is zwak, terwijl het volgens jouw 'logica' verwacht wordt.

15 januari 2012 om 12:42

Dat er 2 mogelijkheden zijn betekent natuurlijk niet dat de kans op beide mogelijkheden even groot is. De kans dat een penalty er in gaat is veel groter dan de kans dat hij gemist wordt, dus 50 50 is onzin.

Als ik een staatslot koop, win ik de jackpot of ik win hem niet. Maar ik heb natuurlijk nooit 50% kans op de jackpot.

Weet iemand of Josh Mceachran al kan mee spelen?

15 januari 2012 om 12:22

Denk wel dat hij bij de selectie zit. Gower en Allen spelen bijna altijd dan moet hij het uitvechten met Agustien, Britton, etc.

15 januari 2012 om 12:44

Helaas niet. Josh zal zich pas maandag bij Swansea gaan voegen. Anders hadden ze het Arsenal nog echt lastig kunnen maken.

Vorm hijgt wel in de nek van Stekelenburg al zeg ik het zelf. Houd vaak de nul en doet het lekker.

15 januari 2012 om 11:45

uh nee stekelenburg doet het de laatste tijd goed bij as roma en in de serie a keepen is 10x moeilijker dan in de pl

15 januari 2012 om 12:21

Want Serie A-teams spelen zo verschrikkelijk aanvallend altijd...

De man die het het meest verdiend om in de goal te staan bij Oranje is Tim Krul.

Overigens over het scheidrechters aspect zoals penalty wel niet geven buitenspel en Man U die vaak bevoordeeld of benadeeld wordt (ik zag veel posts die hierover gingen in verschillende topics). Mensen vergeten weleens wat er gebeurt als er een beslissing worst genomen door de scheids in de PL: het wordt zorgvuldig overwogen door 5 onafhankelijke rechters die beslissen of een beslissing onterecht voordeel of nadeel gaf. daar zijn statistieken van gemaakt op een site genaamd: http://www.debatabledecisions.com/ debatabledicisions dus. Als je hiernaar kijkt zul je zien dat niet Manu de grote favoriet is van de scheidsrechters maar Stoke, de rugbyploeg. Tottenham en newcastle mogen ook in hun handjes knijpen dar zij van de topploegen er het best vanaf komen. Arsenal wordt structureel benadeeld en eigenlijk alle beslissingen in het voordeel van Arsenal waren in de eerste wedstrijden dit seizoen waarin het dramatisch ging...

15 januari 2012 om 15:07

Wat een website , daar zie je dat Man U vier keer in het voordeel geweest is en 8 keer in het nadeel.

We hebben in Nederland in ieder geval geen keepers probleem. ;
Onze eerste 3 keepers (van het Nederlands elftal) zijn echt goed: Stekelenburg, Vorm en Krul, 3 top keepers!

ontopic: De kans bestaat ook dat als Arsenal een penalty krijgt dat Henry hem dan neemt ;
Die heeft wel laten zien dat hij ze ook aardig in kan schieten...
Maar zonder gekheid: Arsenal moet deze wedstrijd winnen want dan komt Tothenham weer in het zicht en loopt Chelsea niet uit...

15 januari 2012 om 12:07

en het verrassende is dat Steek nog het minst presteert. Maar Stekelenburg krijgt weer veel credits voor het WK, waar hij fantastisch keepte.

Ik begin nu wel een beetje moe te worden van elk uur een topic over dat Michel Vorm het koopje van het jaar is en o zo goed strafschoppen tegen kan houden. Hij speelt zeer goed bij Swansea, maar er zijn meer keepers die al jaren net zo goed als hem presteren. Dat hij ineens over voormalig grootheden uit het Engels voetbal gaat praten, slaat nergens op. "ik denk dat Henry het zwaar heeft, om terug te keren." Henry is een grootheid en heeft jaren op rij geweldig gespeeld. Vorm keept net een half jaartje goed, en heeft het voordeel dat Swansea het goed doet. Wil wel eens zien wat er met hem gebeurd was als Swansea heel veel pech had en laatste stond. Michel Vorm moet lekker zichzelf blijven en niet te veel over anderen praten en over andere dingen rondom het voetbal. Gewoon doorgaan met keepen en niet te veel de media opzoeken.

15 januari 2012 om 12:45

Hij heeft nu 1 interview met The Guardian gehad (als je alle artikels goed had gelezen had je dat er zelf ook uit kunnen halen) en vervolgens kiest VZ ervoor om daar 3/4 verschillende artikelen van te maken. Daar kan Vorm zelf toch ook niks aan doen.

15 januari 2012 om 13:14

Het gaat ook om VZ. Niet alleen om Vorm die de media opzoekt; bij VZ is elke dag wel een artikel te vinden dat de manager van Swansea het koopje van het jaar vind, dan weer het koopje van de eeuw en dat gaat maar door. Het is niet alleen Vorm, maar ook zeker VZ.

wooow eindelijk iemand die dit ook inziet, ik zag een interview op sport 1 en die jonge (vorm) heeft helemaal geen bescheidenheid, het probleem is dat hij zichzelf ook gewoon vreselijk goed vind. Hij keept ook goed maar ja dan kan je nog wel bescheiden blijven. Vorm is een arrogante keeper geworden, hij zei bijvoorbeeld in het interview, dat Henry niks meer voorstelt en dat die niet bang is voor hem blabla. Tuurlijk hij heeft gelijk maar iets meer respect mag wel voor Henry, hoop dat hij een hatrick maakt tegen Vorm, zal nu wel haatreacties krijgen van Nederlanders maarja is mijn mening

On:
Arsenal gewoon winnen en even Vorm op zijn plek zetten.

15 januari 2012 om 12:23

hoezo vorm op zijn plek zetten?
hij zegt toch niks arrogants of ligt dat aan mij? is gewoon een positieve uitstaling wat hij heeft.
Vorm is gewoon een sympathieke man en hij zegt hier dat hij er alles aan wil gaan doen om die penalty te stoppen als die komt.
ik snap jou reactie niet.

15 januari 2012 om 12:37

Ik heb het niet over deze interview maar die ik op sport 1 gisteravond heb gezien. Tijdens de rust van Real Madrid - Mallorca. Zou best kunnen dat het een sympathieke man is maar dat kwam gisteren niet zo over ;

15 januari 2012 om 13:09

klopt, hij moet oppassen dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen, want als het zo doorgaat komt dat moment er wel;

15 januari 2012 om 13:49

zo weer typisch nederlands he,

moet je jezelf een loser vinden dan of doe maar gewoon dan ben je goed genoeg?
met zo een mentaliteit worden we nooit wereld kampioen.

Deze man heeft groot gelijk hij vind zichzelf goed en dat mag hij gewoon uitdragen,
hij heeft zelfvertrouwen en dat straalt hij ook op zijn team uit.

hij noemt zichzelf nergens fantastisch of iets in die geest zus vind hem echt niet over de top gaan en verder zegt hij ook nergens dat henry niets meer voorstelt. Hij zegt gewoon dat hij na al die jaren minder goed in geworden door zijn leeftijd en daar is niets mis mee.

ronnyc
15 januari 2012 om 11:45
#12
important add

uh nee stekelenburg doet het de laatste tijd goed bij as roma en in de serie a keepen is 10x moeilijker dan in de pl

Waar baseer je dat op vind beetje waardeloze reactie van je denk dat de Premier league en de primera division de zwaarste competities zijn dus hou aub op dat het 10x moeilijker keepen is in Italie

Ik vond Vorm bij FC Utrecht al een goede keeper, maar bij Swansea in PL bewijst hij dat hij meer in zijn mars heeft, Mooie wedstrijd vanmiddag

het beloofd een mooie en aantrekkelijke wedstrijd te worden, 2 aanvallende ploegen die er vol voor gaan.

15 januari 2012 om 15:05

het lijkt wel een fifa 12 reactie;

ontopic: Vorm houdt de Penalty van R. van Persie.
als Thierry Henry de Penalty gaat nemen heb ik er niet veel vertrouwen in de de penalty gestopt zou worden

er zou eigenlijk een poll moeten komen van welke keeper in de PL de beste is.
Vorm zou veel stemmen krijgen.

Ik denk dat iedereen een beetje sceptisch was toen Vorm naar Swansea City vertrok. Hij heeft toch maar iedere critici hun mond gesnoerd. ik denk dat als hij zo doorgaat hij de nr. 1 keeper van Oranje gaat worden. Stekelenburg zal dit EK nog wel nr. 1 zijn, maar het komend WK in Brazilië zal Vorm als hij zo doorgaat hem van de troon verstoten. Mooie ontwikkeling dat er 2 keepers met elkaar concurreren.

Niet te vergeten dat we ook nog Tim Krul en Piet Velthuizen in huis hebben. We doen het nog niet zo slecht met keepers opleiden in Nederland.

15 januari 2012 om 16:30

in 2014 zal stekelenburg wel keeper zijn van acm of een engelse topclub en een van de beste keepers zijn ter wereld. vorm haalt hooguit een club a la spurs

Vind het een beetje vreemd dat er nu over penalty's gesproken word. Oke Vorm heeft er 2 gestopt maar het is totaal niet relevant om daar voor de wedstrijd over te beginnen. Vorm zegt het enige juiste, je kunt maar 1 ding, er vol voor gaan. Een goed ingeschoten penalty is altijd raak!!!

Haha uitgerekend Swansea krijgt een penalty 1-1

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren