Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voormalig Vitessenaar zoekt uitweg uit Duitsland en hoopt op Redknapp'

Laatste update:
/

Tomás Kalas heeft het alweer gezien in Duitsland. Chelsea leende de verdediger afgelopen zomer uit aan 1. FC Köln, maar daar komt de Tsjech nauwelijks in actie. De ex-speler van Vitesse heeft dan ook een verzoek ingediend om terug te keren naar Engeland. Hij hoopt daar vanaf januari een andere werkgever te vinden.

De ex-speler van Vitesse maakte dit seizoen nog geen minuut in de hoofdmacht van die Geissböcke. Hij kwam niet verder dan twee optredens voor het tweede elftal en staat stil in zijn ontwikkeling. Queens Park-Rangers-manager Harry Redknapp is inmiddels op de hoogte van die situatie: hij wil binnenkort met Chelsea en de speler om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Kalas maakt al sinds de zomer van 2010 onderdeel uit van Chelsea, maar een serieuze kans bij the Blues lijkt er niet meer in te zitten voor het toptalent van weleer. De club leende hem tussen 2011 en 2013 onder meer twee seizoenen uit aan Vitesse. Vorig seizoen maakte Kalas wel onderdeel uit van de hoofdmacht van Chelsea, maar verder dan zes optredens kwam hij niet.

Tomás Kalas zou een uitstekende aanwinst zijn voor Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

zou bij de meeste eredivisie teams gewoon in de basis staan..goede speler

Wat zou ik deze speler graag samen met Kashia bij vitesse zien spelen.

Vond het een hele goede speler in zijn Vitesse-tijd, laat inderdaad maar lekker naar Nederland komen!

Haal maar naar Arnhem. Samen met Kashia centraal zetten. Leerdam weer rechts achterin. vd Heiden en Vejinovic controlerend op het middenveld zetten. Labyad als aanvallende middenvelder. Ibarra rechts voorin, Olinyk links voorin en de Pröpper/Dost deal afronden. Dan heb je naast leuk verzorgd voetbal meer balans in je team en zal je voorin ook meer slagkracht hebben.

23 november 2014 om 15:26

Yep. Meteen doen, ook in die opstelling! Alleen Qazaishvili op de plek van de gehuurde labayad. Maar deze trainert gaat natuurlijk nooit met twee controleurs spelen. Je zou namelijk eens de nul houden...

Zou hem ook een optie vinden voor Feyenoord voor de rechtsback positie dan hoef je een Karsdorp niet meer te misbruiken op die plek. Heeft het bij Vitesse daar goed gedaan en heeft een aflopend contract dus duur zal hij niet zijn.

Vraag is alleen of hij qua salaris haalbaar is, begreep dat het budget qua salarissen redelijk op is maar anders een goeie versterking.

23 november 2014 om 15:16

Op rechtsback vond ik hem bij Vitesse juist niet zo sterk. Centraal achterin speelde hij bij Vitesse hele goede wedstrijden. Sterk en vooral erg snel.

Zou hem graag weer bij Vitesse zien!

Aan zo'n speler heeft Vitesse echt behoefte lijkt mij.

Ze missen een échte centrumverdediger en een scorende spits ! Kalas kan de eerstgenoemde positie invullen !

Kom maar naar Den Haag. Daar is het momenteel gatenkaas

Nou Vitesse, als we aan een speler behoefte hebben is het wel zo'n speler als Kalas. Gaf ook aan toen hij laatst in Arnhem was, niet onwelwillend te staan hier terug te komen. Allach open je ogen en halen die man!

Lijkt mij een uitstekende vervanger voor van Rhijn mocht hij al verrekken deze winter, want Ligeon komt tekort. Heb je er ook nog een extra optie bij voor de rcv positie.

Zou goede aanwinst zijn als linker centrale verdediger naast kashia, vd Heijden terug naar middenveld. Was vrij recent in Arnhem bij vitesse om een wedstrijd te bekijken en gaf aan graag weer naar vitesse te komen

goed speler trouwens , ik roep iedereen op zaterdag met witte zakdoekjes te komen!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren