Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig teammanager Ajax: ‘Cassierra kan een hele grote worden’

Laatste update:
/

Ajax heeft in totaal circa tien miljoen euro uitgegeven voor Davinson Sánchez en Mateo Cassierra. In Amsterdam verwacht men veel van de talenten, zo vertelt ook David Endt. De voormalig teammanager van Ajax laat op FOX Sports weten dat hij gebeld heeft met Daniel Cruz, oud-speler van Ajax.

De nu 35-jarige Cruz speelde vanaf 1998 in de jeugdopleiding van Ajax en later speelde de Colombiaan tot 2003 een aantal wedstrijden in de hoofdmacht. “Vooral over Sánchez was hij zeer te spreken. Sterke jongen, snelle verdediger”, aldus Endt, die zegt dat de spelers misschien nog wel even moeten rijpen in Jong Ajax.

Vanuit de scouting van Ajax hoorde Endt lovende berichten over Cassierra. “Hij kan een hele grote worden.” Het is volgens Endt een ‘opvallende ommezwaai’ in de filosofie van Ajax, door twee Zuid-Amerikaanse talenten te halen.

Het is goed dat Ajax talenten uit Zuid-Amerika haalt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst zien dan geloven. Sulejmani kon volgens mij ook een grote worden bij Ajax en Jonathan Reis was de toekomstige spits van de Gele Kanaries bij Psv. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen. Laat die jongen toch gewoon lekker voetballen zonder hem te belasten met al die hoge verwachtingen.

22 juni 2016 om 12:56

Reis en Sulejmani hadden dat talent ook zeker. Maar beide te zwaar en vooral de eerste naam een flink mentaliteitsprobleem en gedroeg zich als een diva als hij een keer niet mocht spelen.

22 juni 2016 om 13:35

Boh reis ja dat was me een geweldige spits. Heel jammer van die blessure en inderdaad zoals jij al aangaf de mentaliteit, als hij ze allemaal op een rijtje had en tyton zijn benen niet aan flarden had gedoken had ik het nog wel willen zien.

22 juni 2016 om 12:57

Dat was Reis ook, als hij niet tot tweemaal toe zwaar geblesseerd was geraakt had ik het wel willen zien.

22 juni 2016 om 13:01

En tel daar een cocaïneverslaving bij op.

22 juni 2016 om 13:01

Volgens mij vergeet je dat de beste man verslaafd was/is aan cocaïne.

22 juni 2016 om 13:00

Als je wil slagen in de top, horen die verwachtingen erbij en moet je daarmee om kunnen gaan.

22 juni 2016 om 22:46

Cassiera kan dus ook een kleine blijven. Iedereen kan groot of klein worden/blijven.

Die spelers hebben dadelijk al een bepaalde status, zonder ook maar een minuut gespeeld te hebben.

22 juni 2016 om 13:02

Valt wel mee. Bij Ajax krijgen ze geen bijzondere status of behandeling.

22 juni 2016 om 13:03

Precies! De nieuwe verlossers zijn aangetrokken en de cup met de grote oren is een kwestie van ophalen... Maar serieus... De transfers worden zo uitgemolken dat die gasten alleen nog maar teleur kunnen stellen...

22 juni 2016 om 14:26

Als je een beetje verstand hebt, dan lees je daar over heen en weet je dat outsiders hier meer een mening over hebben, dan de dat het vanuit de staf van Ajax komt. Hoor jij dat? Hebben we P.Bosz al gehoord...nee toch?

Als ik in de jeugd rond kijk, dan zie ik ook jongens waar ik lovende woorden over kan vertellen. Maar alsnog is het zolang het niet gebeurt gebakken lucht. Daarnaast mag iedereen zijn mening hebben. De CL winnen weten we allemaal dat dat niet gaat gebeuren en misschien niet eens de groep fasen. Ik heb Ajax nog niet zien spelen en weet ook niet of belangrijke spelers nog vertrekken.

22 juni 2016 om 15:37

Engelz

Dit zijn gewoon externe mensen die dat roepen, had je zelf ook kunnen zien. Jij leest gewoon wat je wil lezen, dikke prima. Maar ga dan geen oordeel vellen op info die niet eens van Ajax zelf afkomt.

22 juni 2016 om 16:06

dit zijn gewoon 2 uitstekende aankopen maar natuurlijk moet er nog wel iets bij om de CL-voorrondes te overleven. Als Ajax nu nog 2 aankopen doet dan neemt dat ook wat druk weg van deze jongens. Deze aankopen zijn perfect, maar ze moeten niet gezien worden als de superaankopen die met z´n 2en Ajax wel eventjes kampioen gaan maken (het heeft te maken met verwachtingen). Zlatan presteerde in het begin niet, maar Mido, Maxwell en Trabelsi wel, later begon Zlatan te presteren en Mido weer niet. Het is voor talenten belangrijk dat niet alle ogen op hun gericht zijn maar dat ze zich ook kunnen optrekken in de luwte van andere aankopen.

Zo hoeveel kunnen we er nog verwachten, stuk of 28 over die 2 voetbalzone?
Man man man man..

We zien wel wat er van die 2 terecht komt. Als je die berichtgevingen moet geloven kunnen ze nu nog alleen maar tegenvallen.

22 juni 2016 om 13:10

Tja dat krijg je als 2 onbekende spelers van ver worden gehaald om bij de grootste club in Nederland te komen spelen . Iedereen is nieuwsgierig naar ze en wilt informatie ,aangezien we ze nog niet hebben kunnen aanschouwen op t veld vind ik dit soort berichten juist interessant en krijg je toch een beetje een beeld van die jongens.

22 juni 2016 om 13:23

Mja.. als PSV supporter werd ik ook moe van die transfer (voor en na) van Pereiro. Leren kennen doe je hem wel als je hem op tv of in het echt aan het werk ziet.

22 juni 2016 om 13:32

Maar over de pereiro transfer was ook wel elke dag iets nieuws te vertellen. Dan kwam hij niet naar psv, de volgende dag wel en toen ging de zaakwaarnemer moeilijk doen enz. Ik hoor nu al een week dat deze 2 (voor mij en veel andere) onbekende colombianen de competitie even kapot gaan spelen, zonder dat er ander nieuws bij komt.

22 juni 2016 om 13:38

Mja.. Ik ben blij dat Pereiro wat voorzichtiger gebracht wordt iig

22 juni 2016 om 14:04

@rombomcu,

Laten nu vooral niet doen alsof dit opgeblazen wordt omdat het om Ajax gaat, want bij Pereiro gebeurde wel degelijk hetzelfde. Als je dan wilt vergelijken, doe het dan wel goed.

Cassiera werd snel binnen gehaald, en over Sanchez was er kort "getouwtrek". Overigens lijkt het me gewoon nieuwswaardig als een andere club concreet wordt.

Pereiro werd voor, tijdens, en na zijn transfer ook helemaal de hemel in gehyped. En al helemaal toen hij 1 goal had gemaakt.

En voor het gemakt vergeten we nu even het nieuws over Vilhena...

Deal with it, zowel Ajax, Psv, Feyenoord en Twente staan vol in de schijnwerpers. Elke scheet wordt breed uitgemeten. Hoge bomen vangen veel wind zeggen ze wel eens.

Overmars lijkt uitstekend gehandeld te hebben door Sanchez te contracten. Dit betekent niet dat hij slaagt, maar dat is altijd een risico bij het aankopen van een speler. Overmars verdient hiervoor krediet. Wat Cassierra betreft lijken er meer vraagtekens. Ik laat mij verrassen.

22 juni 2016 om 13:26

Yup.. Risico wel iets groter als ze uit zuid amerika komen. Hoop voor ajax dat ze beetje engels kunnen. Maargoed.. Pereiro was zelfde verhaal.. zelfs nog duurder. T is altijd afwachten

22 juni 2016 om 14:14

Kredits voor Overmars? Volgens mij zijn het twee talanten, die volgens dit artikel er niet eens gelijk zullen staan. Ofwel, waarschijnlijk gaat ajax de voorronde championsleague in met het elftal wat niet kon winnen van de Graafschap, en met een beetje ongeluk nog met minder elftal als er spelers worden verkocht. Misschien dat Overmars spelers kan halen die er gelijk staan. Nu is er waarschijnlijk geen plek meer om zulke spelers te halen

Ik ben reuzebenieuwd, maar meer dan speculaties kun je er nu toch niet over doen. Wel goed dat de buidel opengetrokken is en de RVC ervan overtuigd is dat er snel gehandeld moest worden.

Zelfs ik vind het nu te ver gaan al die verschillende loftuitingen. Er komen gewoon 2 nieuwe jeugdspelers die in een nieuw land bij een nieuwe club aan een nieuwe speelstijl moeten wennen.

22 juni 2016 om 13:21

Zijn inderdaad aankopen voor jong Ajax, niet voor de hoofdmacht.

22 juni 2016 om 14:35

Goed gezegd....Het voelt een beetje alsof de supporter hierbij genaaid wordt. Ja we zijn blij met welke aankoop dan ook...je moet er altijd vroeg bij zijn.

Maar dat Ajax niet SNEL denkt aan spelers die er direct kunnen staan....doet gewoon pijn als je uitspreekt dat je wilt overwinteren in de CL, maar geen team neerzet die de strijd aan kan gaan. PSV doet dat altijd stukken beter. Het wilt natuurlijk ook wel zeggen dat je zekerheid niet altijd hebt, bij een aankoop,....maar spelers Als Ziyech kan je wel gebruiken...dan is het jammer dat Ajax die investering niet doet en voor 2 jeugdspelers gaat voor dat geld.

Ik ben ontzettend benieuwd naar deze twee spelers, maar we moeten nu oppassen dat we ze niet te ver de hemel in prijzen, voordat ze ook nog maar een minuut voor Ajax gespeeld hebben. Het zijn jonge spelers. Laat ze zich in alle rust ontwikkelen.

Als deze man dit zegt is het al goede reden om er niets meer van te verwachten. De keren dat endt het bij juiste end had, zijn zonder handen te tellen.

Ajax koopt echt geen 2 spelers van totaal 10 miljoen om ze dan in jong ajax te laten spelen, misschien even in het begin maar dan lijkt het me wel logisch dat ze dan gebracht worden, dat ze opgehemeld worden begrijp ik niet, eerst zien dan geloven en laten we eerlijk zijn, ik ben blij met een messenslijper als Sanchez want een bikkel in de verdediging haal je niet uit nederland

Ik denk dat Sánchez de nieuwe Sergio Ramos wordt, bij Cassierra is het afwachten hoe goed hij is.

22 juni 2016 om 15:22

Sanchez word de nieuwe Maldini en Cassierra word de nieuwe Marradona, lijkt me duidelijk.

De eerste aanwijzingen dat de nieuwe hoofdscout met zuid amerikaanse contacten een goede keuze is? Moet nog blijken wat die twee waard zijn maar ik kijk er naar uit. Hoop wel dat ze gelijk voor de basis worden gebruikt en niet eerst in jong.

Ze zullen eerst moeten rijpen in Jong Ajax, niet omdat ze moeten wennen aan het "ajax systeem", maar omdat ze dan als eigen jeugd kunnen worden bestempeld als ze hun debuut maken in het eerste. Dan kunnen ze zichzelf weer op de borst kloppen en wat veren in de reet steken dat ze een o zo goede eigen jeugd doorstroming hebben.

We zijn benieuwd. We laten ons graag verassen. Het zou mooi zijn als hij bv. De nieuwe Jackson Martines wordt of de nieuwe Falcao. Voor hem zelf is Luis Suarez een grote voorbeeld. Al zal hij 80% van zijn drive hebben ben ik al tevreden.

Tuurlijk kan dat een hele grote worden, want hij speelt bij Ajax ... ongelooflijk hoe deze man zich weer aanstelt, daar in dat kliekje wordt alles van elkaar goedgekeurd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren