Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV-talent ruilt Den Bosch in voor contract in Kopenhagen

Laatste update:

Sven Blummel maakt per direct de overstap van FC Den Bosch naar Fremad Amager, zo maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie bekend. De 22-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de club uit Kopenhagen. Fremad Amager komt uit op het tweede Deense niveau.

Blummel maakte deel uit van de jeugdopleiding van PSV en schopte het tot het beloftenelftal van de Eindhovenaren. In de zomer van 2017 maakte hij transfervrij de overstap naar FC Den Bosch en daar groeide hij uit tot een vaste waarde. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 13 doelpunten in 38 wedstrijden, terwijl hij vorig seizoen goed was voor 10 goals in 34 competitieduels.

Zijn contract in De Vliert liep nog door tot medio 2021. Beide clubs doen geen mededelingen over de hoogte van de transfersom. “Dit was een kans die ik niet kon laten lopen”, reageert Blummel op de clubwebsite van Den Bosch. “Het is aantrekkelijk op alle fronten. Sportief heeft Fremad Amager ambitie om naar de Superliga te promoveren. Ze hebben me een heel mooi aanbod gedaan. Bovendien heb ik veel zin in een buitenlands avontuur.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk, altijd doen. Met alle respect, maar als voetballer die nooit de nationale (sub)top zal halen zou ik het ook van dit soort avonturen nemen wanneer dat kan. Je hele leven voor Cambuur/telstar/rkc spelen is ook niet alles

Was een van de beste spelers van Den Bosch afgelopen seizoen, ook een waar nog wel wat potentie inzat. Maar Den Bosch moet helaas spelers verkopen, dus zat niks anders op....

12 augustus 2019 om 14:28

Jammer voor Denbosch idd, want het was een van de betere spelers uit de selectie.

Blummel zal ook zeker niet de laatste speler zijn die dit seizoen Denbosch zal gaan verlaten.
Meerdere spelers (vooral de grootverdieners) mogen nog weg, ook al staan ze niet nadrukkelijk in de etalage.

Voor 26 augustus moet Denbosch een sluitende begroting hebben, dus de komende 2 weken zal er nog veel gaan gebeuren rondom transfers bij Denbosch!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren