Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Feyenoord-target Zakharyan gaat alsnog de Champions League in

Laatste update:

Arsen Zakharyan wordt speler van Real Sociedad, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano op Twitter. De Spanjaarden gaan de twintigjarige Rus voor 13 miljoen euro overnemen van Dinamo Moskou. Dat bedrag kan middels bonussen nog verder oplopen. Romano rept in zijn tweet over ‘meer dan vier clubs’ die deze zomer geïnteresseerd waren in Zakharyan, die nu dus aan de slag gaat in LaLiga. Feyenoord liet de interesse in de rechtspoot uiteindelijk varen vanwege de hoge vraagprijs en twijfels over het kopen van spelers van een Russische club.

Zakharyan werd deze zomer veelvuldig gelinkt aan Feyenoord. De zevenvoudig international van Rusland beschikt in Moskou over een aflopend contract en werd aangeboden in Rotterdam-Zuid. Feyenoord zag in Zakharyan de ideale opvolger van de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymanski, maar pakte vanwege het exorbitante prijskaartje nooit door. Real Sociedad doet dat dus wel en gaat Zakharyan voor meerdere jaren binden.

De naam van Zakharyan viel deze zomer ook bij RC Strasbourg, dat in handen is van de eigenaar van Chelsea. In de media werd verwacht dat de middenvelder annex buitenspeler om die reden naar Frankrijk zou verkassen. Ook Lazio werd gelinkt aan Zakharyan, maar de Italianen gaven uiteindelijk de voorkeur aan de transfervrije Daichi Kamada. Zakharyan staat te boek als het grootste talent van Rusland. In 89 wedstrijden voor Dinamo was hij goed voor 19 doelpunten en 25 assists.

Donny van de Beek
Bij Real Sociedad gaat Zakharyan mogelijk samenspelen met Donny van de Beek. Volgens Mundo Deportivo wil de overbodige middenvelder van Manchester United dolgraag tekenen in San Sebastian. De gesprekken die nog lopen tussen alle partijen gaan over de hoogte van de huursom, de hoogte van de eventuele optie tot koop en het salaris van Van de Beek. Bij Real Sociedad moeten Zakharyan en Van de Beek de gestopte David Silva doen vergeten. Het Spaanse icoon stopte onlangs nadat bekend werd dat hij ernstig knieletsel heeft opgelopen. Real Sociedad hoopt ook Arsenal-linksback Kieran Tierney nog te strikken deze maand. De Spaanse club speelt voor het eerst in tien seizoenen weer in de Champions League.

Had Feyenoord moeten doorpakken voor Zakharyan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 augustus 2023 om 14:08

Als je zijn zinnen goed leest, dan zegt hij dat ook niet. Hij praat eerst over de speler en daarna heeft hij het over de praters in Nederland terwijl de rest van Europa wel zaken doet met Rusland.

Nergens zegt hij dat Feyenoord de deal heeft afgeblazen. Begrijpend lezen, alhoewel een nieuwe alinea beginnen had wel prettig geweest.

12 augustus 2023 om 14:16

Maar als wij (in de voetbaltak) geen geld sturen naar Rusland, zijn wij toch juist degenen die de daad bij het woord voegen? Juist in de rest van Europa zijn het praters dan, toch?

12 augustus 2023 om 14:25

Ben vooral wel benieuwd hoe in Spanje gereageerd wordt op deze transfer. Of daar bijvoorbeeld ook wordt gezegd dat 'Sociedad de oorlog van Rusland sponsort'

12 augustus 2023 om 15:15

Het geld gaat naar de clubs, niet naar de overheid van Rusland... Nederland stuurt zelf al genoeg geld richting Rusland door de aankoop van Olie in Turkije en nog wat landen die het gewoon uit Rusland zelf halen

12 augustus 2023 om 13:50

Dan zijn ze juist hier toch geen praters?

12 augustus 2023 om 14:03

Wij in Nederland zijn goed met dubbele standaarden. Lekker zeiken doen we hier op elkaar.

12 augustus 2023 om 14:07

@miharb als Feyenoord hem niet haalt omdat ze geen zaken met een Russische club willen doen, dan zijn ze toch geen praters?

Ik snap dat je met de naam Miharb elke kans wilt aangrijpen om negatief te praten over ons mooie Nederland, maar je opmerking is totaal misplaatst.

12 augustus 2023 om 16:23

Ligt eraan hoe je het leest. Ik lees het als of hij bedoelt dat we in NL praten over spelers kopen uit Rusland maar intussen niets doen, terwijl andere clubs ze wel gewoon binnen halen. Dat kan je beschouwen wij praten erover of het wel of niet moreel verantwoord is, terwijl intussen een ander de kaas van het brood eet.Persoonlijk vind ik het argument over de oorlog echt een non-argument; er wordt geen belasting betaald over transfers, enkel over winst aan het einde van het boekjaar wat dan ook nog aan de betreffende deelstaat wordt betaald. Die dragen uiteindelijk wel weer wat af aan de centrale regering, maar het percentage van de transfersom wat daar beland is echt minder dan 0,1%. Gaat nergens over. Deze specifieke speler vind ik wel anders, want de eigenaar van de club van deze speler staat heel hoog op de sanctielijsten, direct vriendje van Poetin.Spertsyan die voor Armenie speelt is dat absoluut niet zo. Zo'n jongen niet halen gaat nergens vanwege dit argument gaat nergens over imo.

12 augustus 2023 om 16:21

Miharb beheerst de Nederlandse taal nog niet zo goed. Dat is niet erg maar wel heel grappig als je een sneer probeert te geven en dan de plank misslaat.

Was nooit in aanmerking voor Feyenoord geweest toch? hij is aangeboden maar thats it.

Prachtig transfer uiteindelijk voor elkaar gekregen!

Ik ben enorm blij voor hem. Sociedad is een fantastische club dat altijd vooruit wilt voetballen. De ideale vervanger voor David Silva lijkt mij!

Nu hopen dat Spertsyan ook een transfer fixt

Tja, als jij als Nederlandse club politiek gaat mengen met voetbal en de braafste jongetje van de klas wil zijn, dan eten andere Europese clubs het kaas van je brood. In Spanje of in een ander Europees land hebben ze maling aan de oorlog in Oost-Europa.

12 augustus 2023 om 14:02

En daarom ben ik trots op dat ik Nederlander ben en hier woon. Hier hebben we tenminste nog iets van moraal daar waar het in andere landen soms ver te zoeken is.

12 augustus 2023 om 14:06

Zo trots op dit land, ongeveer 3 miljoen mensen leven onder de armoede grens. We hebben woningnood, mensen hebben niet te eten in een welvarend land. Qua voetbal supporters lopen we ons ook te misdragen.

Maar goed! Wij zijn Nederland he, beter dan de rest.

En ben je toevallig vergeten waar ons gas vandaan komt/kwam? Uit Rusland inderdaad. En daar betalen we allemaal aan mee, ook jij.

Dus stop aub met het moraalridder gedrag. Want als je zo gaat redeneren sponseren wij ook de oorlog in Rusland.

12 augustus 2023 om 14:10

@quilinho hoe kom je bij 3 miljoen mensen? Schattingen zijn tussen de 1 en 1.4 miljoen. Of vertrouw je het CPB niet?

Maar goed, we zijn inderdaad beter dan heel veel andere landen als Nederland zijnde. Denk dat qua welvaart, sociale zekerheid en algemeen geluk er niet veel landen zijn die op hetzelfde niveau zitten dan ons.

12 augustus 2023 om 14:23

Quillinho, natuurlijk zijn we niet perfect, maar we scoren niet voor niets hoog op de gelukkigheidsindex. Dat er nog veel te verbeteren valt dat is ook zeker waar.

12 augustus 2023 om 14:26

@quilinho is wel iets anders dan zelf met je gezin of bejaarde familielid in de kou zitten in de winter of een banaal spelletje als voetbal dat 'de oorlog sponsort' vind je niet? Je flikkert voor het gemak alles weer op één hoop.

12 augustus 2023 om 14:30

@Kwark

Dus omdat het altijd erger kan, mag het niet worden uitgelicht. Dat is jouw conclusie dus, lekker stigmatiseren.

12 augustus 2023 om 14:31

@Achternam.

Het klopt wat je zegt, ik bedoel
Tegen de armoede grens.

12 augustus 2023 om 14:34

@Pieterpost.

Daar heb je ook zeker een punt Pieter.

12 augustus 2023 om 14:40

En ik bedoel het niet persoonlijk tegen jou Pieter, want ik ken je niet persoonlijk.

Alleen in mijn werk en stage heb ik veel te maken met kwetsbare doelgroepen die zowel financieel als mentaal het erg moeilijk hebben. Vaak niet door eigen toedoen maar door anderen. En dan zie je de potentie van Nederland, en toch hebben we naar mijn inziens nog veel progressie te boeken.

Je zal vast een topper zijn Pieter.

12 augustus 2023 om 14:52

@quillinho ik zeg nergens dat het altijd erger kan, toch? Weet niet wat dat er mee te maken heeft... Ik zeg alleen dat er nogal een verschil zit tussen dat jij als individu 'rusland steunt' door gas te blijven gebruiken om je huis te verwarmen of een voetbalclub die 13 miljoen euro overmaakt voor een speler. Het mag absoluut worden uitgelicht, vraag me alleen of je tegenargument niet een beetje uit het verband gerukt is.

12 augustus 2023 om 15:18

@quillinho, zo te horen ben jij ook een topper. Respect voor het werk dat je doet. Ik zit er zelf nu goed bij, maar heb er wel veel shit voor moeten doorstaan. Keep it up 👍

12 augustus 2023 om 15:36

@Quillinho: de discussie begon met een vergelijking met andere Europese (voetbal)landen. Alsof we daar een voorbeeld aan moeten nemen. We zijn vaak kritisch op ons landje, maar we hebben hier een hoop veel beter geregeld dan in Spanje, Italië, Engeland etc. En ja, daar mag je ook best een beetje trots op zijn, zonder weg te kijken voor de dingen die beter kunnen.
En die extreme morele verhevenheid ben ik ook geen fan van, maar volgens mij kunnen onze voetbalclubs het ook prima rooien zonder te handelen met Russische clubs. Russisch gas vermijden is een stuk lastiger en doen we wel ons best voor.

12 augustus 2023 om 15:38

@Pieterpost

Dank je wel, ik doe het met veel plezier.

Fijn om te lezen dat je er nu goed bij zit na de dingen die je zijn overkomen. Dat het maar voor altijd zo mag blijven en dat je nu rust ervaart.

12 augustus 2023 om 14:08

En als we allemaal op de ander gaan wachten om actie te ondernemen gebeurt er nooit wat. Dan liever het braafste jongetje van de klas.

Ben benieuwd of dit wat voor Donny vd Beek betekent..

12 augustus 2023 om 14:23

Twee compleet verschillende spelers. Ik denk het dus eigenlijk niet. Zakharyan is een creatieve 10. Zie Vd Beek meer als een degelijke loper op 8 die veel dichtloopt. Op voetballend gebied is het altijd maximaal 2 balcontacten bij Vd Beek. Ook totaal niet goed genoeg voor Sociedad eigenlijk.

12 augustus 2023 om 14:34

Donny vd Beek is absoluut geen 8, weet niet waar je dat vandaan haalt. Heeft daar af en toe bij United gespeeld, maar viel compleet door de mand. Hij is juist een 10 die veel in de 16 komt.

Is Spanje zijn zij dus niet het braafste jongetje van de klas. Foei.

Gaan we Levchenko nog om zijn mening vragen of doet deze er nu niet meer toe?

12 augustus 2023 om 14:24

Haha echt eh. Een groot heisa in Nederland want Feyenoord en Ajax willen spelers uit Rusland halen maar in Spanje doen ze het zonder blikken of bozen.

12 augustus 2023 om 16:25

Spanje is een mooi vakantieland maar ook geen voorbeeld op economische of politieke gebied. Met alle respect maar Spanje heeft tegenwoordig een lager BNP dan bijvoorbeeld Slovenië.

Zakendoen met een russische club voor een russische speler. Levchenko zal wel een hekel aan San Sebastian hebben. Of zou het hem nu niet boeien! Feyenoord had deze gast, als ze wilden, gewoon moeten halen. Net zoals ajax Spertsyan gewoon moet halen.

Jammer dat Ajax deze man niet heeft gehaald, is echt een geweldige 10 en kan ook op rechtsbuiten eventueel.

Onzin ook dat Nederland geen zaken wil doen met Russische clubs, maar ondertussen heel de EU nog van alles afneemt vanuit Rusland, al is het dan via Turkije.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren