Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Ajacied vindt onderdak in Rusland: ‘Ik voel mij hier al thuis’

Laatste update:

Darko Bodul vervolgt zijn loopbaan in Rusland. De 27-jarige aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Amkar Perm, dat vorig seizoen als elfde eindigde in de Premjer Liga.

/

“Om eerlijk te zijn heb ik niet veel Russische competitiewedstrijden gezien. Toen ik een aanbieding kreeg om op proef te komen bij Amkar, heb ik met Edgar Manucharyan gesproken, die bij Ural heeft gespeeld. Ik heb begrepen dat er in Rusland en bij Amkar goede spelers zijn en ik ga hard werken om te bewijzen dat ik een goede speler ben. Ik ben blij dat ik een speler van Amkar ben en ondanks dat ik hier pas twee weken ben, voel ik mij al thuis”, aldus de Oostenrijker op de website van de permyaki.

Bodul speelde in de jeugd van onder meer sc Heerenveen en maakte in de zomer van 2008 de overstap naar Ajax. De voormalig jeugdinternational van Kroatië kwam in Amsterdam echter niet verder dan één wedstrijd in het eerste elftal en speelde later nog voor CD Nacional, Sturm Graz, Odense BK, SCR Altach en Dundee United. Hij liet zijn contract bij de club uit Schotland in mei jongstleden ontbinden en zat sindsdien dus zonder werkgever.

Een geschikte club voor Darko Bodul?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een gevalletje (té) hoge verwachtingen destijds en nooit waar kunnen maken. Vond hem bij Heerenveen veel potentie hebben.

Je ziet wel steeds meer ex-Eredivisie spelers in Rusland spelen. Is die competitie wat of is het enkel om het (olie)geld?

12 juli 2016 om 18:14

Mensen claimen vaak dat het alleen maar om het geld gaat, maar sportief is het ook een uitstekende tussenstap. Kijk bijvoorbeeld naar hoe Musa zich bij CSKA heeft ontwikkeld vergeleken met zijn tijd bij VVV en Promes speelt ook veel volwassener dan dat hij bij Twente deed. Hij haalt veel meer rendement uit zijn acties en is ook nog eens beslissend.

12 juli 2016 om 19:27

Nee puur voor de reiskosten net als iedere andere fullprof.
Wat dacht jezelf?

Misschien een vreemde vraag maar ik zit er toch mee: schrijf je Ajacied altijd met 1 c? En hoe wordt het dan uitgesproken? Ajasied? of ajaxied?

12 juli 2016 om 17:40

Met 1 c ja en je spreekt het uit als ajaxied

12 juli 2016 om 17:42

Haha, mooie vraag. Ajacied, maar je spreekt de C uit als x

12 juli 2016 om 17:47

1). Ja je schrijft het met 1 'c'. Bij clubs/verenigingen met Griekse mythologische namen komt de achtervoegsel -ied / -ieden (net als bij Heracles - Heraclied)

2). Ajax is de verlatinisering van het Griekse "aias" (dus eindigend op een 's' ). Daarom hóór je het uit te spreken als A-jas-ied (klinkt overigens ook veel lekkerder in het Amsterdams haha).

Alleen de meeste Nederlanders zijn taalbarbaren dus spreken het uit als A-jaks-sied (mede omdat in het hoofd van de meesten het onlogisch is als er eerst een x-klank in zit en bij het vervoegen een s-klank)

12 juli 2016 om 17:55

Dankje A.zudervici, voor die duidelijke en volledige verklaring. Ik vond het inderdaad altijd vreemd wanneer mensen het als ajaksied uitspreken

12 juli 2016 om 19:05

Precies, tom egbers, heraclied, hoor je het altijd juist uitspreken, 'de aja-sieden nemen het vandaag op tegen..'

Ongelofelijk dat een speler met zijn statistieken geen betere club kan krijgen.
Loopt toch al snel 1 op 7.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren