Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volop belangstelling voor Jansen, die na ontslag bij AZ al meerdere clubs afwees

Laatste update:

Pascal Jansen heeft de clubs voor het uitkiezen. De trainer, die recent werd ontslagen bij AZ, heeft enkele aanbiedingen zelfs al van tafel geveegd. Dat meldt de Italiaanse transfermarktexpert Fabrizio Romano op X.

"Pascal Jansen heeft enkele aanbiedingen al afgewezen, maar er zijn veel clubs die overwegen om hem volgend seizoen aan te stellen", zo schrijft Romano zondagavond.

Volgens Romano staat de in Engeland geboren trainer er na zijn werk bij AZ bijzonder goed op in het buitenland. "Jansen heeft de meeste Europese wedstrijden gecoacht bij AZ en het beste puntengemiddelde als trainer in de geschiedenis van de club."

Die cijfers dienen echter een beetje genuanceerd te worden. Jansen pakte met AZ in 162 wedstrijden gemiddeld 1,93 punt per wedstrijd. Arne Slot, de voorganger van Jansen, noteerde een precies even hoog puntengemiddelde in 58 wedstrijden.

Louter kijkend naar de cijfers in de Eredivisie valt op dat Slot met AZ echter aanzienlijk beter presteerde dan zijn opvolger. Slot pakte in competitieverband een puntengemiddelde van 2,15 met de Alkmaarders, Jansen scoorde met 1,95 punt per wedstrijd beduidend minder.

Jansen, die AZ ook nog naar een halve finale in de Conference League leidde, heeft aan belangstelling echter geen gebrek. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de oefenmeester een nieuwe uitdaging vindt.

Zo werd de coach recentelijk nog gesignaleerd in de Johan Cruijff ArenA, waar hij aandachtig toeschouwer was van de overwinning van Ajax op RKC Waalwijk (4-1).

Onder Jansens opvolger, Maarten Martens, wil het ook niet echt vlotten. De twee wedstrijden onder zijn leiding werden allebei niet gewonnen. Zowel het duel met PEC Zwolle (2-2), als het duel met sc Heerenveen (2-2) eindigde in een gelijkspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Haha die Romano begint ook wel een beetje een meme te worden inmiddels. Ligt het aan mij of is het zó overduidelijk dat hij door zaakwaarnemers betaald wordt voor bepaalde posts? Om de zoveel tweets opeens dit soort reclameblokken over willekeurige spelers/trainers, en dan weer gewone geruchten. Er zal vast belangstelling zijn hoor, maar dit ligt er heel dik bovenop dat hij dit niet uit zichzelf op deze manier plaatst.

28 januari 2024 om 21:13

Zaakwaarnemers en clubs inderdaad. Fabrizio Romano is vaak een betrouwbare laatste check voor een transfer, de echte nieuwtjes heeft hij bijna niet meer.

28 januari 2024 om 21:17

Klopt volledig. Vorig seizoen was het helemaal overduidelijk, toen begon hij ineens telkens over Højlund te tweeten, letterlijk een assist werd toen een keer uitgelicht. Zal wel een dienst zijn in ruil voor informatie die hij krijgt.

28 januari 2024 om 21:37

Haha heb je gelijk in, maar dan vind ik dit nog vrij onschuldig.

Romano is afhankelijk van de influisteringen van zaakwaarnemers. Een onschuldig bericht over Pascal Jansen kan geen kwaad.

Het zou een ander verhaal zijn als hij Van de Looi naar Real Madrid zou schrijven.

Ben benieuwd welke clubs dat dan zouden zijn. Zou het wel leuk vinden als hij aan de slag gaat bij een middenmoter in Italië of de Bundesliga.

Ik hoop 1 ding en dat is dat hij niet naar Ajax gaat aub

28 januari 2024 om 21:24

Ik hoor meer
Mensen dat zeggen… maar als we kijken naar opties.. wanneer je naar Nederlandse trainers kijkt zijn de 3 beste trainers bezet (ten hag, Bosz en slot). Dan zie ik hem
Daarna wel. Hij heeft constant gewerkt met een steeds mindere selectie.

Ik had gallardo graag gezien, maar die zit SA helaas. Wie zou je dan liever hebben?

28 januari 2024 om 21:30

Als jij het over een Nederlandse trainer hebt, die zitten bij de concurrent en zie ik zeker niet komen en zijn Bosz en Slot.
Heel misschien Slot omdat ik denk dat dit zijn laatste seizoen is bij Feyenoord gok ik.
Een buitenlandse trainer ik zo het echt niet weten, hoor vaak de naam Knudsen vallen

28 januari 2024 om 21:40

Slot mikt natuurlijk hoger dan Ajax, die werd vorig seizoen al gelinkt aan spurs. Ik denk dat hij naar de Italiaanse top gaat, of de Engelse subtop.

30 januari 2024 om 12:51

Klopt dus als je dan verder kijkt vind ik hem geen gekke naam.
Of ik zou wel een duo zien met Dave Vos (talent) en Frank de Boer ernaast ofzo

Glasgow rangers was lang geïnteresseerd maar die hebben nu die Belgische trainer . Was wel een mooie club voor hem geweest. Ben benieuwd om welke clubs het gaat. Er is volgens mij recent niemand ontslagen in Duitsland, Italië of Engeland .

Bizar zulke goede statistieken en dan door gemor van de fans door je bestuur ontslagen worden. Vooral ook om iets te forceren naar plek 3 te kruipen. Nu gaat het sinds zijn vertrek gewoon nog slechter en moeten ze achterom kijken. Ik hoop dat hij een leuke club vind! Heb hem wel altijd hoog gehad zitten, sympathieke kerel met een rustige uitstraling!

28 januari 2024 om 22:10

Oprechte vraag, kijk je weleens wedstrijden van AZ?

29 januari 2024 om 00:43

Zeker en ik snap wel kritiek op de speelwijze, maar zijn statistieken zijn gewoon goed. Het is ook niet dat AZ een geweldige selectie heeft. Het verloop bij AZ is op sommige positief gewoon hoog, Wijndal, Kerkez en nu muller-Wolfe. Wat mij stoort is dat het roeptoeteren van fans, waar enkele idioten vaak nog het hardst schreeuwen, zijn dan zo'n idioten die vuurwerk op een veld gooien, het voor elkaar krijgen dat een bestuur een trainer ontslaat. Bij Heracles zeggen we toch ook: wat verwacht je van dat materiaal. Ik denk dat je bij AZ dezelfde vraag mag stellen.

29 januari 2024 om 11:28

De vierde plaats ziet er goed uit op de ranglijst, omdat de nog slechtere concurrenten en een geweldige Pavlidis veel verbloemen. Ik vindt de fans die vuurwerk gooien en de hooligan proberen uit te hangen ook idioten hoor, maar zij zijn echt niet verantwoordelijk voor het ontslag van Jansen, daar is Jansen zelf 100% verantwoordelijk voor.

We hebben alsnog een selectie die beter is dan elke club buiten de top 3 en minimaal gelijkwaardig aan Twente. Maar het lukt ons alsnog om te verliezen of gelijk te spelen tegen teams als NEC, Excelsior, Quick Boys, HHC, Legia, Mostar etc. En om nog maar te zwijgen over het dramatische spel tegen oa Twente, Almere, Fortuna. Dat ligt gewoon helemaal op het conto van Jansen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren