Voetbal kijken vanaf je vakantieadres met VPN?

Vrijdag, 26 mei 2023 om 20:00Stefan Coerts • Laatste update: 16:07

De verschillende Europese topcompetities naderen hun ontknoping. Mis ook vanuit het buitenland niets van de titelstrijd en bekijk de Eredivisie, Premier League en LaLiga met een VPN van Private Internet Access (PIA).

Wat is een VPN
Een Virtueel Privénetwerk is een veilige verbinding tussen jouw computer/smartphone en het internet. Er wordt een extra server geplaatst tussen jouw device en het internet waarmee alle data wordt versleuteld. Zo kan niemand meekijken met jouw surfgedrag en worden hackers buiten de deur gehouden. Internetten wordt zo een stuk veiliger. Daarnaast geeft een VPN je ook in het buitenland toegang tot jouw favoriete websites en online diensten.

Bescherm al jouw mobiele apparaten met een VPN-abonnement van PIA


Bekijk Nederlandse uitzendingen vanuit het buitenland
Jouw favoriete sportkanalen zijn in het buitenland niet altijd beschikbaar. In verschillende landen, zeker buiten de Europese Unie, wordt de uitzending door een ‘geoblock’ geblokkeerd. Deze geografische blokkade ontneemt jou de kans om jouw team live in actie te zien. Door gebruik te maken van een VPN-verbinding kun jij ook vanuit het buitenland via jouw abonnement naar sportwedstrijden kijken. Maak nu gebruik van de actie en ontvang een exclusieve korting van wel 83%.
- Koop en download de VPN van PIA
- Maak verbinding met de Nederlandse server
- Ga naar jouw favoriete zender
- Bekijk sportwedstrijden vanuit het buitenland!

Waarom kiezen voor PIA?
Het aanbod van VPN’s is groot, maar lang niet altijd betrouwbaar. PIA is een vertrouwde aanbieder van VPN’s in Nederland waardoor jij veilig kunt internetten doordat het dataverkeer wordt beveiligd. Met de VPN van PIA heb je direct toegang tot servers in meer dan 83 landen en kijk je op een plek naar alle sportwedstrijden. PIA heeft nu een exclusieve actie wanneer je nu een VPN-abonnement afsluit.

Onbeperkt kijken naar jouw favoriete sport
Met de VPN van PIA kun je onbeperkt aantal apparaten aansluiten op één abonnement. Dat betekent dat je vanuit het buitenland met z’n allen ongestoord naar sport kunt kijken! Maak nu gebruik van de exclusieve korting en bekijk jouw favoriete sporters live vanaf jouw vakantieadres.

Krijg nu 83% korting op je VPN-abonnement van PIA.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Private Internet Access.0 reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren