Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse wil conflict oplossen: ‘De partijen hebben contact gezocht’

Laatste update:
/

Vitesse en Kelvin Leerdam hebben mot met elkaar en de verdediger stapte twee weken geleden naar de spelersvakbond om zijn verbanning uit de A-selectie aan te vechten. Inmiddels is er contact geweest tussen de vakbond en Vitesse en is er wederzijds de intentie om met elkaar te praten.

De 25-jarige Leerdam moest zijn plek in de selectie van Rob Maas afstaan na een kritisch interview in Voetbal International. Er was al eerder wat onenigheid tussen de verdediger en de club en dit was de druppel die de emmer deed overlopen. De intentie is nu wel om weer met elkaar om de tafel te gaan en er als volwassenen uit te komen.

“Het is nu een kwestie van agenda’s trekken”, vertelt directeur Ko Andriessen van spelersvakbond ProProf aan Voetbal International. “Dat moet met twee weken wel lukken. De items die aan bod komen? De door de club opgelegde boete en de huidige situatie”, aldus Andriessen. Leerdam speelde sinds 13 maart geen wedstrijd meer voor Vitesse. Zijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door.

Denk je dat Kelvin Leerdam en Vitesse er samen uitkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat komt natuurlijk nooit meer goed tussen hem en vitesse daarvoor is teveel gebeurd

Vervelende situatie denk dat Leerdam graag weg wil.
Is door zowel bosz als door Maas op verschillende posities gebruikt.
Gehaald als rechtsback maar voorbij gestreefd door diks. Als middenvelder en als linksback gebruikt. Deed hij in mijn ogen niet slecht. Jammer dat dit huwelijk niet goed is verlopen.

Mag weg. Hebben we het nieuwe seizoen niet nodig. Laten we hopen dat Maas ook gelijk met hem uit Arnhem vertrekt.

27 april 2016 om 00:05

Niet nodig? Speelt meestal wel aardig hoor. En selectie van 'eigen' spelers heeft Vitesse niet. Dus ik zou hem er beter bij houden

27 april 2016 om 09:04

Majido, jij bewijst dat je nooit Vitesse kijkt, of er gewoon echt helemaal geen kijk op hebt. Noem eens 16 huurlingen, en dan ook 8 eigen spelers? Als jou dat lukt, neem ik alles terug. Dan Kijk ik waarschijnlijk de wedstrijden met me ogen dicht. Ben benieuwd?

27 april 2016 om 00:18

Vind/vond hem altijd wel redelijk spelen. Heeft scorend vermogen voor een verdediger/middenvelder en daarnaast voert hij altijd zijn taken goed uit. Zou niet misstaan bij een club als fc Utrecht, Hveen of Groninen.

Tja, mediatraining geeft geen ruimte voor kritiek, had ie moeten weten

Heeft de wedstrijden (tijd) die hij de afgelopen twee seizoenen in het eerste elftal en bij de beloften laten zien dat hij een enorm motivatie probleem heeft, staat totaal ongeïnspireerd op hrt voetbalveld. Zorgt alleen maar voor trammelant. Strik er om heen en weg er mee. Voegt helemaal niets toe.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren