Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse wil aanvaller lozen en wacht op zeventienjarig talent van Chelsea

Laatste update:
/

Vitesse lijkt er alles aan te gaan doen om Abiola Dauda nog deze zomer te verkopen. De 27-jarige Nigeriaan werd vorig seizoen voor circa 500.000 euro gekocht, maar inmiddels is hij vierde spits in Arnhem. Vitesse is bereid om het verlies te nemen en Dauda van de hand te doen, meldt Voetbal International.

Dauda zat in de Europa League-terugwedstrijd tegen Southampton niet bij de selectie en ook bij de eerste competitiewedstrijd (tegen Willem II) zat hij niet bij de selectie. De rol van Dauda is al helemaal uitgespeeld als Vitesse een beroep kan doen op Dominic Solanke.

De zeventienjarige van Chelsea gehuurde spits beschikt nog niet over de juiste papieren om in Arnhem aan het werk te mogen. Solanke is minderjarig en daarom moet Vitesse extra documenten aanleveren bij de wereldvoetbalbond FIFA. De verwachting is dat Solanke over een week of vier inzetbaar is.

Abiola Dauda is niet goed genoeg voor VItesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 augustus 2015 om 13:29

ja wel veel van chelsea gehuurd ja maar als ze dauda niet goed genoeg vinden dan is het logisch dat ze hem weg willen

12 augustus 2015 om 22:20

Wat is dat dan toch een ongelofelijke miskoop geweest! Hoe kan het nu dat je een half miljoen neer telt voor een speler die er helemaal niets van kan en die nu de aller laatste spits is? Is het niet meer omdat hij een conflict heeft met Bosz? Dat hij het een lastige jongen vind die niet doet wat hij van hem vraagt?
Ik kan me herinneren dat hij al vrij snel op de bank belande terwijl hij in de eerste wedstrijden nog veel scoorde. Ik kan me nog herinneren dat hij vond dat hij onvoldoende werd aangespeeld? Had dat er wat mee te maken?

12 augustus 2015 om 22:25

En als hij er echt niets van kan. Waarom is die dan gehaald. Wie dacht dan dat hij zo goed was? Wie heeft dat dan bedacht?

12 augustus 2015 om 13:34

Tja, het is dit jaar wat extreem. Vooral omdat het geld dat ze gekregen hebben voor de Nederlanders Veijnovic en Propper niet mogen investeren.

Dan moet je creatief zijn, aangezien gelijkwaardige spelers dus niet haalbaar zijn. De link met Chelsea lag er al en de grotere talenten van Chelsea willen tegenwoordig graag naar Vitesse. Dan ben je snel klaar natuurlijk.

Met het aantrekken van Solanke is het niet anders. Vorig jaar had Vitesse moeite met scoren totdat Traore in de spits kwam te staan. Die is nu weg en dan hou je Durdevic en Duada over. Duada heeft gewoon het niveau niet en dan moet je hem simpelweg lozen. Solanke is een heel groot talent en scoort tot nu toe erg veel goals in alle elftallen waarin hij gespeeld heeft.

Een buitenkansje dus. Een club die momenteel geen geld uit mag geven als Vitesse zou dom zijn dit niet aan te grijpen.

Verder stonden er tegen Willem II naar mijn weten slechts 2 Chelsea spelers in de basis. Het is niet dat ze structureel allemaal tegelijk zullen spelen. Het verleden heeft ook allang bewezen dat de Chelsea huurlingen gewoon op de bank komen te zitten als ze niet aantonen beter te zijn dan het aanwezige materiaal.

12 augustus 2015 om 22:28

Hoezo mogen ze dan nog steeds niet investeren uit inkomsten van transfers?
Er zijn toch geen schulden meer. Hoe lang gaat dit nog duren dan?

12 augustus 2015 om 22:31

Ik vind het wel schandalig dat je 500.000 neertelt voor een speler die het niveau helemaal niet heeft. Was dat dan helemaal niet te zien?

13 augustus 2015 om 09:31

Doordat er in het jordania tijdperk zo ontzettend veel is uitgegeven loop je nu nog achter de feiten aan.
NU is er wel wat gewijzigd in het FFP waardoor clubs een 4 jarig plan mogen inleveren en dan ook die tijd krijgen om gezond te worden.
Echter Vitesse kiest ervoor de al ingeslagen weg vol te houden en verder te werken naar een gezonde club en dus geen grote uitgaven te doen waar ik en vele andere supporters volledig achter staan.
Gevolg is dat je nu met (te) veel huurlingen moet werken maar dit kan wel beteken dat er over 1 misschien 2 jaar wel weer geinvesteerd kan worden en je misschien nog maar 1 of 2 huurlingen hebt.

13 augustus 2015 om 10:03

Beetje overdreven Ruben. Er zijn talloze voorbeelden van veel duurdere spelers die bij een nieuwe club niet kunnen aarden, het niveau toch niet blijken te hebben of bijvoorbeeld moeite hebben met een bepaalde speelstijl in een land.

Het zal hoogstwaarschijnlijk zeer weinig moeite komen om een aantal voorbeelden uit het verlangen van jouw favoriete club te noemen.

Zagen ze bij Ajax niet dat Zivkovic helemaal niet in hun systeem past? Dat Zimling totaal het niveau niet had? Dat van de Hoorn en Duarte nooit het niveau voor Ajax zouden halen?

Zag PSV niet dat spelers als Hiljemark, Derijck het niet hadden en ook niet zouden krijgen?

Zag Feyenoord niet dat een speler als Singh en Verhoek geen spelers voor de top zijn? Dat een dure klant als Boulahrouz eigenlijk vrijwel nutteloos zou zijn?

Met 500.000 Euro kan je voor het niveau subtop bijna geen speler halen zonder dat het een gokje is. Dat is nu dus dan blijkbaar ook het geval. Die speler past op 1 of andere manier niet bij het Vitesse zoals Bosz voor ogen heeft. Dan moet je gewoon afscheid nemen en verder kijken.

12 augustus 2015 om 13:36

Wat is in jou ogen dan een identiteit van een voetbalclub? En dan vooral in Nederland. Elke club heeft spelers die na gemiddeld 2 jaar weer weg zijn. Behalve de net niet generatie natuurlijk.
Vitesse heeft vorig seizoen de minste wisselingen gehad van de top 10. En ja, als je goed presteert als een club zoals Vitesse, dan is de kans groot dat je spelers weg worden gekocht.

Dat Vitesse nu 5 spelers heeft gehuurd heeft ook totaal niks met een identiteit te maken. Dit heeft juist met het goede beleid te maken. Ze kunnen niks kopen, huren dus spelers om niet in de schulden te komen. En als ze straks uit de greep van de zwakke Uefa zijn dan is er weer ruimte om eigen spelers te kopen.

Voor jou even een overzicht verder.

vd Heijden gaat, vd Weff komt. Eigen jongen.
Veijnovic gaat, Yeini komt. Eigen jongen
Labyad gaat, Rashica komt. Eigen jongen
Propper gaat, vako op zijn plek, en Nakamba wordt ingepast. Eigen jongen.

Daarnaast speelt Vitesse nog steeds in het geel zwert. Heten we nog steeds Vitesse. Spelen we nog steeds in de hoofdstad van Gelderland en hebben we bij elk team van de jeugd tot het eerste een Nederlandse trainer waarvan de meesten een verleden hebben bij Vitesse.

on:

Jammer dat het nog zo lang kan duren voor deze jongen kan spelen. Ben er van overtuigd dat hij een sensatie gaat worden in de Eredivisie.
Over Dauda is al genoeg gezegd. Die is gewoon te slecht voor het niveau.

12 augustus 2015 om 14:34

Labyad eigen jonge ???

Nog effe dan kunnen ze bij vitesse 1 of ander nationaal volkslied gaan spelen .
En maar huren van Chelsea spelers van Micronesië tot aan alaska vitesse heeft het allemaal .
Bijna geen Nederlanders meer in de selectie

12 augustus 2015 om 14:38

Hij zegt dat Labyad vertrokken is en dat hij vervangen is door Rashica, een speler die bij Vitesse zelf onder contract staat en dus niet is gehuurd. Dat bedoelt hij met de term eigen jongen.

12 augustus 2015 om 15:08

Beste Joeyt,

Je kan hoog en laag springen om Vitesse te verdedigen in haar keuzes, maar punt is dat het imago van Vitesse voor 80% van de voetbalfans verziekt is door Chelsea. Het maakt niet uit hoeveel weerwoord je ook geeft, het algemene beeld van Vitesse is dat het de afdankertjes van Chelsea op mag leiden, zonder dat deze spelers ook maar 1 minuut in het eerste van Chelsea zullen spelen. Want daar gaat het ze ook niet om. Men wil gewoon geld verdienen. Zie Traoré vorig seizoen. Die speelt weergaloos, zelf op de Afrika cup en wat doet Chelsea? Hem gewoon verkopen. Krijgt geen enkele kans in het elftal van Mourinho, want hij kan verkocht worden voor 10 miio.

Wat nog grappiger/ droeviger is is dat je de volgende zinnen achter elkaar schrijft:
Dat Vitesse nu 5 spelers heeft gehuurd heeft ook totaal niks met een identiteit te maken. Dit heeft juist met het goede beleid te maken. Ze kunnen niks kopen, huren dus spelers om niet in de schulden te komen.

Terwijl Vitesse niets kan kopen (als gevolg van het beleid van de afgelopen jaren) ga jij het beleid goed noemen. Ze kunnen niets kopen dankzij het gevoerde beleid. Je zegt het zelf. Ipv dat er een stabiele basis voor de club wordt gebouwd, voor het geval Chelsea haar speeltje zat wordt, verdwijnt het kapitaal van het veld, en komen er derderangs ongemotiveerde teeners voor terug. Dat is de is waarom de samenwerking met Chelsea mij op deze manier zo stoort. Er zit geen vooruitgang in voor Vitesse, de winst is alleen voor Chelsea....

12 augustus 2015 om 15:34

Ten eerste zit Traore gewoon bij de selectie, is niet verkocht en gaat gewoon zijn minuten maken. Ik kan je wel vinden in wat de overige 80% vindt van vitesse, maar dat intereseert ons echt geen zak. Er worden hier op voetbalzone en op andere sites alleen maar negatieve dingen uitgelicht. De supporters weten echter dat er hele goede dingen aan het gebeuren zijn. Er wirdt gigantisch veel werk in de jeugdopleiding gestoken en daar gaan we met de jaren de vruchten can plukken. Nu zaten er tegej willem2 2 eigen jeugdspelers in de basis en 4 op de bank. Volgens mij js dat zo slecht nog niet. Met een jaar of 2/3 gaan we sowieso een Vitesse zien met eigen jeugd.

12 augustus 2015 om 16:01

Ik hoop serieus dat je gelijk hebt. Wanneer daadwerkelijk de eigen jeugd door gaat breken wint Vitesse er namelijk ook wat mee. Zou goed zijn als er dit seizoen al wat jeugd doorbreekt. Laat Diks het voorbeeld zijn.

12 augustus 2015 om 16:20

@frankentime,

Het is daarentegen ook zo dat men al jaren loopt te zeuren over de samenwerking met Chelsea. Daarbij zijn ook vele geruchten de wereld in geslingerd die vaak maar direct voor waarheid worden aangenomen.

Standaard praatjes als vreemdelingenlegioen en belachelijke aantallen mutaties zijn de afgelopen jaren vrij makkelijk met feiten te weerleggen geweest. Dit jaar kan men deze clichés dan eindelijk met recht weer tevoorschijn trekken en meteen duiken er van alle kanten weer mensen op.

Feit is dat Vitesse onder Jordania een te groot jasje aan had getrokken en daar nu nog de nadelen van ondervind. Supporters van Vitesse die een beetje weet hebben van de club zien dat hier ondertussen al langere tijd goed aan gewerkt wordt en dat er ook vele positieve zaken gebeuren. Helaas wordt dat zelden uitgelicht. Als er iets positiefs te melden is over Vitesse dan is het ineens rustig in de topics maar zodra iets negatief uitlegt kan worden dan zit het ineens bomvol.

Het heeft denk ik vooral ook te maken met de nieuwigheid van een buitenlandse eigenaar. Daar is bij voorbaat al een aversie tegen terwijl dit geheel niet zo hoeft te zijn.

Hoe je het ook went of keert, Vitesse heeft nimmer met miljoenen aan transfersommen gesmeten. Ze hebben wel te hoge salarissen geboden in de beginperiode zodat spelers overgehaald konden worden om voor Vitesse te kiezen. Dat is dus iets waar inmiddels flink in gesaneerd worden en de meeste veel te dure klanten zijn inmiddels uitgezwaaid. Daarnaast wordt er dus ook flink geïnvesteerd in de jeugd waar allemaal Nederlandse trainers met een Vitesse verleden zijn aangesteld. En zo zijn er nog wel meer dingen.

Al met al gebeurt er voldoende positiefs. Ik vind het niet onterecht als je als Vitesse supporter nog gewoon tevreden bent met je club.

In plaats van degradatievoetbal spelen ze nu om Europese plekken. Er spelen eigen opgeleide spelers in de basis en er komen ook nog leuke talenten uit de opleiding aan. Transfervrij opgepikte talenten als Rashica en Nakamba tonen tot dusverre erg veel potentie. Vitesse gaat creatief om met het feit dat verkochte spelers niet vervangen kunnen worden door andere spelers die geld moeten kosten. Uiteindelijk wordt dat aangevuld met enkele talentvolle spelers van Chelsea die anders nimmer in haalbaar voor de Eredivisie zouden zijn geweest. Daarbij is aantoonbaar dat die spelers gewoon banken als ze niet bewijzen beter te zijn dan de rest (nog zo'n fabeltje. Chelsea zou bepalen wie er spelen).

Vitesse is zeker anders dan gemiddeld. Het is prima dat je persoonlijk niets hebt met een club die overgenomen wordt door een eigenaar of die samenwerkingsverbanden met grote clubs aan gaat.

Feit is dat Vitesse nog steeds in geel/zwart speelt, er zat spelers lopen die al jaren herkenbaar zijn bij de club en dat er vaak leuk gevoetbald wordt. Gaat het daar uiteindelijk niet allemaal om?

12 augustus 2015 om 16:23

haha frenkentime,

jij wilt lezen wat je graag wilt lezen merk ik.

Dat het imago voor andere fans dan die van Vitesse voor 80 is verziekt doet mij helemaal niks. Bij de Vitesse fans leeft het nog steeds voor een vaste achterban van 17-20.000 man en daar is geen verandering in gekomen. Dat jullie alleen de media geloven en elkaar napraten is prima. Maar kom dan wel met de juiste berichten.

En wat Chelsea doet met spelers is geheel aan hun. Al sturen ze de spelers naar timboektoe toe, als ze ons op een hoger niveau kunnen brengen vind ik het best.
Matic ( speelt in Chelsea 1 ), Piazon, Atsu, Kalas, Traore en noem naar op hebben van Vitesse op dat moment een prima ploeg gemaakt. En laat ik er vrolijk van worden als Vitesse het goed doet, al zetten ze Manneke Pis op goal. Zolang de eigen talenten maar door kunnen groeien. van Ginkel, Propper, Rashica, Nakamba, Diks, Room en nu met Bosz, Osman, Lieftink. Dus dat gaat ook prima.

En dat jij het droevig noemt over het beleid is snel terug te kaatsen! Het is droevig dat jij het niet wil snappen en jezelf tegen praat.

Vitesse had een slecht beleid. Vandaar de wurggreep van de Uefa ( die ze overigens bij Vitesse prima hanteren maar bij de grote clubs niet ). Jordania heeft er een zooitje van gemaakt. En daarom zegt dit bestuur heel goed, we kopen niks geks, het geld gaat in de pot. En we huren wat meer spelers dit jaar om de selectie op pijl te houden. Dit kost de club niks zodat ze het geld kunnen wegzetten voor de Ffp.
Nou wat is hier dan geen goed beleid aan in jouw ogen??
Prima beleid eindelijk !!

En geen vooruitgang in Vitesse? voor de overname speelde we om degradatie! En nu maken we het clubs als Ajax, PSV en Feyenoord lastig en hebben we al een paar keer in Europa mogen spelen. We worden geroemd door ons mooie aanvallende voetbal. Er staat een trainingscomplex waar je u tegen zegt. En de jeugd stormt weer naar boven.

Sorry, alles wat je zegt wordt zo van tafel geveegd. Ik heb daarom ook sterk het vermoede dat je door een bepaald brilletje kijkt.

12 augustus 2015 om 16:33

Zoals Sammerens aangeeft. Ik geef aan welke jongens er vertrokken zijn. En wie Vitesse daarvoor heeft gehaald! Dus eigen jongens.

12 augustus 2015 om 18:17

De winst is zeker niet alleen voor Chelsea, dit is een samenwerking. Wij krijgen spelers geleend waarvan hun het salaris betalen. Dat is goed voor ons omdat we niet makkelijk tot geen geld uit kunnen geven. En wat krijgt Chelsea ervoor terug? De jeugdspelers kunnen ze verkopen voor een hogere waarde/opleiden tot het 1e.. en net zoals Van Ginkel vind ik al een grote aanwinst. Alleen denk ik dat Chelsea z'n carrière verkloot.. dat kan écht een grote worden. Daarnaast vind ik het veel leuker om eigen jeugd te zien spelen, die staan er ook veel in/bank. Van zulke spelers heb je geen verwachtingen en is het schitterend om ze te zien spelen. Kevin Diks bijvoorbeeld. Wat een speler! Pas 17 of 18 jaar en hij komt in alsof hij al een persoon is zonder vrees. Zie hem nog wel een grote rechtsback worden, ook omdat er weinig talenten zijn als rechtsback.

12 augustus 2015 om 22:34

Ik hoop maar dat die Solanke goed is. Want spelers die te slecht zijn zoals Dauda worden ook aangetrokken dus je weet het nooit.

12 augustus 2015 om 13:49

Dat Dauda niet brengt wat ze ervan hadden verwacht, is terecht. Vrij beperkte speler die het verschil niet kan maken.

Kan iemand mij trouwens vertellen hoe die situatie bij Vitesse nu daadwerkelijk zit? Voor zover ik weet hebben ze een rijke eigenaar, maar zijn ze beperkt in hun middelen vanwege de regels van de Ffp. Waarom kunnen ze niet investeren in spelers?

12 augustus 2015 om 14:10

Vitesse wilt eerst gezond worden en de begroting op orde hebben. Als dat zo is kan je met het geld van een rijke eigenaar extra uitgeven om niet met ffp in de knoei te komen.
Maar voor dit allemaal speelt wordt dus eerst het beleid aangepast dat het jasje van vitesse weer passend is.

12 augustus 2015 om 14:24

Waar baseer je dat op,heb jij in de opstelling van Vitesse tegen Willem 2.
4 basis spelers gelijk op het veld gezien,neen.
Hoe kan jij dan het gevoel hebben dat je naar Chelsea jeugd zit te kijken.
Hoe kijk jij dan tegen Willem 2 aan,die zelfs 3 huur spelers op stelde tegen Vitesse.
En Vitesse maar 2.

12 augustus 2015 om 14:29

Ach ja, van de 25 spelers die Chelsea verhuurd, heeft Vitesse er straks vijf. Dan valt het nog wel mee.

12 augustus 2015 om 15:06

Ben je niet een beetje met twee maten aan het meten? Vergelijk bij de wedstrijd Willem II - Vitesse de basisopstellingen nog eens:

Vitesse startte met 2 gehuurde spelers (beiden van Chelsea)
Willem II startte met 2 gehuurde spelers (beiden van Ajax)

Waarom kijk jij zogenaamd dan wel naar Jong Chelsea, maar niet naar Jong Ajax? Dat is dus wel erg met twee maten meten.

Daarnaast heb je blijkbaar geen enkel verstand van identiteit van een club, want dat zijn nóóít de spelers. De spelers zijn immers altijd passanten, of ze nu gehuurd zijn of onder contract staan. Veel goede contractspelers zijn na 2 seizoenen weg. Ongeveer de helft van de spelers die Vitesse in de loop der jaren van Chelsea huurde waren ook in (minimaal) 2 seizoenen actief voor de Arnhemmers. Zo heel veel verschil zit daar dus ook niet eens. Als je spelers dus als identiteit gaat zien, dan heeft geen enkele club een identiteit, hooguit Bayern, Real en Barça, de enige clubs die echt spelers kunnen vasthouden. De rest kan dat niet en zal volgens jou dus geen identiteit hebben.

De identiteit van een club zijn de fans, de clubkleuren, -liederen, -naam, de prestaties in het verleden en de plaats waar de club vandaan komt. Welke spelers of bestuurders er nu zijn heeft helemaal niets met de clubidentiteit te maken.

12 augustus 2015 om 16:51

Er stonden er maar twee in de basis tegen willem2. kan me dus niet voorstellen dat je gekeken hebt...
Maar doe jij maar lekker mee met die stemmingmakerij! je kunt ook denken: laat vitesse die spelers van chelsea maar goedkoop huren zodat ze uberhaupt iets op kunnen stellen qua niveau. en deze financieel moeilijke periode kunnen overbruggen!

opstelling vitesse tegen willem2: room, achenteh, kashija, leerdam, diks, vako, baker, nakamba, brown, rashica, olynijk.
Dat zijn er dus 2, baker en brown. voor baker zal yeini gaan spelen en voor brown zal ibarra normaal spelen...

Die Dauda deed het in het begin toch best aardig en maakte direct goals? Hoe kan hij dan zo zijn afgegleden? Iemand meer info?

12 augustus 2015 om 13:38

Dauda heeft pech gehad dat hij Bony moest opvolgen, en dan Traore het uitstekend deed. Veder is het een luie spits die echt zijn momenten afwacht.
Denk dat hij het prima zou doen bij een Zwolle of een Cambuur. Maar Vitesse wilt meer zien van een spits.

12 augustus 2015 om 13:44

ik denk eerlijk gezegd niet eens dat hij iets voor Zwolle is.... misschien iets voor de degradatie kandidaten of misschien voor de Jupiler league uit het rechter rijtje ?

12 augustus 2015 om 15:07

Dauda hoefde Bony niet op te volgen, hij moest Havenaar opvolgen. Bony was toen allang weg en Havenaar heeft toen al een seizoen in de spits gespeeld.

12 augustus 2015 om 16:32

Lees de berichten maar terug. Via Vitesse kanalen hadden ze de nieuwe Bony gehaald. Havenaar deed niet aan de verwachtingen. Dit staat nog zelfs in het archief op Vitesse.nl.

12 augustus 2015 om 13:39

Hij was in de wedstrijden gewoon niet goed. Scoorde 3 van zijn 6 goals in 1 wedstrijd maar hij imponeerde nimmer.

Ik denk dat hij ook op de trainingen echt niets laat zien, anders zouden ze hem toch niet zo stellig uitzwaaien denk ik.
Hij heeft op zich weinig tot geen kansen meer gehad in de tweede seizoenshelft. Dat is an sich nog wel vreemd te noemen, maar Traore deed het dan simpelweg te goed.

Zijn 6 goals in 9 wedstrijden bij de beloften lijkt nog enigszins indrukwekkend qua statistiek, maar is dat niet echt. Durdevic scoorde er bijvoorbeeld 12 in 11 wedstrijden. Hij is denk ik gewoon in rangorde gezakt en zal qua salaris ook wel wat verdienen. Wellicht dat de economische redenen voldoende zijn om hem te willen lozen.

Misschien kan hij in Gelderland blijven. Zou het wat zijn voor De Graafschap? Daar zou hij toch wel goed genoeg voor zijn.

12 augustus 2015 om 13:57

Vitesse wil hem verkopen en geld hebben wij niet dus dat gaat hem niet worden. Ook staat hij te boek als luie spits en dat moeten wij hier niet hebben

Over Vitesse gesproken, ik vond die Kosovaanse voetballer echt een groot talent

12 augustus 2015 om 14:31

Milot Rashica, daar gaan we inderdaad meer van horen

12 augustus 2015 om 14:45

Is hij ook gehuurd van Chelaea?

12 augustus 2015 om 15:04

Nee Rashica is eigendom.

12 augustus 2015 om 15:16

@yusufcesin
Nee Rashica is eigendom van Vitesse.
Vitesse heeft hem transfervrij overgenomen van een club uit Albanie. Kijk dat is pas scouten

12 augustus 2015 om 15:20

Nee 4 jaar vastgelegd!

12 augustus 2015 om 23:43

Ik vind hem echt een aantrekkelijke voetballer. Potentiele wereldtopper heeft echt een eigen stijl van voetbal. Zulke dribbelaars als hem heb je niet in de Eredivisie. Ik hoop dat een topclub in NL hem koopt.

13 augustus 2015 om 09:40

Is een albanees trouwens en inderdaad een leuke speler gaan we nog een hoop plezier aan beleven

Misschien een optie voor Nac? Die zijn hard op zoek naar een extra spits...

Als Vitesse de hoop vestigt op een zeventienjarig talent van Chelsea om de beslissende doelpunten te maken, is het ook triest gesteld. Als back-up zou ik er nog wel in kunnen komen, maar dat hij de nummer 1 spits moet worden, kan er bij mij niet in.

12 augustus 2015 om 16:10

Wat is dat voor een gelul.
Waarom zou Vitesse een Spits zoeken?juist.
En waar die vandaan komt boeien,als die maar scoort.
Ronaldo vroeger was ook 17 toen hij bij PSV kwam,vond je dat ook triest dan.
Waarom trekt Ajax en Feyenoord spelers weg bij Nederlandse ED club?
Denk dat ze daar dan behoefte aan hebben,toch.
En als die 17 jarige Chelsea huurling ieder wedstrijd of bijna elke wedstrijd dan is die spits NO 1.
Zoniet dan kan hij bij de beloften voetballen,of als Back up.
Leeftijd doet niks ter zaken,als hij zijn plicht maar doet.

12 augustus 2015 om 16:30

Ja heel triest. Tot hij er straks bij wijze van 20 inschiet en jij de eerste bent die hier roept dat je er alle vertrouwen in had.

En back up kan niet, want we hebben geen geld. Daarom huren we ook.

Raar verhaal geworden met dauda!
er zijn eerst mensen met voetbalverstand die 5ton voor deze man betalen.
Hij maakt een hattrick in de eerst comp wedstrijd geloof ik tegen excelsior.
Iedereen kan echter zien dat deze man niet kan voetballen naar mate hij meer speelt..
Hij kan in de loop van t seizoen geen bal meer fatsoenlijk aannemen in gelredome, maar schiet ze dr wel veel in in jong vitesse..
nu ook weer in de voorbereiding scoort ie gewoon
maar ik ben het ermee eens dat dit een mislukking is van de club! was denk een soort paniek aankoop vlak voorde deadline toen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren