Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse vergeet te winnen van ADO en kent slechte generale voor bekerfinale

Laatste update:

Vitesse en ADO Den Haag hebben elkaar vrijdagavond in evenwicht gehouden. In het GelreDome waren de Arnhemmers vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet: 0-0. Het was voor de Hagenaars de vijftiende keer op rij dat er niet gewonnen werd. Aan de stand op de ranglijst in de Eredivisie zal voor beide teams dit weekend geen verandering komen: Vitesse staat vierde met 56 punten; ADO (16 punten) blijft hekkensluiter. Volgende week zondag speelt de ploeg van trainer Thomas Letsch in De Kuip de bekerfinale tegen Ajax.

Zoals verwacht voerde trainer Ruud Brood de nodige wijzigingen door in het elftal. Zo kon Gianni Zuiverloon voor het eerst sinds anderhalve maand rekenen op een basisplek en mochten ook Kees de Boer, Pascu en Jonas Arweiler starten. Laatstgenoemde gaf invulling aan de spitspositie, daar Michael Kramer er wegens privéredenen niet bij kon zijn. Bij Vitesse ontbrak de zieke Danilho Doekhi, wiens honneurs werden waargenomen door Alois Oroz.

Het waren de Arnhemmers die in het eerste bedrijf de lakens uitdeelden en al na zeven speelminuten voor veel gevaar zorgden. ADO kwam goed weg, daar een afgezwaaide voorzet van Oussama Tannane bovenop de lat belandde. Vitesse bleef hoog druk zetten en de Hagenaars hadden maar weinig in de melk te brokkelen, maar bij gebrek aan creativiteit kon de thuisploeg het overwicht niet tot uiting brengen op het scorebord.

Na de pauze kwam de eerste doelpoging op naam van Armando Broja. De aanvaller probeerde de score te openen uit een voorzet van Elazar Dasa, maar de kopbal miste te veel kracht om doelman Martin Fraisl in de problemen te brengen. Vervolgens deed ook Oroz namens Vitesse tevergeefs een duit in het zakje met een onzuivere kopbal. Halverwege de tweede helft beproefde Tannane zijn geluk, maar zijn geplaatste schot verdween net naast de paal. In het slotkwartier noteerde ADO via Vicente Besuijen een goede kans, die overigens om zeep geholpen werd door de buitenspeler. De ban werd niet meer gebroken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weten ze in Den Haag niet dat het seizoen nog maar 5 wedstrijden is? Je gaat toch de laatste 10 minuten toch wel minimaal op zoek naar de winst en blijft toch niet voor het punt spelen.

9 april 2021 om 22:08

Nou inderdaad, wat heb ik me daar toch extreem aan lopen ergeren het laatste kwartier. Geen enkel greintje opportunisme is het laatste kwartier om die 3 punten te pakken. En Vejinovic na afloop voor de camera met het verhaal komen dat hij blij is dat ze zo goed hebben gespeeld en dat er progressie in het team zit... Man man man man

9 april 2021 om 22:10

In Den Haag hebben we er wel vrede mee. Liever vandaag het seizoen als klaar beschouwen dan morgen. Nog vijf wedstrijden verlies incasseren, no thanks.

10 april 2021 om 00:52

Ik vind het eigenlijk best logisch dat ze wel tevreden zijn met 1 punt tegen Vitesse. Als ze nog een paar keer gelijk spelen kunnen ze nog zomaar boven Emmen eindigen en degraderen ze volgens mij niet meer rechtstreeks.

10 april 2021 om 06:33

@Peer, mag ik vragen hoe je daarbij komt? Voor zover ik weet degraderen twee clubs rechtstreeks dit seizoen.

10 april 2021 om 11:15

Oww, je heb helemaal gelijk ja. Ik was vergeten dat het oude systeem is aangepast en dat er nu inderdaad 2 teams rechtstreeks degraderen. Dat maakt die ene punt een minder waard, maar op zich is het niet onmogelijk om nog 16e te worden. Voor de ADO supporters vrees ik alleen dat dat niet meer gaat lukken.

9 april 2021 om 22:13

Die wedstrijd is alleen relevant wanneer Vitesse van Ajax de finale verliest. Overigens is het over 2 weken, volgende week is het alleen Utrecht-Ajax. Ik hoop echter voor je dat de spelers niet net zo denken als jij, want er staat hoogst waarschijnlijk nog play-off duels te wachten om deel te nemen aan een toernooi waar Feyenoord gewoon goede kansen heeft op overwintering

10 april 2021 om 11:49

Ajax Utrecht is over iets van 11 dagen. Eerst Roma Ajax, bekerfinale Vitesse en dan Utrecht gevolgd door de kampioenswedstrijd tegen Az.

10 april 2021 om 12:12

Je hebt gelijk, waarom wordt er komend weekend niet gevoetbald?

11 april 2021 om 10:54

@Groninger Hopp, omdat de bekerfinale wordt gespeeld?

11 april 2021 om 12:32

Ah uiteraard, wel vroeg in het seizoen tho. Vandaar dat ik de link niet zag. Maar thanks!

Ik denk dat het enige positieve aan deze wedstrijd is dat we de analisten van Ajax letterlijk niks hebben kunnen geven.

9 april 2021 om 22:06

Haha ja gelukkig weet je me wat op te beuren want mijn hemel wat ben ik chagrijnig, dit zijn superdure punten en het straalde een en al lamzakkerigheid uit. Je scoort eigenlijk 270 minuten 0 doelpunten tegen het rijtje Willem ll, Twente, en Ado (de schandalige penalties tegen twente weiger ik te tellen). Die voorhoede mogen we echt naar gaan kijken deze zomer, hoe moeten we gaan scoren tegen ajax als we tegen 3 degradatiewaardige tegenstanders op rij, 0 kansen creeeren?.. Het prettige is inderdaad dat er voor de Ajax analisten geen pijl op is te trekken😄.Ben trouwens benieuwd waarom Openda weigert bij ons te tekenen, als hij zo speelt als de hele 2e seizoenshelft mag hij op de knieën als een maffe eerste divisie ploeg hem wilt hebben.

Nou als zelfs ADO Vitesse op 0-0 kan houden dan moet Ajax volgende week wel winnen

Echt pijn aan de ogen, wat een dramatische wedstrijd. Classic Vitesse weer dit.. Verdedigend krijgen we amper wat tegen maar aanvallend is het zo zwaar matig.

Wat een gigantisch slechte wedstrijd van Vitesse. Het werd binnen de club gehoopt, maar die gaan echt niet meedoen om de tweede plek. Volgende week zal het veel beter moeten.

Matige wedstrijd. Voor mij geen onprettig resultaat. Vitesse liet veel te weinig zien en waren te voorspelbaar. ADO wist ze aardig eenvoudig onder controle te houden.

Dat ADO kreeg op gegeven moment ruimte, niet normaal. En dan zo weinig kwaliteit hebben dat een schot op doel überhaupt niet mogelijk is, Ongelooflijk. Geen beste pot van Vitesse vanavond.

Dit had je als Vitesse zijnde beter kunnen winnen. Lief dat jullie ons een puntje gunnen maar het is onderhand toch wel vanzelfsprekend dat we eruit vliegen. Ik kijk uit naar volgend seizoen.

Afgaande op dat Feyenoord een punt haalt tegen de nummer voorlaatst, is het dus wel een stap omhoog van Vitesse naar Feyenoord! Haha. Wauw 0-0 tegen Ado is wel slecht hoor...waarbij Ado knap de 0 houdt.

Tegen ploegen onderin het rechter rijtje heeft Vitesse het altijd moeilijk. De aanvallers creëren stuk voor stuk niets en lopen zich amper vrij. Verder is het spel te traag en is er op de vleugels totaal geen creativiteit.

Voor de ADO kenners, waar is Peet Bijen? Speelt al lange tijd niet? Geblesseerd of?

10 april 2021 om 00:37

Nog altijd geblesseerd helaas

10 april 2021 om 02:21

Maar wat gaat Peet Bijen uitrichten? Die zakt ook regelmatig door het ijs. Dat hebben wij maar al te vaak gezien. Ik gun die jongen de wereld, maar eigenlijk is dat gewoon een degradatievoetballer.

10 april 2021 om 13:29

Was bij Twente een van de beteren in de het jaar dat ze kampioen werden in de Kdd.
Daarna vaak redelijk stabiel, af en toe foutje.
Denk dat het voor Ado wel jammer is, die krijgen soms echt de makkelijkste goals tegen dusja. Was ook aanvoerder vgm begin van het seizoen.

10 april 2021 om 13:37

Ja, maar 1 van de slechtere spelers bij FC Twente in de Eredivisie. Het laat vooral zien dat hij de Keuken Kampioen Divisie aankan. Ik heb 'm toch erg vaak zien schutteren.

Ik merk dat ik nogal populair ben omdat ik zei dat het geen stap vooruit is van Vitesse naar Feyenoord. Kennelijk zitten de Rotterdammers er nog altijd mee. Maar goed wat moet ik zeggen, ADO was vol aan het verdedigen en wij zijn nou eenmaal niet zo goed tegen ploegen die zich ingraven. Volgende zondag en de week erop moet het echt beter!

9 april 2021 om 23:44

Maak jezelf nou niet groter hier. Ik begrijp dat zo’n jaar als nu in Arnhem wat onwennig voelt en je je daardoor wat anders gaat gedragen, maar sla er niet in door en heb wat respect voor supporters van andere clubs. Een beetje plagen hoort erbij, maar dat bloedzuigende is onnodig.

9 april 2021 om 23:53

Vitesse doet 1 jaar leuk mee, volgend seizoen zonder Bazoer en Tannane en je bent gelijk al een hele klap minder, geniet van dit seizoen, voor je het weet sta je weer gewoon waar je hoort, onder Feyenoord

10 april 2021 om 02:26

Niet alleen bij Rotterdammers, want je krijgt aardig wat kritiek. Misschien is dat een teken dat je het toch even anders moet benaderen of in ieder geval flink wat nuance moet toevoegen. Je hebt namelijk wel wat meer beweerd, bijvoorbeeld dat Vitesse er over 2 jaar boven staat en dat soort reacties, gebaseerd op werkelijk niets. Over het tweede gedeelte ben ik het met je eens. Het is niet altijd even makkelijk om tegen een ploeg te spelen die zich ingraaft en hoe langer het duurt dat een ADO de 0 houdt, hoe gemotiveerder ze worden. In wedstrijden als die tegen ADO moet je het geluk hebben dat de goal snel valt.

10 april 2021 om 06:40

@Dominic, niet alleen de Rotterdammers. Ik, als Ajax-supporter, sta ook versteld van jouw uitspraken dat Vitesse nu al gelijkwaardig dan wel beter is dan Feyenoord en over twee jaar verder zal zijn uitgelopen. En dat op basis van een stand waarbij Vitesse nog helemaal niets heeft gewonnen.

Zal ongetwijfeld onderschatting zijn vanwege de wedstrijd van volgende week zondag. Wel mooi dat dit gebeurd net nadat je roept dat Feyenoord geen stap naar boven is terwijl zij een ontzettend slecht seizoen draaien en bij winst op Utrecht, Vitesse weer in het oog heeft. Het kan snel gaan in het voetbal.

De spelers dachten
1 de finale spelen is veel belangrijker dan een potje tegen Ado
2.We winnen toch wel
3. Geen blessure oplopen
4. De finale winnen en je speelt Europees
5 Schitteren tegen Ajax levert meer op dan tegen Ado

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren