Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse maakt vertrek bekend: ‘Trots wat we met elkaar bereikt hebben’

Laatste update:

De wegen van Vitesse en commercieel directeur Peter Gansler scheiden per 1 september, zo meldt de club uit Arnhem maandagavond. De sportbestuurder gaat een nieuwe uitdaging aan, maar Vitesse maakt niet bekend waar de Amerikaan aan de slag gaat. Gansler kwam na elf jaar ervaring in sportmarketing, waaronder acht jaar bij adidas, in november 2012 bij Vitesse.

/

“Sinds zijn komst heeft Vitesse op organisatorisch gebied belangrijke stappen gezet richting de professionalisering van de club”, verzekert Vitesse in een comminuqué. Zo heeft Gansler zijn bijdrage geleverd aan een driejarig hoofdsponsorschap met Truphone en een vijfjarig contact met kledingpartner Macron. Ook is de bezettingsgraad in GelreDome gegroeid.

“Bij Vitesse heb ik samengewerkt met een prachtig team”, licht Gansler toe. “Ik ben enorm trots op wat we met elkaar bereikt hebben. Samen hebben we onze schouders eronder gezet om Vitesse vooruit te bewegen. We hebben als club een enorme ontwikkeling doorgemaakt op alle vlakken. Ik blijf Vitesse herinneren als een fijne, ambitieuze club met een uniek karakter.”

“Deze nieuwe stap is voor mij en mijn familie een mooie uitdaging. Hoewel mijn contract bij Vitesse doorliep, kwam een uitdaging voorbij die ik en mijn familie graag aangrijpen.” Vitesse is Gansler dankbaar voor ‘zijn onverzettelijke werklust en toewijding’. “Zijn professionalisme heeft er voor gezorgd dat Vitesse op organisatorische vlakken ongekende stappen voorwaarts heeft gemaakt”, stelt algemeen directeur Joost de Wit. De directie neemt zorgvuldig de tijd om de positie op een juiste manier in te vullen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Abramovich zal vast wel een mannetje kennen die deze baan kan overnemen.

28 juli 2014 om 18:46

Vast wel. Maar Youfone is toch hoofdsponsor van Vitesse en niet Truphone?

28 juli 2014 om 19:27

Je loopt iets achter;-)

28 juli 2014 om 19:25

Truphone is sponsor.

En did gansler hebt helemaal geen tyf gedaan. Geldverspilling

Doei Gansler, had een goed cv maar een Amerikaan past niet in het Nederlandse voetbal is gebleken. Vooral het gezeik met Ester Bal heeft hem geen credits opgeleverd.

28 juli 2014 om 19:25

Nee geen credits en we zijn onze bal kwijt...

Deze man heeft hier in verhouding met zijn salaris weinig bereikt! Ja een poffertjeskraam inclusief poedersuiker op de open dag! Ik ben niet rouwig om zijn vertrek. Doei Peter!

28 juli 2014 om 18:53

Inderdaad, hij is gewoon ontslagen.
Toen men hem binnen haalde werd verwacht dat hij wel even het geld binnen zou halen maar hij heeft uiteindelijk niets gedaan en vrij domme beslissingen gemaakt.

HIj kwam op het slimme idee om nieuwe thuis shirts te laten ontwerpen en direct een paar containers te bestellen. Dit pikten de supporters zoals verwacht niet.
Komt nog bij dat deze man niet in staat was een goede shirt of kleding sponor binnen te halen.
De shirtsponsor die hij na lang zoeken heeft kunnen krijgen hebben ze aan Abramovich te danken.

28 juli 2014 om 19:47

Volgensmij was dat niet het idee van Peter Gansler, maar van iemand anders.

Het waren heerlijke poffertjes, Peter. Dat was het enige waar je goed in was. Iedere halve zool zal zijn taak beter uitoefenen dan jij. We zullen je niet missen.

Wat een bullshit. Deze vent heeft werkelijkwaar niks voor Vitesse betekend. Opgeruimd staat netjes. Nu een Vitesse-man op deze positie. Forza Vitesse

28 juli 2014 om 19:26

Vitesse man? Zoals de directeur dhr Roetert die eigenhandig Schuitema omzeep heeft geholpen. Man man man.

Ik vind altijd grappig dat als de club heel positief is op ze werknemers die vertrekken is dat meestal het tegenovergestelde hoort te zijn en vice versa.

Dat sponsorcontract met Truphone afsluiten, een bedrijf van de werkelijke eigenaar van Vitesse genaamd Abramovich, was mij ook gelukt. Ook het kledingcontract met het niets betekenende Macron had ik voor elkaar gekregen; en anders wel met een merk als Jako of Quick.

Echte sponsors vinden waardoor Vitesse op eigen benen zou kunnen gaan staan is meneer niet geluk. Deze man heeft feitelijk dus niets gepresteerd bij Vitesse en wordt de deur uitgebonjourd.

28 juli 2014 om 19:07

ook zeker VI gelezen, en dan gelijk dat als waarheid bestempelen.

28 juli 2014 om 19:18

Hoezo? Wat klopt er niet dan?

28 juli 2014 om 19:42

Dat Abramovich de eigenaar van Vitesse is.

28 juli 2014 om 20:03

VI lijkt me sowieso een betere bron dan de gemiddelde supporter die graag zijn kop in het zand steekt en niet wil geloven hoe slecht het er aan toe gaat met 'zijn' of 'haar' clubbie.

28 juli 2014 om 20:23

Gerardus46.

Laten we het anders gaan formuleren.
Wat is er bijzonders aan, om een contract binnen te slepen bij een bedrijf waar een vriend van de eigenaar van de club een dikke vinger in de pap heeft en waar Vitesse wekelijks dan wel maandelijks contact mee heeft?

28 juli 2014 om 20:33

en van wie denk je dat VI het heeft? juist Jordania en dat vind ik zeker geen betrouwbare bron.

28 juli 2014 om 21:04

Tja, dat weet niemand hoe het nu werkelijk zit.

Och wat zullen we hem missen. Heeft 2 jaar hoog van de toren geblazen en niets gepresteerd.

Wat een voorgekauwd geneuzel weer. Met veel bombarie binnen gekomen, niets toegevoegd en nu weer zoals zo velen daar in Arnhem, weer weg. Welke marionet komt er nu?

Mooi, zijn we daar ook vanaf. Heeft vrijwel niks gebracht in zijn periode bij Vitesse. Ik hoop dat we er iets goeds voor terug krijgen.

Zo, opgeruimd staat netjes. Deze klaploper heeft helemaal niets bereikt.

Prima dat hij weg gaat , al heeft hij achter de schermen meer bereikt dan menig geen wil toegeven heeft hij niet de resultaten geboekt bij vitesse die hij in het verleden wel bij andere heeft behaald.

aan de andere kant is het maar afwachten wie er nu voor in de plaats komt.

28 juli 2014 om 23:16

wat een trieste vertoning elke keer maar weer van die club daar................................. "trots op wat we bereikt hebben" .... benieuwd of esther bal er ook zo over denkt.
Maar ja het zal vast niet het laatste hollywood nieuws zijn.
Jordania (volgens betrouwbare bron) heeft zijn alternatieve straf bij een pedicure volbracht dus het is wachten op meer bijzonderheden.

What goes around , comes around!

28 juli 2014 om 23:36

waar heb jij het in godsnaam allemaal over? Esther bal is weg omdat er een onoverbrugbaar verschil was tussen de visie van de club en haar eigen visie.

Volgens mij is het toch echt jordania die een taakstraf had en niet Ambramovitsh

en wat is er triest aan het feit dat een werknemer en club in goed overleg afscheid nemen van elkaar?

Of ben je nu maar gewoon wat aan het roepen om te forceren?

28 juli 2014 om 23:57

jordania abramovitc gansler de wit allach tsjigirinski en dertien trainers in 14 jaar!! dan is het geen wonder dat je in de war komt.

Forceren nee hoor , kwestie van een balletje teug kaatsen.

Uit welke duim is dit gezogen?? Die man die het shirt wilde wijzigen, krijgt credits? Echt niet te geloven!! Nu die meneer de wit nog en daarna mootje allach!!

De eerste maloot is weg...nu nog 2 te gaan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren