Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse maakt per direct einde aan doorlopende huurovereenkomst

Laatste update:

De wegen van Julian von Moos en Vitesse scheiden per direct. De Arnhemmers maken via de officiële kanalen wereldkundig dat de huurovereenkomst met FC Basel is beëindigd, waardoor de twintigjarige vleugelaanvaller per direct terugkeert naar Zwitserland. Von Moos speelde sinds afgelopen zomer bij Vitesse, dat een optie tot koop op hem had bedongen.

De huurperiode van Von Moos bij Vitesse werd echter geen doorslaand succes. De Zwitsers jeugdinternational slaagde er niet in om een basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Thomas Letsch. Totaal kwam Von Moos tot zeven officiële wedstrijden, waarvan geen enkele als basisspeler en waarin hij één assist afleverde. Vitesse nam afgelopen week ook al afscheid van Oussama Darfalou, die naar PEC Zwolle is vertrokken.

Von Moos gaat nu weer aan de slag bij FC Basel, waar zijn contract voorlopig nog doorloopt tot medio 2023. Hij speelde in de jeugdopleidingen van FC St. Gallen en Grasshopper Club Zürich, alvorens FC Basel hem in 2018 voor 1,3 miljoen euro oppikte. Von Moos speelde tot dusver 41 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Basel, waarin hij 4 keer scoorde. Bij Vitesse was hij bezig aan zijn tweede huurperiode, want eerder stalde FC Basel hem bij FC Wil.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch, geen indruk achtergelaten. Als Darfalou ook weg is moet er wel wat bijkomen voorin. Naast alle aflopende contracten veel werk aan de winkel. Spijtig dat Spors de club zonder TD in deze situatie achterlaat. Ongeacht wat voor kans er ook voorbij komt…

Dat er nog vele niets toevoegende spelers mogen volgen zou ik zeggen; Gong - Djomgoni - Hajek - Oroz - Schubert - Yapi. En oh ja Tannane staat ook nog op de loonlijst. Zou goed zijn als er wat Nederlandse talenten gehaald worden. Geef Ihattaren bijv een nieuwe kans en probeer Taylor te halen van Ajax want die lijkt eeuwig reserve te blijven. Thijs Oosting of Idrissi (ex AZ) voor de aanvallende posities.

2 januari 2022 om 15:30

En dan zijn er nog contracten die verlengd moeten worden. Die Spors heeft Vitesse wel met een flinke rotzooi achter gelaten zeg. Idrissi lijkt me niet realistisch trouwens.

2 januari 2022 om 23:16

@tvl11. Van alle contracten die verlengd moeten is vgm al bekend dat die niet gaan verlengen en transfervrij vertrekken ( Bazoer, Tannane en Doekhi). Alleen Bero is verlengd.

2 januari 2022 om 16:09

Zou serieus blij worden van deze namen, Jamie Jacobs, Luuk Brouwers, Thijs Dallinga, Carel Eiting,Kenneth Taylor, Danillo, Ihatarren, Knoester, Hendriks, allemaal namen die Vitesse beter zouden Maken.

2 januari 2022 om 23:11

Hajek gaat nog wel als wissel. Je gaat iig weinig beters halen met een lege portemonnee. De rest is idd bagger. Zo snel mogelijk afscheid van nemen.

3 januari 2022 om 10:18

Ihattaren zou ik wel blij van worden. Zou niet de eerste PSV-er zijn die na een lastige periode weer zijn draai bij vitesse zou vinden (denk aan Labyad, Aissati, Reis in mindere mate)

Las dat Doekhi ook uit ze contract liep. Dat lijkt me wel een speler waar Feyenoord achter aan moet.

2 januari 2022 om 16:09

Waarom eigenlijk?
Doekhi idd een erg goede verdediger, maar je hebt als rcv trauner en geertruida dan lijkt mij doekhi niet nodig.
Of heb ik het compleet mis en is doekhi linksbenig?

2 januari 2022 om 16:11

Doekhi doet het prima inderdaad. Maar Feyenoord heeft nu ook al een Trauner en Geertruida, mocht Senesi vertrekken. Vind hen beiden niet minder als Doekhi eerlijk gezegd. Ik hoop zelf op een buitenlandse verrassing ala Senesi/Sini, die vervolgens weer geld in het laatje kunnen brengen. Zou wel weer eens leuk zijn

2 januari 2022 om 18:31

Ik zie het ook niet gebeuren (en gelukkig wat mij betreft wat ik vind Geertruida meer talent hebben, plus dat Doekhi waarschijnlijk liever naar pak 'm beet AZ als basisspeler gaat dan de bank bij Feyenoord komt verwarmen).

2 januari 2022 om 23:13

Doekhi is wel klaar bij ons idd. Ik ben benieuwd of hij in NL wil blijven of voor een buitenlandse stap gaat.

Hij kwam, hij zag en zat op de bank..Misschien dat Hernandez daarom wel is teruggekeerd (als vervanger voor vMoos). Hopen op wat minuten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren