Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse huurt aanvoerder van Engeland Onder-20 van Chelsea

Laatste update:

Lewis Baker speelt komend seizoen op huurbasis voor Vitesse. Dat hebben de Arnhemse club en Chelsea vrijdagavond bekendgemaakt. De middenvelder heeft in Londen nog een contract tot de zomer van 2019.

/

De international en aanvoerder van Engeland Onder-20 tekende in augustus nog een nieuwe vijfjarige verbintenis bij the Blues. Hij werd eerder verhuurd aan Sheffield Wednesday en MK Dons en laatstgenoemde club wilde Baker opnieuw huren, maar heeft het dus af moeten leggen tegen Vitesse.

“We hebben duidelijk in kaart welke spelers van Chelsea voor ons interessant zijn. Baker is er daar absoluut één van. Met de komst van de middenvelder houden we de kwaliteit van onze selectie op peil”, zegt directeur Mohamed Allach. Baker is na Milot Rashica, Maikel van der Werff en Sheran Yeini de vierde zomeraanwinst van Vitesse.


Een goede zet van Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sjiek weer. Was dit niet die jongen die onderuit de zak kreeg van Mourinho?

26 juni 2015 om 18:30

Nee dat was Loftus-cheek.

26 juni 2015 om 18:30

Het is inderdaad mohammed Allach en niet allah. Ahjoh dat ene lettertje maakt ook niet uit als je ziet wat voor fouten er soms gemaakt worden

26 juni 2015 om 19:03

Dat ene lettertje maakt wel verschil uit tussen Allah - wat God betekent, en iets anders. Niemand zijn achternaam kan Allah zijn. Beetje raar je reactie.

26 juni 2015 om 19:27

Dus niemand mag ook Santaclaus of paashaas van de achternaam heten? Aangezien het allemaal fictieve figuren betreffen.ik ga mijn dochter gewoon Allah noemen.

Edit: excuus, ik moet gelovigen in hun waarde laten en ik was provocerend bezig.

Waarom wordt deze post eigenlijk niet verwijderd? Als ik een provocerende reactie plaats over een bepaalde club of speler, wordt deze gelijk verwijderd..

26 juni 2015 om 19:31

Ik zei ACHTERnaam, aangezien die niet meer nieuw verzonnen kunnen worden, en Allach een Arabische naam is en Allah nooit als achternaam geaccepteerd kon worden. En als jij je dochter zo wil noemen dan doen je dat toch? Zal vast een prachtige dochter worden dan.

26 juni 2015 om 19:33

En daarbij, je vergelijkt de paashaas en de kerstman met God. Grappig, want ik ken niemand met de achternaam God.

26 juni 2015 om 19:43

@ Simon Says

Jij bent duidelijk de slimste thuis

On : Goed gehandeld van Vitesse. Laten we hopen op een voltreffer zoals Piazon en Traore zijn geweest.

26 juni 2015 om 19:54

Simon Says, wat een niveau weer.

26 juni 2015 om 21:20

Metgod!!!

27 juni 2015 om 04:58

Nou Simon lekkere niveau haal je hier weer.. stop is met onnozel posten man, heeft niemand wat aan.

26 juni 2015 om 18:35

Nee die NE? Aankomend seizoen met deze goal op filmpje te kijk zet

Heb wel ooit van deze jongen gehoord en dat waren wel goede dingen, maar verder ken ik hem niet heel goed, dus ben benieuwd. En het is wel te hopen dat Vitesse een sterk team kan samenstellen met het oog op het spelen in Europa.

26 juni 2015 om 18:41

Het is een erg goede speler, kan zomaar zijn wat traore afgelopen seizoen voor Vitesse was.

Geweldige speler die aankomend jaar hopelijk veel zal laten zien bij vitesse.

Ben benieuwd, in ieder geval vroeg gehandeld door Vitesse en niet pas spelers huren aan het einde van de transferperiode.

Ik ken hem niet. Maar een middenvelder kan geen kwaad.Maar is dit een teken dat drost niet meer komt?

Linksback en een scorende spits erbij aub!!

26 juni 2015 om 18:56

Dit is een scorende middenvelder joey!!
En ik hoop nog op Nathan, de linksbuiten die chelseah heeft aangetrokken ook een geweldig talent!!
Verder vind ik dat Uros zeker wel een kans verdiend dit jaar!!
Hoop niet dat hij een 2e Pedersen gaat worden...

26 juni 2015 om 19:37

Baker is een tweebenige en technische voetballer. Heeft een neusje voor het goal en heeft een prima schot en vrije trap.

26 juni 2015 om 19:58

Moet Vitesse ook geen vervanger aantrekken voor Vejinovic en eventueel Propper? Voor Vejinovic heb ik al een goede vervanger. Ik denk dan aan Turuc van Go Ahead. Een echte spelmaker die ook vrije trappen kan nemen. Daarnaast een contract tot en met 2016 en is onlangs gedregradeerd.

Een spits is toch niet per se nodig? Met Dauda heeft Vitesse een sterke/scorende spits. Alleen door Traore kwam hij niet aan bod, maar ik vond altijd wanneer hij speelde, speelde hij wel redelijk/voldoende.

Linksback zal ik echt niet weten. Van Anholt misschien? Contract tot en met 2016, alleen weet ik niet als hij zin heeft om voor Vitesse te spelen.

26 juni 2015 om 20:28

Als vervanger voor Veijnovic hebben we Yeini . op de plek van propper hebben we dan deze jongen en we hebben Vako daarbij.
Op de bank Leerdam en Vitesse is bezig met Drost. Dus dan is het heerlijk bezet.

Dauda heeft laten zien niet veel te kunnen. Die komt te kort. Djurdjuvic is jong en zal er niet gelijk staat. Vandaar hoop ik op het aantrekken van een spits ( Kramer ). Die kost 1.5 miljoen. Of het huren van El Hamdoui.

Linksback is lastig. Bij de Graafschap loopt een goede. Van Aanholt zou niet willen.

27 juni 2015 om 01:04

Maar Yeini speelt op een totaal andere positie dan Vejinovic. Vejinovic is een spelmaker, terwijl Yeini een rechter vleugelverdediger is, die ook als linksback kan gaan spelen. Daarnaast als ik zijn statistieken erbij pakt, dan scoort hij gemiddeld 1 doelpunt per seizoen. Niet veel, vind je niet. Dan zal ik toch voor Turuc gaan, soortgelijke speler, alleen Vejinovic is al op zijn top, terwijl Turuc nog kan groeien en relatief goedkoop is.

Vako speelt al in de basis, dus ik denk dat je dan alsnog iemand moet aantrekken voor Propper. Ja, Jesper Drost zal wel een goede vervanger zijn voor Propper ja. Dauda heeft 16 wedstrijden gespeeld (935 minuten), 6 doelpunten gemaakt en 4 assists gegeven. Dus 156 minuten gemiddeld voor een doelpunten en 93,5 minuten per doelpunt betrokken. Niet slecht toch? Vooral als wisselspeler is het lastiger om gelijk mee te spelen. Als deze jongen vertrouwen krijgt, betaalt hij je denk ik wel uit in doelpunten en/of assists.

Djurdjuvic is inderdaad te jong en zoals je zegt zal zeker niet gelijk staan. El Hamdaoui gaat het probleem niet oplossen denk ik, heeft al de afgelopen jaren niks gepresteerd. En Kramer vind ik geen Vitesse spits, want hij is niet zo bewegelijk net als Traore of Bony destijds. Dat zag je ook aan Havenaar die het bij Vitesse lastig had. Soortgelijke spitsen zijn dat, die aanvoer vanuit de lucht nodig hebben om hun kwaliteiten tot hun max te brengen.

Cavlan is inderdaad een goeie, maar ik bedoelde niet Van Aanholt van Sunderland, maar Van Anholt van Heerenveen. Dat is een goede linksback. Maar ik ben bang dat hij toch een stap wilt maken naar de traditionele top drie van Nederland.

De naam alleen al, dat moet gewoon een topper zijn, dat kan niet anders.

Maar serieus: Hij staat bekend als een redelijk groot talent, maar als hij nu nog naar Vitesse mag dan twijfel ik eraan of Chelsea het in hem ziet zitten.

26 juni 2015 om 18:49

Chelsea ziet het in geen een talent zitten.

Zeer benieuwd , is toch aanvoerder van Engeland onder 20, vitesse schakelt nu eindelijk op tijd.

Ff serieus waarom hebben we nog een jeugdacademie? Er zal toch nooit iemand een kans krijgen, Chelsea koopt wel de spelers die ze nodig hebben. Waarom zouden talenten als Feruz of Swift een kans krijgen als je Cuadrado kan halen? Waarom Bamford laten spelen als je ook Falcao kan halen voor vele miljoenen? Loftus mag ook lekker verhuurd worden, we kopen wel iemand voor 40 miljoen die de bank kan warm houden.

26 juni 2015 om 18:52

mee eens psv kaapt ons grootste tallent van dit moment ook weg en wij maar opleiden!

26 juni 2015 om 18:56

Zou toch bij willem2 blijven, PSV heeft altijd de grootste bek;maar pakken juist het meeste weg .

26 juni 2015 om 19:21

De jeugdacademie van Chelsea is een investeringsfonds.

We zullen het zien, nu nog nathan en solanke?? en een goede linksback, en we zijn redelijk sterk weer. Verwacht nig veel meer spelers die komen, maar ook vertrekken. Ben benieuwd. Zolang we maar gezond worden!!!

26 juni 2015 om 18:57

Nathan Ake op linksback zou perfect zijn. Dan staat er een prima verdediging!

26 juni 2015 om 19:01

Ake gaat al naar Middlesbrough. Denk dat hij de Braziliaan Nathan bedoeld.

26 juni 2015 om 19:06

Precies, Nathan uit Brazilië. Waren veel geruchten dat hij zou komen, dus ben benieuwd.

26 juni 2015 om 19:39

Ake gaat naar Middlesborough en Solanke is pas 16 dacht ik dus dat lijkt me wat vroeg voor hem. Baker is een best aardig spelertje dus dat kan misschien wel een goede zijn.

Voetbalzone de man heet Mohammed Allach, zou fijn zijn als jullie dat even zouden veranderen

En weer een speler van chelsea huren
Wat hebben ze toch een uitgebreid scouting systeem daar in arnhem

26 juni 2015 om 19:30

Kun je ook even zo'n diepte-analyse loslaten op Yeini, vd Werff en Rashica?

26 juni 2015 om 19:34

En Kashia, Vejinovic, Ibarra, Vako, wat allemaam basisspelers zijn in een van de best voetballende ploegen afgelopen jaar dat Europess voetbal haalde. Kanslod opmerking!!

26 juni 2015 om 20:35

Room, diks, kashia, veijnovic, propper, Vako, ibarra, olynick, djurdjuvic. Allemaal spelers die gescout zijn of ook zelfs zijn grootgebracht in de jeugdopleiding.

Meer hoef ik niet te zeggen?

Toch wel aardige spelers dat ze elk jaar weer van chelsea kunnen huren!
Is te hopen voor Vitesse dat ze ook dit jaar weer kunnen beschikken over Traore dan kunnen ze ook nog eens leuk mee doen in Europa

In deze speler heeft chelsea wel vertrouwen. 5 Jaar contract nog bij de club gaat het echt wel redden. Maar zie een heleboel afgunst. Mooi wat vitesse doet. Kan de jeugd zich aan gaan meten met trainingen. We hebben aan het begin van het seizoen genoeg tallent om de competitie te beginnen. Love it haters

Heel groot talent dit zat al enkele kerel bij de wedstrijd selectie van Chelsea. Maar als talent moet je niet bij Chelsea komen spelen want je krijgt hier toch geen kansen.. jammer maar het is nou eenmaal zo.

26 juni 2015 om 19:38

Mooi om te horen, ik zie Vejinovic bv niet bij de wedstrijdselectie van Chelsea zitten, ook al is dat mischien een rare vergelijking. Types als Véjinovic zijn er genoeg, mischien wordt je zelfs wel niet minder. Op dit moment zou dit de basis zijn. Room, Diks,Kashia,Werff,Achenteh,Yeini, Baker,Vako, Ibarra,Djurdjevic, Olynik. Denk nog steeds linkerrijtje!!!

26 juni 2015 om 21:25

Olynik en djurdevic komen in mijn ogen zwaar te kort. Er moet een nieuwe spits komen en een nieuwe linksbuiten!!

Hopen dat hij het net zo goed doet als Mceachran ofzoiets.

Prima versterking alleen nog een linkvoor en een paar breedte versterkingen, en dan kan voor ons het seizoen beginnen heb er vertrouwen in top 5 moet zeker lukken.

Room
Diks
Kashia
van der Werf
Acenteh
Yeini
Baker
Ibarra
Vako
aankoop
Djurdjevic
26 juni 2015 om 19:45

Leuke opstelling alleen vind ik die Achenteh echt een drama maar kan ook aan mij liggen.

26 juni 2015 om 20:02

Klopt, maar dat is nog zonder de eventuele aankopen. Ik verwacht vooral voorin nog wel iets gebeuren. Dan zit het gewoon goed. Ibarra moeten ze gewoon lozen, olynik is gewoon een goede speler en er moet een scorende spits komen. In djurdjevic heb ik best vertrouwen,maar moet zekr nog een spits bij

26 juni 2015 om 20:03

Ja zeker een drama. Elke wedstrijd wel een fout achterin. Tja niets beters nog dus zullen met hem door moeten

26 juni 2015 om 20:04

ja daar heb je wel gelijk in daar kan eventueel Nicky Kuiper nog komen traint al een tijdje mee. Of Nathan van Chelsea daar is ook sprake van

26 juni 2015 om 20:06

Heb je helemaal gelijk in Ibarra zorgt altijd voor leuke acties en dreiging maar scoren ho maar.

26 juni 2015 om 20:20

Kuiper traint bij willem2, maar hoorde dat ze bezig waren met een linksback, durmisi wordt genoemd. Ibarra is aardig, maar gewoon geen rendement. Al daarom zou Djurdjevic nooit renderen. Met een slagveer (zou niet komen, maar als voorbeeld) en op links dezelfze type, gaat Djurdjevic heel veel scoren. Hij heeft aanvoer nodig, op de buitenkanten heeft Vitesse heel erg matige spelers. Spelers met een actie, maar zonder rendement.

27 juni 2015 om 00:25

die was bij ons al drama die achenteh. kan me een kopbal tegen ik dacht heerenveen terug op boer herrineren waar een tegengoal uitkwam. de tegenstander was volgens mij heerenveen.

blij dat ie weg is gegaan toen

26 juni 2015 om 23:36

Als je die Olynik op links buiten zet dan kun je de rest gewoon laten staan dan heb je al een elftal.
ik zou Ibarra juist houden altijd een leuke snelle buiten speler geweest die goed kunt gebruiken
en die er weer graag in komt en dus gemotiveerd zal zijn. Een links back erbij lijkt me het meest nodig. achterin is altijd het zwakste punt bij Vitesse. Leuk spelen voor komen en dan achterin er weer knullig eentje in laten gaan en het zo weer weggeven. Dat moet volgend seizoen beter.

Middenveld en achter lijkt mij prima.
Twijfel toch voorin.

Room
Diks
Kashia
Vd werf
Nathan?
Baker
Yeini
Vako
Ibarra
Djurduvic
Rashica
26 juni 2015 om 20:02

Voorin gaat er ook sowieso wat gebeuren, dus middenveld en verdediging staat ieder geval al.

Wederom een goede gehuurde speler van Chelsea.
Het nadeel is dat je weer zo nel af moet geven.
Maar na Baker komt nog een hele partij.

26 juni 2015 om 20:50

Mwa niet helemaal mee eens, snap je wel hoor, maar Kalas, van Aanholt, Kakuta , Traore, waren er allemaal langer dan een jaar. Piazon, Wallace, mcEahran en Atsu een jaartje. Eigenlijk waren tot nu toe alleen Kalas, van Aanholt,Traore, en Atsu echte vaste basisspelers. De rest niet onomstreden.

26 juni 2015 om 21:06

Nou een lings/rechts buiten en een spits zou niet weg zijn.

Hij kan een aardig balletje trappen!!

http://www.dailymail.co.uk/video/sport/video-11873...

Met die link gaat hij bij mij naar Serena Williams uit de Daily Mail.

27 juni 2015 om 00:15

Ze hebben de heft van de link weg gelaten die ik had gepost!!
Deze dan maar!! https://www.youtube.com/watch?v=2en2xhftxdu
.

Dat is hem inderdaad. Ja trap techniek daar kun je gewoon op trainen.
Ben benieuwd wat deze speler gaat brengen bij Vitesse.

Het lijkt wel een leuke speler te zijn. Hij won ook met Jong Chelsea tegen jong Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren