Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse en Utrecht delen de punten na duel met 2 gezichten en 3 afgekeurde goals

Laatste update:

Vitesse heeft in eigen huis een broodnodig puntje gepakt in de strijd tegen degradatie. Het deelde de punten met FC Utrecht, dat in de eerste helft twee doelpunten afgekeurd zag worden: 0-0. Door de puntendeling staat Vitesse nu nog vijf punten onder de streep, FC Utrecht neemt de dertiende plek in.

Bij de Domstedelingen begon kersverse aanwinst Sam Lammers in de spits. De debutant moest van aanvoer worden voorzien door onder meer Bart Ramselaar en Victor Jensen.

Al vroeg in de wedstrijd was Nick Viergever dicht bij een openingstreffer van de ploeg van Ron Jans. De verdediger kopte en dacht even dat de bal de doellijn had gepasseerd, maar een grabbelende Eloy Room verzamelde de bal in twee instanties dan toch.

Een vrije trap van Can Bozdogan zeilde net naast, waarna Ryan Flamingo dacht de 0-1 dan toch tegen de touwen te schieten. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. In een sterk eerste bedrijf van de bezoekers was ook Lammers dicht bij een debuutdoelpunt.

Hij legde de bal met een hakje klaar en haalde met links uit, maar de bal zeilde rakelings naast. Een minuut of twee later dacht Utrecht weer te scoren, ditmaal via Jensen, maar wederom ging de vlag omhoog voor buitenspel.

In de tweede helft kwam Vitesse een stuk beter voor de dag. De manschappen van Edward Sturing kwamen vlijmscherp uit de kleedkamer. Million Manhoef loste van dichtbij een schot, maar deze was een prooi voor Vasilis Barkas.

Vijf minuten later was Vitesse echt dicht bij een openingstreffer. De trouwe Vitesse-fans keken lijdzaam toe hoe een schot van Kacper Kozlowski uiteenspatte op de lat. Kort daarop wist ook Marco van Ginkel oog in oog niet af te rekenen met Barkas.

Na een minuut of twintig spelen in de tweede helft richtte Utrecht zich weer wat op. Ole Romeny handelde langzaam en verpruste zo een goede counterkans, waarna Othman Boussaid van randje zestien de handen van Room vond.

De doelman van Curacao moest even later opnieuw reddend optreden, nadat een hachelijke sitautie met Ramon Hendriks tot een grote kans voor Romeny leidde. In een enerverend duel en spannende slotfase wisten beide ploegen uiteindelijk echter niet tot doelpunten te komen.

Davy Pröpper, die na lang blessureleed op prachtige wijze zijn rentree maakte bij Vitesse, zag nog wel toe hoe andere debutant, Andy Visser, dicht bij de winnende treffer kwam. Het jeugdproduct omspeelde de doelman en schoof de bal in het doel, maar voor de derde keer in de wedstrijd ging de vlag omhoog wegens buitenspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wereld van verschil eerste en tweede helft. Eerste helft kansloos, 2e helft met vechtlust tonen een stuk verder komen. Een mager puntje is misschien wel terecht zo

Opmerkelijke titel, zijn drie afgekeurde doelpunten wel genoeg voor een overwinning?

14 januari 2024 om 16:40

Nee 4 afgekeurde doelpunten dan win je de wedstrijd automatisch.

14 januari 2024 om 17:07

Nee, maar een scheidsrechter van enig niveau wel, of vond jij het wel terecht?

14 januari 2024 om 18:07

En dan niks in het stuk vermelden over het derde afkeurde doelpunt, alleen die van Utrecht aanhalen

Zijn 2 afgekeurde doelpunten ooit wel genoeg geweest voor een zege? 😂

Man man man. Eerste helft was leuk om te kijken ( Als utrecht supporter ) fris voetbal , goede energie en aardig wat kansen.2e helft echt tegenover gesteld. Vitesse kwam beter uit de kleedkamer en wij liepen achter de feiten aan en moet je ook nog blij zijn met 0-0.
Wel fijn weer een echte spits te hebben. Speelde een prima wedstrijd. Maar was aan het einde wel moe.

14 januari 2024 om 17:05

Heb me behoorlijk lopen irriteren de 2e helft voorzetten waren van ameteur niveau , opbouw drama het leek wel of Flamingo nog voor Vitesse speelde(vind hem normaal altijd 1 van de betere) en de backs die naar voren gaan maar totaal geen idee hebben wat ze met de bal moeten doen als ze bij de 16 zijn. El Kaarouani krijg 2x de bal aan de linkerkant in de 16 en 2x geeft die hem heel slecht breed terwijl die ook wel een x mag schieten. Scheids was ook een drama floot alles 1 kant op ik zal niet zeggen dat we punten hebben laten liggen door het slechte fluiten want dat hebben we aan ons zelf te danken.

Rare wedstrijd waarbij Utrecht 1e helft domineerde. En waar Vitesse het de eerste helft totaal liet afweten was Utrecht 2e helft stuk matiger. Drama in Arnhem vandaag was echter de scheids. Hoewel ik voor Vitesse ben waren de beslissingen vaak heel erg vreemd voor Utrecht!



Als je zoveel kansen/momenten krijg moet je het gewoon een keer afmaken.
Daar worden de heren rijkelijk voor beloond.
2de helft was Vitesse de eerste 20 minuten veruit de betere waarnaar Utrecht het daarna weer wat gelijk trok.

2 dure punten laten liggen vind ik.
Vitesse? die gaat echt wel stijgen en hoort gezien de tweede helft daar ook niet.
En de scheids? Deed gewoon wat de arbitrage het hele seizoen al doet veel zoniet heel vaak Utrecht dwars zitten. Wat een aanfluiting.
Zullen volgende week tegen PSV die Turkse man(ben zijn naam kwijt) of vanboekel/makkelie wel krijgen die weten de wedstrijd wel te sturen voor de grote clubs.

Maar goed dat is mijn mening.

14 januari 2024 om 19:07

Of Vitesse gaat stijgen, weet ik nog niet zo zeker. Ze waren de tweede helft gevaarlijker, maar wat ze deden was eenvoudigweg de bal naar voren knallen, duels aangaan en tweede ballen winnen. Er zat totaal geen voetbal in. Dat gaat zo echt niet iedere week lukken. Alles puur op kracht, geholpen door een embarmelijk slecht veld en een gunstig gezinde scheidsrechter. En zelfs bij deze goede 'goede' helft hadden ze een penalty tegen moeten krijgen, Kozlowski een tweede gele kaart moeten krijgen en kreeg de nummer 13 ook kansen. Utrecht kan meer vertrouwen uit deze pot halen.

14 januari 2024 om 19:57

Penalty tegen? Waarvoor? Die bal die tegen de arm komt die hij langs zijn lichaam heeft? Daarbij Kozlowski kreeg de eerste geel voor niks. Scheids had het niet gezien aangezien hij de andere kant op kijkt en schamt de speler.

14 januari 2024 om 21:16

Nou als je ziet waar Utrecht dit seizoen pingels tegen heeft gekregen snap ik Peter Isaias wel.
zeker als je vele andere pingels ziet dit seizoen.
Maar als je bv de gele kaart van de links back van Utrecht ziet zeg dat voor mij genoeg. Puur tegen een club fluiten, maarja daar kunnen we ondertussen mee leven.
Al moet ik wel erkennen dat de gele kaart voor kozlowski zwaar gestraft is.

maar goed dat is mijn mening.

14 januari 2024 om 22:08

Ik begrijp hoe de penaltys van Twente en rkc tegen utrecht wel penalys waren en dit niet. Raakt hij hem niet dan is het een doelpunt. De overtreding op Barkas is gewoon geel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren