Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vink ziet potentiële PSV-doelman in de Eredivisie: ‘Hij heeft een mega wapen’

Laatste update:

Marciano Vink ziet in Nick Olij een goede opvolger van Walter Benítez, mocht de Argentijnse doelman komende zomer vertrekken bij PSV. Journalist Mounir Boualin van FCUpdate bracht anderhalve week geleden naar buiten dat Benítez zou willen vertrekken uit Eindhoven. Aan die vertrekwens liggen naar verluidt persoonlijke redenen ten grondslag.

Bij Goedemorgen Eredivisie bespreekt presentator Milan van Dongen de prestaties van de doelmannen van Sparta Rotterdam, FC Utrecht, sc Heerenveen en FC Twente. Olij, Vasilios Barkas, Andries Noppert en Lars Unnerstall zijn momenteel nog met hun clubs actief in de play-offs om Europees voetbal en bewezen dit seizoen veelvuldig als sterkhouder hun waarde.

Hans Kraay junior krijgt als eerste de vraag voorgelegd wie hij eventueel een goede opvolger van Benítez zou vinden. “Dan zou ik voor Noppert kiezen, al heeft hij wel een hele zware blessure gehad." De sluitpost miste door een liesblessure bijna de gehele tweede seizoenshelft. Kraay jr. is desondanks groot fan van de doelman van Heerenveen. “Hij is iemand die niet nerveus wordt. Hij is goed met hoge ballen, heeft normaliter een goede spelhervatting. Hij speelt alleen een medespeler aan als diegene open kan draaien en door kan voetballen, anders kiest hij voor een lange bal. Daar houd ik wel van”, aldus de verslaggever en journalist van ESPN.

Vink, eveneens aanwezig in het praatprogramma, ziet juist in Olij een geschikte doelman voor PSV. “Hij is absoluut fantastisch. Hij heeft een enorm snel reactievermogen en daarnaast ook een mega wapen met zijn voortzetting. Hoe hij die ballen op Lauritsen legt, dat is echt ongekend. Dat is ook een wezenlijk onderdeel van het spel van Sparta. Lauritsen kopt de bal door op Saito of Van Crooij. Ik vind het gewoon prachtig hoe het allemaal in elkaar gevallen is bij Sparta.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou wel een aardige downgrade zijn. Hoop dat ze dan met iets beters komen.

4 juni 2023 om 14:30

Ten opzichte van? Dit seizoen in mijn optiek samen met Bijlow en Unnerstall de beste keeper, dus buiten Feyenoord en Twente gaat hij nergens een downgrade zijn.

4 juni 2023 om 14:45

Ten opzichte van Benitez. Vind hem na Unnerstall de beste keeper in de Eredivisie. Met de verdediging van PSV is het voor elke keeper moeilijk en heeft het, op wedstrijden tegen Rangers na, gewoon goed gedaan. Daarnaast zou ik nie zo snel meer keeper uit subtop/middenmoot halen sinds Drommel.

4 juni 2023 om 18:04

Echt waar? Ik heb Olij in mijn elftal van het jaar staan, ik vind Olij de beste dit jaar. Daarna Unnerstall, Bijlow, Rulli en dan pas Benitez. Prima keeper Benitez, maar vind zeker niet dat je met Olij er slechter op wordt. Eerder beter.

4 juni 2023 om 18:23

Als je Rulli dit jaar boven Benitez zet, weet ik genoeg. Dan heb je PSV nie gevolgd?!

4 juni 2023 om 14:37

Ja, we moeten nu niet net gaan doen alsof die Benitez zoveel speciaals is. Deze jongen doet het top bij sparta. Benieuwd waar z'n plafond ligt.

5 juni 2023 om 09:05

Ja, we moeten nu niet gaan doen doen alsof deze Olij zoveel speciaals is. Benitez doet het top bij PSV, benieuwd waar zijn plafond ligt.

4 juni 2023 om 14:50

Een keeper van de top 3 moet niet alleen kunnen keepen. Anders had Unnerstal allang weggeweest.

4 juni 2023 om 15:39

Noppert is inderdaad een downgrade maar Nick zeker niet! Ik ben dit jaar in de gelukkige omstandigheid geweest om Nick aan het werk te zien live iedere 14 dagen en die jongen zou serieus niet misstaan bij de top 4 van nederland zodra daar een keeper wegvalt.
Bij Ajax vind ik hem zelfs beter dan Ruli en bij PSV is hij gelijkwaardig aan Benitez alleen op gebied van ervaring is Benitez verder maar qua aanleg is Nick serieus de betere.

4 juni 2023 om 17:54

Uit nieuwsgierigheid, hoeveel kansen krijgt Sparta gemiddeld tegen? Weet nog dat Unnerstall bij VVV of Jurjus bij De Graafschap enorm opviel, omdat ze veel reddingen hadden. Echter heb je daar continu wat te doen, waardoor je in ritme blijft. Bij de top 3 krijg je per wedstrijd wellicht 3 kansen tegen, voor de rest sta je een beetje voetbal te kijken. Vraagt een geheel andere mentaliteit en is moeilijker dan het lijkt. Ook sta je na 2 blunders meteen onder druk, waar je bij Sparta nog 4 reddingen de kans hebt om het ongelijk te bewijzen.
Ik heb Olij niet echt gevolgd, dus wellicht krijgt hij niet veel kansen tegen. De vergelijking naar Drommel vind ik ook onterecht, die stond er bij Twente al niet heel goed op onder de fans daar.

Ik denk dat PSV na Drommel wel twee keer nadenkt over een talentvolle keeper die met name geroemd wordt om z'n voetballende kwaliteiten.

Eens met Vink. Olij is een van de redenen dat Sparta zo hoog staan dit seizoen. Als je naar de statistieken kijkt, zie je ook dat hun doelpunten tegen veel lager ligt dan de Xp goals tegen. Ben wel benieuwd hoe Olij om kan gaan tegen de druk bij een topclub

Olij is een zeer goede keeper die het vorig jaar al in de KKD liet zien en ook dit jaar laat zien dat hij het niveau van de Eredivisie aankan. Lijkt mij ook een zeer goede keeper voor de top 5! Hij wordt nu genoemd bij PSV als opvolger, maar ook voor Twente zou dit een fantastische vervanger van Unnderstall zijn.

olij en noppert zie ik beide wel een stap omhoog maken.
twee verschillende keepers, waarbij vooral olij dit seizoen heel sterk is.
noppert geblesseerd geweest, maar vind ik ook nog steeds gewoon een prima keep. te goed voor heerenveen in mijn ogen

Zou eerder voor Noppert gaan

Vooralsnog komt het gerucht dat Benitez weg wil alleen van clickbaitsite FC update, en heeft nog geen serieus medium het bevestigd. Ik hoop in elk geval van harte dat hij blijft, ik vind dat hij een uitstekend seizoen gespeeld heeft.

Van mij mag Benitez doelman blijven. Heb niks op hem aan te merken en PSV kan zich beter op andere posities gaan richten.

Als je een keeper wil halen uit de Eredivisie, dan zou ik eerder voor Noppert gaan.

Olij zal voor elke club in de eredivisie een aanwinst zijn. Las dat wanneer bijlow vertrekt, feyenoord zat te denken aan noppert. Mag toch hopen dat ze dan olij gaan halen of idd unnerstal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren