Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vincent Janssen mist twee (!) strafschoppen bij punten morsend Royal Antwerp

Laatste update:

Royal Antwerp is zaterdagavond blijven steken op een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen RWDM. Vincent Janssen speelde een negatieve hoofdrol door na rust twee strafschoppen te missen. Antwerp blijft door de remise steken op een vijfde plaats in de Jupiler Pro League. KRC Genk en Union Sint-Gillis kunnen de ploeg van trainer Mark van Bommel zondag passeren op de ranglijst.

Bijzonderheden:
Antwerp begon met Janssen en Jurgen Ekkelenkamp in de basis, terwijl Owen Wijndal en Gyrano Kerk genoegen moesten nemen met een invalbeurt in de tweede helft. The Great Old kreeg in de 63ste minuut de kans om op voorsprong te komen nadat de bal op de stip ging vanwege een overtreding van Mickael Biron op Janssen. Doelman Théo Defourny wist de penalty van de Nederlander vervolgens echter te stoppen. Janssen kreeg een kwartier voor tijd een nieuwe kans vanaf elf meter doordat Wijndal in de zestien gehaakt werd. De spits koos nu de andere hoek, maar moest toezien hoe Defourny zijn inzet opnieuw wist te pareren.

Royal Antwerp - RWDM 0-0
63' gemiste strafschop Vincent Janssen
74' gemiste strafschop Vincent Janssen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sund sund sund maar ondanks dit is hij wederom best aardig bezig dit seizoen.. beter dan ik had verwacht zoiezo.

24 september 2023 om 00:31

Klopt goeie zet maar ze hebben geen andere optie, die Amerikaan Vines kan echt niet mee in de Belgische competitie

Aardig gepakt hoor door die keeper. Jansen had ze er beter in moeten schieten maar 7/10 keer gaan zulks ook gewoon erin

De keeper komt tot 2 keer toe te vroeg van zijn lijn. Dan wordt het moeilijk scoren zo.

24 september 2023 om 08:35

Daar zal de VAR vast niet naar gekeken hebben... als je de lijn nog aantikt met 1 voet mag je een stap naar voren doen.Ik vind het prima saves.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren